Toča alarm
Kako lahko zdaj nekdo “trži” toča alarm, če niti vremenoslovci, ki so poklicani zato, ne morejo kaj konkretnega napovedati… Ko je pa že, torej ko gre le za statistično ugotavljanje kje že pada, je pa itak preppozno. Če pa toča alarm razglasimo kar za celo slo tako kot danes, pol bo pa to spet iz strani zavarovalnice en velik nateg, kateremu se mora vsak uprati. Šalabajserji jedni…
Pa dajte malo razmišljat no.
Če zavaruješ avto za primer toče, te lahko 100x obvestijo, pa ti še vedno MORAJO izplačati škodo.
To jim je samo “pomoč” da bo čim več ljudi avtomobile parkiralo pod streho, da bodo imeli manj izplačil.
sicer pa, vsaj jaz raje poskrbim za avto, kot pa da sem ne vem koliko dni brez njega, ker je na popravilu, ker je totalka stolčen, (pa še cena mu pade).
In če preberete navodila, dohodna SMS sporočila so BREZPLAČNA.
seveda ti vse lahko dokažejo, a ne? Pa kje imate glavo… zaradi enega SMS-a, da ti ne povrnejo škode… To bi bilo šele lušno, ko bi se truma hrustov spravila na zavarovalnico…[/quote]
Ne poznam pogojev te “igre”, ampak me ne bi čudilo, če bi si kaj takega zmislili. Zato pač naj vsak dobro pregleda pogoje, preden se poda v kakšno takšno neumnost.