Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek TOČA alarm – mobilni marketing

TOČA alarm – mobilni marketing

http://www.lisac.si/domov/572/mobilni_marketing.html

Vse seveda izpeljano tako, da je etično, moralno, da povečuje prodajo, dobiček in, kar je najpomembneje, tudi zvestobo strank.

Če tudi vi razmišljate o tem, kako bi se lotili mobilnega marketinga, če razmišljate, kako bi se pretihotapili v mobilni aparat svojih (potencialnih) strank, vam svetujem, da pošljete SMS z besedo SEDEM, na številko …

http://dronyx.wordpress.com/2009/06/15/komu-zvoni-pred-toco/

Kaj pa če se bodo tako zbrane mobilne številke potem uporabljale še za mobilni marketing?

Kvalitetna baza naslovov se zbira s popolnim privoljenjem lastnikov in s tem zagotavljajo legalnost in nevsiljivost oglaševalskega sporočila (vir)

http://avto.triglav.si/toca_alarm/splosni_pogoji

3. Zasebnost in varstvo podatkov uporabnika
Uporabnik storitve izrecno dovoljuje organizatorju, da uporablja osebne podatke, ki jih bo zbral zaradi izvajanja storitve, v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov, za namene vzorčenja, segmentiranja in statistične obdelave podatkov ter za obveščanje uporabnika o ponudbi organizatorja, novostih, dogodkih in ugodnostih ter pošiljanju drugega oglasnega gradiva prek posredovane telefonske številke, s čimer se uporabnik s potrditvijo Splošnih pogojev uporabe izrecno strinja.

Organizator storitve podatkov ne bo posredoval podatkov na noben način in v nobeni obliki drugi fizični in pravni osebi, razen izvajalcu storitve, vendar zgolj podatke, ki so nujno potrebni za namen izvajanja storitve obveščanja.V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov organizatorja storitve, skladno z veljavnimi predpisi.

Posredovanje podatkov je prostovoljno. Če se uporabnik ne strinja z uporabo njegovih osebnih podatkov za namene brezplačnega obveščanja o komercialni ponudbi organizatorja, storitve ne more uporabljati. Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da organizator preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene brezplačnega obveščanja o komercialni ponudbi organizatorja oziroma zahteva prenehanje izvajanja storitve.

unbelievable.

Zalega pokvarjena. Jaz pa sem že razmišljala, da se vseeno prijavim…

Hvala za tole!

Jaz sem se prijavila, pa sem isti dan dobila v 2 urah 3 obvestila o toči: najprej nevarnost toče po celi Sloveniji, potem nevarnost toče na Koroškem, potem pa nevatnost toče v Prekmurju. Sem se odjavila, pa nisem dobila nobenega SMS-ja več.

Pa dobro ljudje v čem je tukaj problem. Če želiš se prijaviš in si obveščen. Če ne želiš se ne prijaviš, oz. če si že prijavljen se lahko kadarkoli odjaviš. Preprosto kajne?

Meni se zdi zadeva super. Dvakrat sem se že uspel izogniti toči. Pa me čisto nič ne boli, da je zavarovalnica zaradi tega “prišparala”.

Oglasi se potem, ko ti bodo vsi živi začeli pošiljati “ugodne SMS ponudbe”.
Triglav bo tržil tvojo mobitel številko, tisti toča alarm je samo varka, kolikor zgleda.

Joj kakšna katastrofa bo to. Prav res. Ob siceršnji poplavi tiskanih in ostalih medijev, zabasanega poštnega in elektronskega nabiralnika, sedaj še kakšen sms. Ne, tega pa ne bom prenesel.

In dodatno me skrbi ker so zavarovalnice, še posebej zavarovalnica Triglav, prav znane po množičnem razpošiljanju direktne pošte.Ah daj no.

Kot sem povedal, se mi zdi storitev koristna. Če pa bom kasneje prišel do drugačne ugotovitve, se bom pač odjavil.

Mi je pa res zanimivo, da so nekateri pripravljeni porabiti toliko energije za “ozaveščanje” ljudi. Da niso morda zaposleni pri konkurenčnih zavarovalnicah?

Če misliš mene – nisem bila nikoli in tudi sedaj nisem (niti kdo od mojih) zaposlena pri kateri od zavarovalnic.

In še to – storitve ne opravlja Zavarovalnica Triglav, ampak podjetji 12Media do.o. in Sedem d.o.o.
http://avto.triglav.si/toca_alarm/splosni_pogoji
1. Organizator storitve TOČA ALARM
Ta pravila določajo način izvajanja storitve TOČA ALARM (v nadaljevanju storitev), ki jo organizira Zavarovalnica Triglav, d.d., Miklošičeva 19, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator storitve). Storitev v imenu organizatorja izvaja ponudnik storitve 12MEDIA, svetovanje in posredovanje, d.o.o., Komenskega ulica 36, 1000 Ljubljana, matična številka 2091682, ID za DDV: SI9968665 (v nadaljevanju ponudnik storitve) v sodelovanju z izvajalcem storitve, podjetjem SEDEM, digitalni marketing, d.o.o., Ljubljanska 13b, 1236 Trzin (v nadaljevanju izvajalec storitve). Za delovanje storitve odgovarja Sedem d.o.o.

Nisem pri nobeni konkurenčni zavarovalnici, imam pa podobno izkušnjo z nepremičninskimi agencijami.

Ko sem iskala stanovanje, so mi v agenciji ponudili, da me o novi ponudbi obveščajo tudi z SMS-i. S tem se se strinjala in jim dala mojo tel. št. Preden so uspeli vzpostavit obveščanje, sem jaz stanovanje že zdavnaj kupila.
In zdaj mi oni veselo pošiljajo SMS o stanovanjih na prodaj. Pa dobro, sem imela malo pregleda nad dihanjem nepremičninskega trga okrog mene. Zdaj pa kar naenkrat zadnja dva meseca dobivam sms-e od nekih nepremičnin, širom po sloveniji, kar pomeni, da je nekdo svojo bazo podatkov prodal naprej.

Ne želim prejemat reklam, na svojem nabiralniku imam nalepko s prepovedjo, stacionarne številke nimam objavljene, ker se ne želim nenehno javljat na neke ankete in nikakor nisem pri volji, da bo moj mobitel služil kot oglasni prostor za vsakega, ki bo pripravljen plačat denar za mojo številko. Za telefon plačujem naročnino in ga smatram za mojo osebno lastnino.

Sicer pa, kakor kdo hoče. Vsekakor se meni zdi zgornja informacija koristna.

Še enkrat kopiram iz prvega posta:

[avto.triglav.si]

Organizator storitve podatkov ne bo posredoval podatkov na noben način in v nobeni obliki drugi fizični in pravni osebi, razen izvajalcu storitve, vendar zgolj podatke, ki so nujno potrebni za namen izvajanja storitve obveščanja.V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov organizatorja storitve, skladno z veljavnimi predpisi.

Posredovanje podatkov je prostovoljno. Če se uporabnik ne strinja z uporabo njegovih osebnih podatkov za namene brezplačnega obveščanja o komercialni ponudbi organizatorja, storitve ne more uporabljati. Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da organizator preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene brezplačnega obveščanja o komercialni ponudbi organizatorja oziroma zahteva prenehanje izvajanja storitve.

To pomeni, da bo bazo k večjemu uporabljal Triglav, česar se pa odkrito povedano, ne bojim. In še enkrat, kadarkoli lahko izstopim.

Več ne potrebujem.

New Report

Close