Tole bo pa držalo
TO NE DRŽI. Človek, ki je v strahu in stresu ima dokazano nižjo inteligenco, kot tisti, ki ni!
Ko je človek v strahu, stresu mu gre kri prednostno iz velikih v male možgane, žile v velikih se krčijo. Podobno gre tudi kri iz telesa v roke in noge. To pomeni, da je bolj neumen. Zato se npr. dijaki ali študenti na testu nič več ne spomnijo, logično, ker se jim je ta del blokiral zaradi strahu. Zato se v tem stanju človek ne sme odločati, ker se pač ni sposoben……
Tko da ne posplošujete….. Že ta članek je znak nizke inteligence.
Anonimno 10380, 03.04.2025 ob 15:34
TO NE DRŽI. Človek, ki je v strahu in stresu ima dokazano nižjo inteligenco, kot tisti, ki ni!
Ko je človek v strahu, stresu mu gre kri prednostno iz velikih v male možgane, žile v velikih se krčijo. Podobno gre tudi kri iz telesa v roke in noge. To pomeni, da je bolj neumen. Zato se npr. dijaki ali študenti na testu nič več ne spomnijo, logično, ker se jim je ta del blokiral zaradi strahu. Zato se v tem stanju človek ne sme odločati, ker se pač ni sposoben……
Tko da ne posplošujete….. Že ta članek je znak nizke inteligence.
Tako NE drži. Je pa tema zanimiva in dopušča razpravo.
Daj rezi, prepoznala si se in vžgala, veliko tem naserješ in ne ugasneš. Toliko se ne skoncentriraš, da bi v miru oddala en komentar, nizaš enega za drugim, pišeš neberljivo. Ne delaj se nune in ne razpolagaj ob vseh tem zgolj s to. Prepoznala si se v opisu in skočila v zrak. Najbolj me zmotite pa te pravičnice, ki norite in se sprenevedate, da norite za mir.
Anonimno850, 03.04.2025 ob 15:39
Sensa je pa res referenca za karkoli. Seveda, za mentalno omejene ženske srednjih let z nižjim IQ, ki so se malo izgubile v lajfu in s Senso in podobnimi nebulozami prihajajo “nazaj k sebi”.. Jaka duhovna rast!
Jaz jo berem le, ko mi reklamo ven meče. Meni so vsi mediji pod nivojem.
Rezi je neuravnovešena psihiatrična bolnica. Kaj vam ni jasno? Piše nepovezano in impulzivno. Včasih kaj tudi dobro. Jaz se strinjam s tem, da je tole čeravno hudomušno, nesramno. Razumem pa, da smo vsi kdaj naveličani vse tolerirat. Tudi jaz mislim, da vem koga cilja. Če je to ta je tako čisto prav. Oseba, ki v vsakem komentarju potrebuje grešnega kozla, da sebe naredi boljšo, jih mora dobiti kdaj nazaj. Rezi pa naj leti v jok in na drevo. Čez nekaj ur se ne bo spomnila, da je tukaj pisala.
O medijih, 03.04.2025 ob 15:42
Jaz jo berem le, ko mi reklamo ven meče. Meni so vsi mediji pod nivojem.
Ce ti jo meče ven, jo bereš? Ja pa a nimaš nobene selekcije, bereš, kar ti ponudi nek algoritem? Podlo, podlo. Dobrih člankov je še pa še, ampak niso na prvo žogo in ne vlagajo večinskih finančnih sredstev v nadležen marketing. Ker jih najdejo le dovolj izobraženi. Ostali pa berete Senso, ker se vam pač ponudi reklama. Jaojao.
Anonimno408, 03.04.2025 ob 15:54
Ce ti jo meče ven, jo bereš? Ja pa a nimaš nobene selekcije, bereš, kar ti ponudi nek algoritem? Podlo, podlo. Dobrih člankov je še pa še, ampak niso na prvo žogo in ne vlagajo večinskih finančnih sredstev v nadležen marketing. Ker jih najdejo le dovolj izobraženi. Ostali pa berete Senso, ker se vam pač ponudi reklama. Jaojao.
Resno misliš, da je to, da sva prosotna in aktivna na monu, pa nekaj zelo nad podnom? Berem kdaj trače, me potegne lahkotnost branja, pri frizerju,na wcju… Mi lahko razložiš, kako se ob vsej pameti, ki jo imaš znajdeš tukaj?
modrivrag, 03.04.2025 ob 17:19
Ni dvoma. Vsako multinično je tako. Nisi vedelo?
Vrag res je lepo in prijetno danes ja, sicer js v kratkih rokavih še nism. Pulover mi je ok. Pa lena sm čist. Smo šli na sladoled in zemljo kupit, zdaj bi pa kr odspala raje malo kot kaj kalit dala
Fa ste se odkašljali, veliko pove o vam. Povedala sem, da ne maram pljuvanja ali netenja po uporabnikih. Vprašala sem, kje sem koga napadla ali užalila. Dobila pa rafal, za kimanje al kako z mulci, odmevno. Saj ni čudno, kle napadate glih za pet prostega. Meni všeč napadanje kogarkoli. Se pa pohvalno mutno odprejo teme. Sem odgovorila, da večkrat, ker so podobni posti pač dušna hrana, da izkašljate karakter. Eni in isti. Ko bi vam v oči pogledala, bi na vse okol zjali.
Rezi*, 03.04.2025 ob 17:27
Fa ste se odkašljali, veliko pove o vam. Povedala sem, da ne maram pljuvanja ali netenja po uporabnikih. Vprašala sem, kje sem koga napadla ali užalila. Dobila pa rafal, za kimanje al kako z mulci, odmevno. Saj ni čudno, kle napadate glih za pet prostega. Meni všeč napadanje kogarkoli. Se pa pohvalno mutno odprejo teme. Sem odgovorila, da večkrat, ker so podobni posti pač dušna hrana, da izkašljate karakter. Eni in isti. Ko bi vam v oči pogledala, bi na vse okol zjali.
Ja a morš takoj za mano prlezt sm, že ti so me enkrat, da sm js ti.. obup!
Rezi*, 03.04.2025 ob 17:38
Kaj pol pravš, spizdi ali si se mela fajn na ledu? Pa bodi tiho drgje, ko te kdo omenja. Da bo karakter. V svoji temi pa pol tej poveĵ, z žulji magari. Kot sem dobila rafal, si ga njej zanetila. Kee je tema o njej. Oač isti netite non stop. Tema je za katero? Ker se v take ne spuščam.
Izvoli. -Tema je lh namenjena tebi, saj čist ustrezaš vsemu si happy zdaj?