Tole bi pa znalo držati!!!
“Liter vina žensko zelo polepša, še posebej, če ga spije moški!”
Evo, vi pa ne vem kakšne kreme, pa pilinge, pa še in še…pustite, da se ga “ta star” kdaj pa kdaj nacuza, pa boste ko manekenke!!!!
Premislite!
Ja vse o.k. ko gre za šalo…. mi pa ni nič bolj odurnega na svetu kot pijan moški, ki se slini po ženski – za bruhat, takrat bi raje zgledala kot čarovnica samo da bi ga odvrnila… bljk
Ta vic je že star je pa še vedno luškan. Pijan mož reče ženi “joj kako si grda”. Ona mu odgovori ti si pa pijan. Drži, ampak jaz bom jutri trezen ti boš pa še naprej grda.
Drugače se pa strinjam, da ni nič bolj odurnega kot pijan moški in nič bolj žalostnega, kot videti pijano žensko.
zakaj žalostno ko jaz vidim pribite ženske sploh niso žalostne sam neki se hihtajo…no take malo okajene…seveda une prav pribite so pa res malo čudne!
Nisem mislila tistih rahlo opitih, tiste so prav lušne, mislila sem prave kronične pijandure. Ni še dolgo kar sem videla en tak primer na Miklošičevi. Ženska je bila pobruhana, polulana, rumena v obraz, skratka živa groza. Ne vem kaj se lahko zgodi človeku, da pade tako globoko?
se strinjam
Fičko se noče užgati. Porkaduš užgi se ! Pa pride duhovnik in reče :kako pa grdo govoriš ? Ti moraš reči :ljubi bog pomagaj ,da mi užge .Janezek tako naredi in se fičko res užge .Duhovnik pa reče :porkaduš ,če ne bi videl nebi verjev .
To je res!!!! Lp.Ivica
Fičko se noče užgati. Porkaduš užgi se ! Pa pride duhovnik in reče :kako pa grdo govoriš ? Ti moraš reči :ljubi bog pomagaj ,da mi užge .Janezek tako naredi in se fičko res užge .Duhovnik pa reče :porkaduš ,če ne bi videl nebi verjev .
To je res!!!! Lp.Ivica
Jas bi tudi klepetala o lepih stvareh .Naprimer kje bi se kaj dobili .Jas bi šla rada taborit. Lp.Ivica
Pijanac kasno jedne večeri vrača se kući onako pijan. Kada odjednom pripiša mu se. Stade uz jednu kuću in počnje da obavlja radnju, kada odjednom žena izađe na prozor i upita ga:
-“Šta pišaš ispred moje kuće?”
A onda če pijanica:
-“Ko ti daje pravo da gradiš kuću ispred moga kurca..?”
Jaz vem tut enga fajnga;
Pride mož ponoči domov fajn nažehtan.
Preljuba žena ga vdano spravi v posteljo, da zasmrči…
Zjutraj se mož zbudi, pa reče svoji ljubi: Joj, žena kakšne čudne sanje sem pa jaz imel. Izmenično se je izmenjavalo luč-tema.
Ko sem prišel bližje omari je bila luč, malo sem se odmaknil, pa se je kar sama izklopila, ne da bi jo jaz ugasnil.Pa sem to ponovil, pa je bilo skoz isto……bližje – luč stran – tema.
Žena ga pogleda in mu reče:
Prekleti pra……spet si v hladilnik sc……..l
Forum je zaprt za komentiranje.