Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Toaletni papir

Toaletni papir

Ne, sej si ne obložim deske, ampak noter dam papir… v školjko. Ne morem it drugač na WC :-)))))))

Jaz delam isto…in porabim na gore papirja :)))

:))))))))))) jaz sem cisto ista, pa delam tko kjerkol grem na wc

Enako tuki:)
Da ne pljuska:)
lp

Ja, Zewa 3-slojni (bel) je 309 SIT, ker v Cash in Carry Vele kupuješ po grosističnih cenah, drugače pa je tudi v akciji pri Tuš-u (rumen, oranžen, ki diši po sadju), mislim, da je nekako 338 SIT (8 rolic tri slojni).

..in da je neslisno :))))

točno tako:))

Prav zanimiva je tale debata, ni kaj. Ne vem, zakaj se v službi ob kavici nikdar ne odpre takšna tema. 🙂 Meni ni jasno tisto o papirju, ki ga date v školjo. Zakaj že?

Glede porabe pa: Prej ena do dve rolici Zewa ali Paloma na dan. Vedno sem norela, ker je skladišče rolic odmaknjeno od školjke in če prepozno ugotoviš, da je na držalu samo še kartonski valjček… Prešaltali smo na najdražji papir (4 rolice 500 sit). Ampak ta rolica zdrži skoraj cel teden.

Ker je tule debata o toaletnem papirju, še en nasvet, ki sem ga nekoč prebrala v Jani in se ga kar držim: kupujte neobarvani in neodišavljeni WC papir; ne vsebuje toliko kemikalij, ki so škodljive, posebej za tiste ki imajo težave z mehurjem in zlato žilo.

Jaz pa res ne vem, koliko ga porabimo.. ga res ne stejem… Imamo pa dva stranisca, pa vcasih toaletni papir uporabim tudi za kaj drugega… kaj na hitro pobrisem, zbrisem ogledalo v kopalnici npr…
Pa kupujemo vedno najvecji druzinski paket… mislim, da je notri kar 100rolic… Ja, saj je res smesno to videt na nakupovalnem vozicku.. Ampak zaleze tudi dolgo, pa se najcenejsi je…
Sama ne morem uporabljati tistega potiskanega… ali pa parfumiranega… ceprav mi je vsec za pogledat in povohat… ampak vedno dobim reakcijo…

Pri nas doma ga menda žremo. Nikoli ga ni dovolj.

Pojma nimam koliko ga porabimo pri nas,ker ga poleg WC uporabljamo tudi v kuhinji(obvezno mora bit ena rolca na okenjski polici al pa na pultu.
Z njim pobrišem pult če je kej umazan,not zavijem kakšne smeti,pa vedno mi mora bit pri roki ker mi skoz teče iz nosa in se vanj usekujem.
LP

New Report

Close