Tok zoprne babe pa še ne!
Če mi verjameš ali ne, nikomur ničesar ne zavidam. Še najmanj ženski, ki mi res ni simpatična. A misliš, da bi si želela biti kot ona? Ne bi se rada hvalila, ampak imam tip top postavco, kakšnih 15 cm sem višja kot ona, ni mi treba nosit zobnega aparata, pa pačit po TV se mi tudi ni treba. Mogoče malo manj zaslužim kot ona, ker pač ne nameravam gola pozirat za razne cajtnge. Nivoji so pač različni.
A 185 cm imaš?
Ej, če si tko zadovoljna sama s sabo, potem pa ti res en Nina O. ne bi šla tko zelo na živce… Tudi meni marsikdo ni simpatičen, ampak imam dovolj drugih pametnejših opravkov, kot to da bi tuhtala zakaj mi je nekdo zoprn in zakaj ne, kaj šele da bi na forumu o tem odprla topic in svoj gnev zlila na človeka, ki ga spoh ne poznam.
A misliš, da ti nisi nikomur zoprna, tko by the way?
Meni se zdi, da se je od časov Sanjske ženske precej popravila. Ampak ni mi pa, da bi jo full hvalila. Recimo kot voditeljica bi lahko naredila precej več, sploh z gosti, ki jih ima. Toaleta tudi meni ni všeč, čeprav za to ni ona kriva, ker si je ne izbira sama. In ja, aparat za zobe je precej poslabšal izgovorjavo, žal.
Pri Arkovi (če ste jo že ravno omenili) me pa moti to, da skoraj ne odpira ust, ko govori. Eni pri tem na tv skoraj pretiravajo, ona je pa med tistimi, ki govori zelo med zobmi. Ampak ker ima precejšnjo kredibilnost, kar pa pri takih oddajah šteje.
Toncka
Baba napisal:
> Če mi verjameš ali ne, nikomur ničesar ne zavidam. Še najmanj
> ženski, ki mi res ni simpatična. A misliš, da bi si želela biti
> kot ona? Ne bi se rada hvalila, ampak imam tip top postavco,
> kakšnih 15 cm sem višja kot ona, ni mi treba nosit zobnega
> aparata, pa pačit po TV se mi tudi ni treba. Mogoče malo manj
> zaslužim kot ona, ker pač ne nameravam gola pozirat za razne
> cajtnge. Nivoji so pač različni.
Od kdaj so pa centimetri tako pomembni? Se mi zdi bolj pomembno kaj je v glavi, če si pa za povrh še simpatičen, tako kot je Nina O. je pa to še dodaten plus.
In zobni aparat – kaj pa je tu tako čudno.
Mislim, ti pa si ena pojava.
Kakšne izjave, inteligentno, ni kaj.
To je pač tvoje mnenje. Moje je ravno nasprotno. Zame je Nina Osenar ena od bolj simpatičnih medijskih izpostavljenk 😉 Še iz časov Sanjske ženske (in še prej) mi je pri srcu, ker je po obnašanju in razmišljanju zelo podobna meni, ko sem bila v njenih letih. Dandanes seveda razmišljam rahlo drugače, ker so leta in izkušnje prinesla svoje. Njena energija in samozavest sta mi tako blizu, da bi zanikala samo sebe, če ne bi priznala, da je punca super :)))
Saj nisem Nine očrnila kar “napovprek”.
Ampak šoping pa res ni primerna beseda. Moje mnenje.
Gledala sem npr. BB na HRV TL.
Njihova voditeljica Antonija mi je delovala zeloooo toplo in prijazno. Tudi s stanovalci je imela res topel odnos. Kot da je na nek način držala z njimi.
O.K. Vem, Nina ima svoj stil. Prav je tako. Vsak BB ima pač svojega voditelja. Napisala sem pač svoje mnenje. In ne gre mi na živce, ker pač ni tako “topla” kot Antonija, na živce mi gre šoping. Ampak res. Pa imam kar visok tolerančni prag. Se mi zdi.
Pozdrav.