Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Točeni parfumi

Točeni parfumi

Zdravo,

Kje kaj nabavljate parfume? Iscem moski in zenski parfum in gledamo Areal in Notino trgovino. Kako je kaj s temi faki, nekateri so zadovoljni, drugi pa menijo da je sam chemical smell nobene prave note.

Sestra je naročila paket testerjev, mislim da top 16 parfumi, pa niti eden ni imel prijetne vonjave( preveč agresivni, nič soft gentle) res pa je da so sami klasične legendarne vonjave bile.

Hvala

Pri pravih parfumih se vonj šele razvije. Če jih povohaš pa direktno iz stekleničke ali pa pošpricaš tester in takoj povohaš, pa je vonj seveda močen.

Areal ima ponaredke, točene parfume, Notino pa original parfume. Teh dveh trgovin ne moreš primerjati. Točeni, fake parfumi so umetni, laboratorijsko narejeni, medtem ko original parfumi priznanih znamk uporabljajo tudi veliko naravnih disavnih esenc. Točeni parfumi tudi nimajo tako stroge kontrole kakovosti in škodljivih snovi, kot original. Posledično pa so seveda mnogo cenejši. Razlikujejo pa se od originala tudi po obstojnosti vonja, saj se hitro razdišijo.

Js sm narocila parfume tocene iz trgovine na fb ,aladib toceni parfumi se imenujejo,eden izmed njih je bil CK down town,original imam doma. Vonj niti priblizek originalu kaj sele tak.% originala kot ga omenjajo v opisu. Narocila sem 10 parfumov po 30ml po 6 mi je slabo od intenzive glavoboli ..obup in niti en lep vonj. Skoda denarja.

Aja..razdisijo se niti slucajno ne hitro. Vonj na jakni mam ze 4 dni,samo vonji so dalec od orig. Parfumov,se vprasala sem se s kasnimi smradi se babe parfumaji ko sem te parfume dobila..chanel eni 3.vmes pa dior pa nvm kaj. Fuj resno.

Aladdin sm hotla gor napisat tipk napaka 🙂 skratka odsvetujem

V zivljenju so mi disali 3 parfumi,dva od pume flowimg in se en rdeca steklenicka,edn od mexx in edn od coma.. in konec

Vecina parfumov mi smrdi ali pa se jih navelicam po 1mescu.

Da o vonjih kot je DG the one ne govorim. Fuj?

Ma ravno to je point, da bi lahko kje dobili originalne tester parfume v 2ml flaskah, da lahkov miru vse sprobaš in zveš kaj ti ustreza. Areal vem da ima to opcijo, samo ti testerji so zares agresivni, kr nos peče..ali pa imamo samo napačne znamke morda.

Kaksen mesec nazaj sem kupila v parfumeriji Tiamo Sauvage, pa sm bla full razocarana nad kemicnim vonjem. Od kolegic sem izvedela za to parfumerijo Aladdin, ker so jo pohvalile in sem si vzela za svoj rd Mukhalat pri njih. Nad kvaliteto sem bila full pozitivno presenecena saj je precej boljsi kot obicajni toceni parfumi. Vsaj zase vem, da bom se kupovala pri njih.

Avon parfumi so glede na razmerje cena kvaliteta cist Ok

Jaz imam dekante original parfumov iz osebne kolekcije, designet in niche, če vas zanima

New Report

Close