Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Točkovno striženje

Točkovno striženje

Spoštovani gos. Stevo,

zanima me, če se točkovno striženje “izvaja” tudi na daljših laseh ali je primerno samo za krajše pričeske?
Imam kodraste, tanke , a dokaj goste lase.Obraz podolgovat , dolg vrat in športno postavo.
Ko sem “nosila” kratke pričeske me je frizerka vedno strigla po tej tehniki striženja, sedaj , ko imam daljše lase (do konca obraza), pa se tej tehniki izogiba..Striže me postopoma..

Ali bi bilo primerno, tudi zdaj , zame to točkovno striženje?
S to tehniko striženja sem imela vedno najmnj dela s pričesko, lasje so mi padli zelo lepo na obraz, tudi, ko so malo porasli.

Upam, da odgovorite .

Lep večer:)

Točkovno striženje je striženje v cik-cak, zmehčajočem videzu linije, ki jo striže. Vsak pramen posebaj, predvsem na vrhu glave.
Ni bistveno za videz končne frizure, saj se tudi z škarjami za tanjšanje- redčenje da doseči podoben efekt.
Trenutno to striženje ni zeklo trendovsko, ampak polne frizure, z veliko volumena.
Lep pozdrav

Stevo

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

A si lahko s škarjami za redčenje las sama popravim frizuro? Včasih ne znam frizerki razložit kako hočem met in bi si najrajši sama stanjšala tam kjer jaz želim. Imam goste lase. Samo rabila bi malo navodil za uporabo teh škarij.

New Report

Close