Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Točno opoldne..pa naj bo opolnoč…

Točno opoldne..pa naj bo opolnoč…

ura je odbila…bim..bam..bom…bim…bam..bom…
Ko zaslisim Ljubljanski zvon, in tako naprej gre ena pesem…sedaj pa res kidam na lijevo…cao!

p.s. Medika..je cajt, da me mal cartas…tko….in to takoj…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Tist pa drugo mečka zdej!Kar trošti se ga ja!
Če ti midva s Pippotom nisva dobra…si boljšega(slabšega) tud zaslužiš ne!
😉

Ma kej nisi rekl, da greš spat…. S Sp.morava malo pokomentirat ene dobre joške…Al bi tudi ti?

Pa si preprican…ne bit…medko je en mal lumpija…ne zabkaj tega…in je tko moj-moj…hahaha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja ce pogledam svoje…lahko recem..lepo!

Ke se jih bo dalo videt, da jih oceniva????? Lepo….ti kar govori…to morava midva napisat….

Pippo..sonci nikoli ne laze…ne zabkaj tega…verjemi…sp-ja vprasaj…ce recem lepo..je lepo..paše in zadane..tko;))!
Videt…nikjer..to pa lahko gledka samo eden, ki je tko moj-moj…hahaha

Bom…A bom lahko samo malo tvoj-tvoj????

Kaj mene vprašat!?Jaz bi tud rad vidu!
😉

Mogoče…kot prijatelj…aha!

Kaj to pomeni, da jih bom lahko vidu? YESSSSSSSS

Aha…moje zobke..nasmeh..ocke…aha..vse to…cao;))!

Kej pej uno tadrugo….

Kr rata hot…jo pa pobriše!
Sem vedu to,zato rajš še malo alternativo gledam…imam vsaj kej od tega!
;-)))

a misliš…pa saj ves…da si upam,))

Ti kar dej…jst moram it spat…Nisem jaz zaspanc kot ti…moram ustat že ob 6h….

Kje so že tisti cajti!
😉

Jst pa mislim da si ne upaš…

saj si ne,sam naklada!In me moti pr gledanju…
😉

Si pa ful skoncentriran pri analiziranju….No kaj si odkril kje se nahaja lulika, če kamera snema ponarobe?

Z oziroma na to,da ji vtika brez zastojev enkrat zgoraj,enkrat spodaj…bi lahko imela dve pički!
😉

KONC za danes…Mej se Bučan…

CIAO

New Report

Close