Tobak – katerega priporočate?
Nedolgo nazaj sem presedlal iz cigaretov na zvijanje tobaka. zaenkrat zvijam cigarete z mašinco in sem si še dokupil tube. To sedaj sem kadil West Blue cigarete, ampak ker za zvijanje niso imeli tobaka West, sem vzel Boss Gold.
Zdej me pa zanima kateri tobak priporočate? Vsi navijajo za Golden Virginia, ampak ni narejen za mojo mašinco.
Za mojo mašinco so imeli le Boss, Paramount in Salsa (se mi zdi, nisem pa ziher. Ve samo da je bil v konzervi in ne v vrečki).
kakšna ideja?
[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTc1EQlLoIEQs0AujRXZa3DqDAcxrsQifHb7cBOA_9KCrDI2Xqx[/img]
Kaj pa, če bi zvijal na roke, kot tale teta.
Boss, Paramount in Salsa so za mojo mašinco (tisto s katero nafilaš cigaret, ga v bistvu ne zviješ). mašinca pa je Smoking.
Sicer pa se mi zdi, da je fora v vlažnosti tobaka ter kok na debel je narezan. Nevem, se mi zdi
Sicer pa ja, si že lep čas ogledujem te vrste tobaka in se ne znam odločiti. Tud po netu brskam, da vidim kaj folk meni, pa nič pametnega ne najdem. Eni imajo raje Gold Virginia rumene, drugi zelene, potem eni Drum modre. Sem mislil, če je mogoče tudi kakšna razlika v kvaliteti tobaka, recimo kater ima najmanj primesi, recimo kater je najbolj zdrav med škodljivimi Kater najbolj diši kot taprav tobak.
Če kdo rabi tobak, naj se javi na virginijatobak@gmail.com
Če kdo potrebuje tobak piši lesi7175@gmail.com
Prodam Hercegovski tobak , rumen, blagi , fino rezan , več info na air.bel2@gmail.com
Jaz uporabljam Chesterfield masinco ki sem jo dobil zraven tobaka,ko sem ga kupil. Drugače pa kupujem od hrvatov tobak,ki pa je zadnje čase kvaliteta zanič. Noter so cele vejice in narezan na mašinco za izdelavo testenin(rezanci za juho) ….vem da je vam smešno in se noro sliši je pa resnica.
Tobak je stisnjen zaradi transporta in preveč prahu…cca 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} gre vstran…zraven tega pa je našprican z vodo kar zopet predstavlja 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} odvečne teže. Tobak moram pred uporabo obvezno posušit na papirju pred izdelavo minimum 2-3 ure. Tolko, to so moje izkušnje, upam da vam bo kaj v poduk…
Najboljsi tobak je Pueblo je pa problem da je cez 2-3 ze presuh. Problem sem resil tako da sem v tobak(v vrecko) dal rezino jabolke kar ohranja tobak svez in se lep vonj ima.
Glede zvijanja pa si uzami cas in se nauci zvijat na roke. Kadi se lepse kot ce je zvito na masinco in tobaki ki so za zvijanje so dosti bol kvalitetni kot tisti narjeni za filanje tub z masinco.
To je seveda moje mnenje. LP
Ojla,jaz sm 3leta kadila tobak paramaunt sedaj po novem letu se kao to poslavlja ker nasi tapametni v parlamentu pravjo da je prevec teh raznovrstnih cigaretov,zavajanja…itd zvijala bi boss,ampak je ta tobak prevec sesekljan,ko pesek je in se v cigaretnici siplje ven…ker tobak je vsaj malo podoben,disi,ko paramaut rjavi?zarad teh bebcev,bom spet in spet sprobavala ker je ok,dober…ma,naj gre v tri pi…krasne,no
Pozdravljeni
kadil sem cigarete in sem presaltal 2leti nazaj na tobak ker me je res zanimalo…
Ugotovil sem da tobak je res boljsi (okus, manj peče po grlu, manj smrdiš…)
Skratka priporocam tobak drum absolute z belimi rizlami ker je okus nekako podoben fabriskem cigaretu (tudi blue in brown rizle so uredu ampak mogoce malo drugacen okus ).. Dobri tobaki so tudi (drum white, bright blue in winston blue)..
Osebno ne priporocam poceni tobakov kot so camel blue, marlboro,chesterfield …,ker okus je zanič
Ce ze kadis kupi tobak in nauci se zvijat (je ful tutorialou na yt) ker zelo prsparas
Če pa to beres in ne kadis raje ne probi k si takoj notr..
Marko Dornik, 25.09.2023 ob 17:58
Amate tobak lp
SE priporocam kusterle boris.@gmail.com