Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka TOKERO Bend

TOKERO Bend

Haloooo!

Živjo !
Brala sem nekaj prispevkov o Tokero bendu in moram povedat da sem bila na dveh porokah na katerih so igrali !
Moram povedat ,da kar se tiče igric je stvar dogovora . Jaz osebno vem da je sestra (katera je bila nevesta) hotela samo žur in ne veliko igric.Za to so Tokero bend poskrbeli res dobro in vse pohvale njim z moje in strani svatov. Igrajo od domače do jugo in evergrin glasbe , tako da je bilo za vsakega nekaj. Še enkrat hvala in čao!

ŠE njihova cifra 041 336 132

Igrali so tudi na moji poroki junija, res naredijo žur in vsi svatje so jih hvalili. Priporočam in tudi z moje strani še enkrat hvala!

LP Darja

Cena/telefonska?

mobi je napisala srx

so pa kar dragi glede na druge ansamble.

Živjo,

Tokero so zakon. Igrali so na moji poroki in držali žur do 6.00. Res sem jim hvaležna, saj so nama naredili nepozabno ohcet. Toplo priporočam.
Sonja

A cene si pa noben ne upa napisat 🙂

Igor, cena je 18.000sit/h.

Igrali so tudi na najini poroki in nama ni žal niti tolarja, ki sva ga plačala, saj gre za mercedes med takimi bendi. Kdor pa hoce fičota, pa naj se obrne drugam… Pred letom sva bila na poroki od kolega in je bend (ne bom povedal kateri..) glede na dogovor zaključil ob 2-eh.. Katastrofa. Tokero pa igra dokler še kdo miga…

Toplo priporočava!

P.S.
Pa ne kliči prepozno, ker so hudo zasedeni!

lp
Marko in Mojca

Tokero bend tel:070 817 071 Uroš

Tokero še vedno v akciji z nekaj izboljšav in sicer pridobitev pevke!!!
Poglejte si nekaj fotk iz špilov in sicer na fb Tokero bend.
mobi;070 817 071 Uroš

Ja res ste še boljši kot ste bili in vse pohvale za prečudovit večer ter popestritev moževe
50 letnice! Še enkrat hvala in priporočam vam ta bend ! L.p Renata

Ja , tudi mi smo pred kratkim imeli dobro izkušnjo z Tokero bendom!
Dobra muzika , povezovanje in res vse naj naj .
Če ne gledate za tistih par euro več, je to to!
Pa lep pozdrav iz Krajnske gore
Danica

No ,pa da dam še jast moje mnenje o tokeru!
Igrali so na poroki moje prijateljice v Portalu in kapo dol,
žur , in seveda do jutra fešta … bravo Tokerovci!

Tokero ? Jaaa , res super pa še pevko majo res hudooo!

Zelo vredu !!! 3 x jaaaa!!!
Dober izbor pesmi, dobro izvedeno in super žur !
Včeraj smo bili pri Travnarju ,kjer je igralo 10 bendov in kot
zadnji seveda Tokero. Res, ni jim bilo konkurence !
Bravo ,in upam ,da se kmalu spet vidimo na kakšni fešti!

vaša fenica

No ,malo graj in veliko pohval, tudi mi smo bili za novo leto
v gostilni pri Peclju in igral je duo Tokero ( žal brez pevke) ,
a moram povedat ,da imata fanta dober pristop do gostov in
tudi glasbo sta igrala po našem okusu! Hrana dobra ,postrežba dobra
in za piko na i še bend res super ! Sploh pa je kitarist faca tko da kapo dol!!!

Dragi Tokero band, tale forum NI namenjen SAMOPROMOCIJI, by the way slišal sem vas in je vse skupaj zlo porazno. Še plesal sem zlo težko. Najbrž je boljš da pevke ni.
Aja pa eno dobro ozvočenje si nabavite, pa mal manj nepotrebnih svetlobnih efektov na odru.

Ali je na temle youtube posnetku pravi Tokero band, o katerem gre pogovor? Naj vsak sam posluša in se odloči, morda bo komu v pomoč.

http://www.youtube.com/watch?v=GculveqAIcw

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

HA HA HA mislim ,da ne rabimo samopromocije, tako ,da so nam dobrodošle pohvale – jih je kar nekaj in pa seveda tudi kritike a na žalost ne takšne kot je ta in seveda dragi gospodič ali gospodična ( po bontonu bi se lahko vsaj predstavil ) je pa res da imamo veliko šplov in izgleda ,da gre to nekomu zeloooo v nos!!! Če med ansambli nebi bilo toliko foušije ,ker eni špilamo več ,nekateri pač, manj bi imeli vsi veliko dela a žal pač mora biti tako!
Lahko povem iz prve roke ,da Tokero bend ,zaenkrat delamo super in tudi ko sem dobil info. kaj je negdo napisal na portal nisem verjel ! Na žalost ali si gluh ali slep ali pa pojma nimaš o glasbi!
Sory!!!!!!
Lep pozdrav TOKERO Bend

Spoštujem vsakega, ki se trudi, ampak jaz osebno se ne bi odločila, da mi zabavo kroji nekdo, ki ne obvlada osnove slovenske slovnice. Oprostite, toda tudi to je izraz inteligence. Morda res dobro špilate in pojete, vendar pa…….v vaših letih naj bi bilo znanje in izobraženost nuja.

Zdaj ste se pa izdali vi inteligenčneži. Slučajno ste brskali na forumu pa naleteli, da se govori o vas in še nekaj sami dodali. Ja seveda? Dokaz da vse to sami pišete, ker ste kar hitro znali odgovoriti na to temo. No ja, saj ste jo tud sami spet načeli po dolgem času.

Najprej sem prebral en kup pohval o tem bandu, potem pa šla pogledat še na youtube njihov posnetek…me je minilo. Mogoče so pa v živo kaj boljši?!

Kot vidim imajo samo en posnetek kateri je sestavljen iz več pesmi.
Jaz ne vem, ma mene se zdi čisto konkretno uredi izvedeno glede na to da so midiji+solo ritem kitara 😉 Ne vem kaj te moti? Če bi blo vse v živo še bobni, bas itd bi bilo seveda čisto drugače.

New Report

Close