Tokrat s helikopterjom vozili crknjenega psa
noro172, 26.08.2024 ob 13:04
Ni dovolj da so reševali žive pse, prejšnji teden so peljali že crkovino, saj je bil lastnik prelen da bi ga tam zagrebel ali pa spravil v dolino. Res se že za vsak drek kliče helikopter. Se mi en bo dalo na Triglav, bom poklical helikopter in me bo pobral pred hišo in odpeljal gor.
Pokliči, ja. Če te bo pa med čakanjem na helikopter usekal infarkt, bodo pa še enkrat peljali dol crkovino
ne kruli, 26.08.2024 ob 13:06
Pokliči, ja. Če te bo pa med čakanjem na helikopter usekal infarkt, bodo pa še enkrat peljali dol crkovino
Ni krulil. Pa nauči se brat, nepismeno teslo, ker nikjer ni napisal, da bo čakal helikopter za dol. A po tvojem bi ga mrtvega peljali gor? Si pa res mona troknjena.
Davkoplačevalec, 26.08.2024 ob 14:34
Všeč mi je, da so višji davki, ki jih kot samostojni podjetnik plačujem pernatemu tako koristno porabljeni. Samo, da se uvedejo še nepremičninski in premoženjski davki, pa bosta Policija in GRS začeli dostavljati pice po planinskih kočah.
Pošteni ljudje se davkov na 3, 4… nepremičnino ne bojijo. Tisti, ki so nepošteni bodo pa že našli obvode, jim bo Janšev fafać Snežić svetoval.