Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ TOKRAT JE UMRL MOŠKI ŠE NA PRIZORIŠČU DOGAJANJA

TOKRAT JE UMRL MOŠKI ŠE NA PRIZORIŠČU DOGAJANJA

ali cepljenja. Ampak Jens Spahn (nemški minister za zdravje) je trmast. Povezave med cepljenjem in smrtjo NE OBSTAJAJO⁉
A razumete, dragi moji. To povezavo si morate izbiti iz glave. Preprosto je ni. Saj vam bo šlo. Če vam je uspelo pri vseh ostalih natagancijah, s katerimi vam perejo glavo, bo šlo tudi to. Nič spraševati, slepo verjeti, biti tiho in ubogati. Pa takoj se cepiti. Ne pozabiti! Če boste krepnili, potem pa pač smola, jeb..ga.
[hashtag=nepustimsecepiti]#nepustimsecepiti[/hashtag]
Po cepljenju: 82-letnik je umrl na območju centra za cepljenje
Mediji se sklicujejo na “zelo resne pridružene bolezni”
OBJAVLJENO 13. 3. 2021
V Würzburgu je umrl 82-letni moški kmalu po cepljenju s cepivom proti koroni v centru za cepljenje. Potrebno je omeniti način, kako so mediji poročali o tragičnem incidentu. Poizvedba v “Google News” z iskalnimi besedami “Würzburg 82-year-olds” je v soboto popoldne prinesla le nekaj zadetkov. O tem je poročal predvsem regionalni medijski ponudnik – bavarski radio na številnih straneh oz. v različnih ponudbah. Zanimivo je, kako postavljajo poročilo v ospredje pridružene bolezni. Govorijo o “hudo bolni osebi”. Tako dobimo vtis, da je pokojnik skoraj potreboval pomoč. Vsekakor ni bil čil in zdrav. Če pa preberemo spodaj med vrsticami, izvemo, “da je moški po cepljenju sam odšel do avta”. Zveni tako, kot da je bil za svoja leta še vedno precej zdrav. Malo pred tem poročilom je minister za zdravje Jens Spahn na zvezni tiskovni konferenci izjavil, da ni dokazov o vzročnih povezavah med cepljenjem in smrtnimi primeri.
Po mnenju bavarskega radia je šlo za prvo cepljenje z cepivom Biontech / Pfizer. Na posvetu je moški izrazil željo, da bi se želel cepiti, so povedali na javni RTV.
In: “Kot poroča okrožni urad v Würzburgu, je bolnik trpel za najresnejšimi, življenjsko nevarnimi boleznimi.”

https://reitschuster.de/post/nach-impfung-82-jaehriger-noch-auf-gelaende-des-impfzentrums-gestorben/?fbclid=IwAR3XS-BUDCqIn-5FPcmn_rUp0FwG9AdilFjVoawcQcLNSwTaViSjWHgYh2A

Ta moški je bil teorotik zarot, saj vsi vemo, je cepljenje edina rešitev človeštva pred korono, zaradi katere umirajo ljudje s težkimi pridruženimi boleznimi.

Umrl je najverjetneje zaradi alergijske reakcije. Zaradi česa drugega se po prejemu cepiva takoj namreč ne da umreti.
Cepivo pfizer vsebuje neko beljakovino in če si preobčutljiv na plastiko, se ne smeš cepit. Vsak je lahko alergičen na kako zdravilo. Tudi jaz sem.

Če si preobčutljivi na plastiko? A ti mene hecas?

Ins, 60 let in prvič življenju slisim, da so po cepljenju reakcije zaželene, da samo tako lahko potrdimo, da je cepivo prijelo.potem pri meni, mojih otroških in vnujih nobeno cepivo nikoli ni prijelo, ker nikoli niso imeli nobene reakcije. Pa koga to oni lažejo?

Ins, 60 let in prvič življenju slisim, da so po cepljenju reakcije zaželene, da samo tako lahko potrdimo, da je cepivo prijelo.potem pri meni, mojih otroških in vnujih nobeno cepivo nikoli ni prijelo, ker nikoli niso imeli nobene reakcije. Pa koga to oni lažejo?
[/quote]a ne ves,nivo cepivo,nove reakcije.(sarkazem)

[/quote]
Lažejo vsem. S politiki in novinarsko golaznijo vred.
Vso to novinarsko golazen, ki sodeluje pri tem genocidu, bi bilo treba postrelit.

Ce bi pa umrl, ker je pozitiven na test, bi bil vzrok koronavirus, in ne pridruzene bolezni.
Tako nam razlagajo ze ves cas.

[/quote]

Kako tvoji otroci nikoli niso imeli reakcije po cepljenju. Moji so jo vedno.
Po vseh cepljenjih, razen za hep B.
Tudi vsi, ki jih poznam, so imeli reakcijo po cepljenju za gripo.
Vsi, ki jih poznam, po pfizerju niso imeli reakcije po prvem odmerku in so imeli reakcijo po drugem odmerku – vendar ne tako močne, kot po AstriZeneci že po prvem odmerku.
Torej ja, reakcije so zelo pogoste, vendar to niso stranski učinki, temveč imunski odziv.
Glede pfizerja – če si preobčutljiv na plastiko ( recimo pitje iz plastenke), cepiva ne smeš dobiti, zaradi možnosti alergijske reakcije.
Toliko kolikor se sedaj govori o cepivu se mi zdi celo preveč, ker marsikomu povzroča strah – tudi meni, zato se nisem še cepila. Z Astro se pa sploh ne bom. Čakam na kaj drugega.

Kako tvoji otroci nikoli niso imeli reakcije po cepljenju. Moji so jo vedno.
Po vseh cepljenjih, razen za hep B.
Tudi vsi, ki jih poznam, so imeli reakcijo po cepljenju za gripo.
Vsi, ki jih poznam, po pfizerju niso imeli reakcije po prvem odmerku in so imeli reakcijo po drugem odmerku – vendar ne tako močne, kot po AstriZeneci že po prvem odmerku.
Torej ja, reakcije so zelo pogoste, vendar to niso stranski učinki, temveč imunski odziv.
Glede pfizerja – če si preobčutljiv na plastiko ( recimo pitje iz plastenke), cepiva ne smeš dobiti, zaradi možnosti alergijske reakcije.
Toliko kolikor se sedaj govori o cepivu se mi zdi celo preveč, ker marsikomu povzroča strah – tudi meni, zato se nisem še cepila. Z Astro se pa sploh ne bom. Čakam na kaj drugega.
[/quote]

Kakšno cepljenje proti hep b in gripi? Nam na misel ne pride kaj takega. V moji družini samo tisto čist osnovno, čemur se nismo mogli izogniti. In ne, nikoli nobene reakcije

Prvic slišim, da je nekdo alergičen na pitje iz plastenke? Ti to resno? Potem v nobeni plastenki ni samo tisto, kar naj bi bilo, ampak se kar, za kar ne vemo. Prosim te za obrazložitev.

In kot pravijo zgoraj: če umre in Je pozitiven na covid, potem je to smrt zaradi covida. Če pa umre po cepljenju je pa to smrt zaradi drugih reakcij. Bullshit.

Kakšno cepljenje proti hep b in gripi? Nam na misel ne pride kaj takega. V moji družini samo tisto čist osnovno, čemur se nismo mogli izogniti. In ne, nikoli nobene reakcije

Prvic slišim, da je nekdo alergičen na pitje iz plastenke? Ti to resno? Potem v nobeni plastenki ni samo tisto, kar naj bi bilo, ampak se kar, za kar ne vemo. Prosim te za obrazložitev.

In kot pravijo zgoraj: če umre in Je pozitiven na covid, potem je to smrt zaradi covida. Če pa umre po cepljenju je pa to smrt zaradi drugih reakcij. Bullshit.
[/quote]

podpis

podpis
[/quote]
Se strinjam.
Le kam smo prišli, da je zdrava pamet tretirana kot teorija zarote.
Politične in medijske laži pa del realnosti.
Sramota za družbo.

Točno tako, če si star in bolan in umreš kao pozitiven na korono…GROOOOZAAA žrtev morilskega virusa!!! Če pa umreš star in bolan po cepljenju pa…pa le zamah z roko…eeeh, saj bil bolan, pa star tudi. SVINJARIJA!!!!

Lahko te kap zaradi strahu. Tukaj prebereš vse živo, se greš vseeno cepit, adrenalina polno, ojej, kaj bo z mano in….

:)))

New Report

Close