Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tobak Pueblo?

Tobak Pueblo?

Pozdravljeni!

Sem kadilec že vrsto let…Zadnji mesec sem pa zaradi visokih cen samih čikov prešaltal kot večina na tobak za zvijanje/motanje..

Probal sem Winston Blue tobak,pa Chessterfield,Marlboro Gold in sedaj Peublo Blue!

Večje doze so v večini zame presuhe in tobak je drugače tudi rezan in drobljen kakor v manjših 30g vrečkah-kateri je bolj kompakten ter vlažen..

Kaj menite vi-kateri je Vam najboljši in zakaj?

Vsako mnenje šteje 🙂

Meni pueblo classic. Ga uporabljam že cca 10let, naj bi bil brez aditivov 🙂

In ja – ga kupujem v vrečki. Večje pakiranje je mislim da namenjeno strojnemu zavijanju-z masinco.

Odgovor na objavo uporabnika
Forget me not, 20.04.2024 ob 18:55

Meni pueblo classic. Ga uporabljam že cca 10let, naj bi bil brez aditivov 🙂

Ali so Pueblo Blue nekoliko manj močni od Classic?

Ker proti Marlboro Gold je kar močen že ta Blue 🙂

sem zvijal Pueblo. Od vseh tobakov kar sem jih probal mi je bil najboljsi. Ampak sem presaltal na nikotinske vrecke Zyn cool mint 6 mg. Ze kake 2 leti ne kadim. Skoda da nisem ze prej presaltal.

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj meniš?, 20.04.2024 ob 19:24

Ali so Pueblo Blue nekoliko manj močni od Classic?

Ker proti Marlboro Gold je kar močen že ta Blue 🙂

Blue je malenkost manj močen. Meni se zdi da ima tudi malo drugačen okus,ne bistveno.

Najbolj mi je všeč Golden Virginija. Če daš rezino jabolka v vrečkico s tobakom, bo dlje časa vlažen.

Probal sem Golden Virginija Yellow in razen da tobak sam zelo lepo diši-ko je v cigaretu je enostavno prešvoh,stalno imaš feeling da se od vlažnosti ugaša in še tako švoh je,da moraš vlečt kakor nor!

Drum White -> mehek tobak.

New Report

Close