Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek TOČA ALARM Zavarovalnica triglav

TOČA ALARM Zavarovalnica triglav

ha, ha tale zavarovalnica triglav zgleda ima izgubo glede toče

oglašujejo TOČA ALARM, pošlješ SMS, te pokličejo nazaj in zahtevajo zavar. polico – kao da preverijo če si njihov član!!??
navsezadnje pa na podlagi poslanega sporočila ne boš upravičen do popravila iz zavarovanja, češ saj smo vas obvestili??

no, mi se nismo odločili, da jim posredujemo polico,bomo nevihte raje spremljali na radarju in na MONu!!

In ko te obvestijo, da bo toca, potem kaj?
Prestavis hiso?

je za avomobislko zavarovanje, ker jih zanima polica od avto zavarovanja
vsaj mislim;

ja, hišo prestaviš:))))

Ne govori neumnosti lepo prosim – ni res !!!! Preberi si raje posebne pogoje kjer čisto vse jasno piše – jih dobiš tudi na spleti strani.

Aja pa še nekaj – je čisto normalno, da se preveri št. avtomobilske police,ker je storitev namenjena samo zavarovancem Triglava. Ali slučajno misliš, da že kar preko mobilne številke to vidi, ali kaj?!

Ne govori neumnosti lepo prosim – ni res !!!! Preberi si raje posebne pogoje kjer čisto vse jasno piše – jih dobiš tudi na spleti strani.[/quote]

No, iz reklame ni jasno, da je namenjeno samo zavarovancem Triglava. Je pa logično.
Sicer pa oni te sms pošiljajo na osnovi iste radarske slike padavin, ki jo tudi sami lahko spremljamo po internetu.
Samo še en načim nategovanja naivnega folka.

zakaj bi bilo nategovanje? kolikor sem uspela prebrati naj bi bili SMS-i brezplačni (razen tistih 2 ali 3, s kateri mi se naročiš na obveščanje)-torej? in naročilo je čisto svobodna odločitev!
in konec koncev nismo vedno doma za računalnikom, da bi preverjali, če je kje nevarnost za točo. in v primeru, ko si kje na poti SMS opozorilo zelo prav pride, da se imaš čas umakniti na varno in s tem zavarovati sebe in svoj avto.
pozdravljam akcijo, pa če se s tem reši samo nekaj “pleha” je boljše kot nič.

Lp, Maja

Kaj pa v primeru, da na karti toče ni videti in te pač ne obvestijo, toča pa vseeno pade in ti stolče avto? Bojo zavrnili odškodnino?

Lani smo imeli tak primer, da je na drugem koncu vasi toča stolkla vse, pri nas pa je (na srečo) šel samo dež.

Ne!

Ma Barca daj – saj si pametna pupa 😉

Sem preveril pri ponudniku storitve.

Pravijo tako: Sms sporočilo dobijo vsi, ki so prijavljeni na storitev.
Sporočijo, da bo verjetnost toče na območju regije. Slovenija je razdeljena na 5-6 regij.
Vsebina sporočila je približno taka: “Na območju Primorske je nevarnost toče danes popoldne”

Glede na to, da gre za tako splošno sporočilo in je namenjeno zavarovancem ene zavarovalnice, je po mojem mnenju to bolj ali manj samo reklamna akcija.

New Report

Close