Točke
Po dobrih dveh letih sodelovanja v tem forumu, so mi prvič padle v oči točke tako močno, da me je pričelo zanimati, če kdo ve, kaj vseskupaj to pomeni. Naredil sem eno primerjavo, ki me je povsem zmedla, in mi je zdaj vseskupaj še manj jasno. Morda administrator.
Da se razumemo, zadeva mi je povsem nebistvena, firbec pa, jasno, deluje.
Vojc 1053 točk, Lianna(naključno izbrana) 7262 točk
št. prijav 463 , št. prijav 263
forum 80 , forum 102
št. vtisov 19 , št. vtisov 2
Zadnja sprememba (23-02-05 13:11)
ne vem čemu služijo točke jih pa vseeno delim in tudi brez kakrškega koli zadržka ali obremenitve sprejemam . če sem bolj natančen : nekomu jih dam za dober prispevek , drugemu zato ker mi je všeč njegov stil poročanja , tretjemu le za dobro jutro , četrtemu zato ker vstraja na svojih stališčih in trditvah , potem spet nekomu ker sem ga osebno spoznal in ga smatram za osebnost ki je vredna pozornosti , včasih komu dam točke tudi zate ker imam občutek da se bolje počuti če jih dobi / včasih pa jih dam komu tudi zato ker nekemu tretjemu to ni všeč .
nikoli pa ne delim NEGATIVNIH točk , ker smatram , da vsak prispeva v ta forum svoj delež po presoji da dela najbolje .
sem pa skoraj prepričan da je vojc za to vprašanje dobil namig nekje drugje in tega ni sprožil čisto slučajno . no mogoče pa se motim .
To vprašanje sem sprožil povsem nepretenciozno, predvsem pa brez zlonamernosti in kakšnih temnih ozadij, kot sem rekel, iz čistega firbca, ker sem pač brskal po rubriki uporabniki. In zdaj vem. Tebi Lianna pa se oproščam, ker sem te takole izpostavil brez veze.
Vendar pa, zdaj vem.
Lep pozdrav vsem skupaj.