Najdi forum

Splash Forum Politični čvek tok,tok,ali je kdo doma?

tok,tok,ali je kdo doma?

Ali je kakšen živ človek tukaj gor?A ste preveč utrujen od prednovoletnih žurk?

Same žurke, s politiko se noče nihče več ukvarjati, sploh zdaj v tem času. Cigani niso več zanimivi, novi predsedniki očitno tudi ne več, ali še ne, župani so že novi in bdimo nad njimi in njihovim delom. Ne vem če smo mi čisto v veselem decembru. Tu smo očitno zaradi politikov, ki so ga očitno začeli in se nič kaj takšnega ne dogaja.

Kaj pa euro?

Sem že pripravljen.Euro denarnica je v žepu in čaka na prvo plačo v eurih.Še dobro da so naredili tako majhne denarnice.

A si kupil ta pravo? Take so za penzioniste.

Bogi! a maš tako majhno plačo?

Glede na to, da laufa plastika, bo tko majhna denarnica kar zadostovala.

Se bojim, da bo marsikdo obubožal prve tri mesece.

Zelo lepo bo pogledat cene, ker bodo nizke napram sedanjim (številčno). Bo treba kar preračunavati v SIT dokler se ne bomo navadli na noviteto.

meni je pa hecno tole preračunavanje, ker že kar vidim folk po štacunah z kalkulatorčki. sej ni kej preračunavat, tolk kot jih boš imel, jih boš lahko zapravil. in še zmeraj se bo dalo izbirat med čokolado za 1 euro, in tisto češko za 20 centov.
in ojoj….to bodo vrste na blagajnah.

Meni se pa ne zdi smiselno nazaj preračunavati in vlačiti kalkulatorje po trgovinah, se bomo še težje navadili. Tolarja ne bo več, v trgovine bomo morali vseeno, pa doooooooooobro paziti. Ampak kdor danes po pameti kupuje in samo tisto kar potrebuje, ne bi smelo biti problema.

Od začetka se bo verjetno težje odločit ali je neka stvar poceni ali ne.Za lažje odločanje bomo verjetno kar napamet preračunal koliko bi to stalo preje.

New Report

Close