Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tole je pa glih za sem

Tole je pa glih za sem

Kopirano iz SČ:

http://www.siol.net/priloge/kolumne/tanja_kocman/2015/05/kavalir.aspx

… vsa čast za njeno priznanje, čeprav po prebranem spet ne vem kaj bi bejba sploh rada, ampak j..bat ga, če bi vedela je to najbrž ne bi delalo pravo žensko :-))

Malo je v hecu pojamrala in to je to. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj je po svoje res hecno.

sem tudi sam pomislil, da spada sem, ta tekst iz linka ☺

pač klasična Bi_seksualka … bi imela samo orgazme ne pa tiča v sebi

Spet ena tistih, ki mislijo, da se morajo desci karakterno preobražat po babjih dnevnih potrebah in muhah, same bi pa furale slog “sem, kar sem, in za nikogar se ne mislim spreminjat”. Kaj vse si neatraktivne babe domišljajo. Če ni povpraševanja po vas, boste morale ve prilagoditi svojo ponudbo. Ali pa ostati samske.

Lepo je prebrat, da moški to jemlje tako, kot je bilo v resnici mišljeno.

Je pa le komedijantka po poklicu. Meni se zdi duhovito napisano.

Pa ti njej sploh verjameš to, kar je napisala? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lušno napisano, prav nasmejala me je. Niti ene vrstice dolgčasa, kar je pri siolovcih kar redkost.

Ni problem ali razlog v neki ženstvenosti, ampak na splošno v vrednotah današnje družbe.
Kavalirstvo je izumiralo sorazmerno z naraščanjem egoizma, feminizma, narcisoizma in podobnih modernih navlak, ki so povzročili, da je dober človek ponavadi potegnil ta kratko in bil za svojo dobroto le dobro izkoriščen.
Kavalirstvo je znak spoštovanja. In “spoštovanje” se danes kaže v dilemi, kjer se partnerji sprašujejo ali bi ga prevaral/a ali pa zapustil/a.

Saj bi bilo smešno, če ne bi bilo resnično.
Ženska samo sebe zreducira na seksualni objekt in toži, da na drugi strani ni kavalirjev…
La kaj ji bodo?
Aja preprogo rabi….. 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vsaka dobi to, kar si zasluži, ne glede na to, kaj ona vse bi. 🙂

Če se nanjo lepijo tipi, na podlagi katerih sklepa na celotno moško populacijo, zna biti, da opazuje pomanjkljiv vzorec par nedošenih fantkov in sprejma na podlagi tega pomanjkljive zaključke. Tipov, kakršne ona bi, niti ne sreča, saj je ne – opazijo. Gledajo skozi njo. Privlači le sebi podobne, nad katerimi pa obupuje. 🙂 Njen “humor” izvira iz njenih dejanskih osebnih težav.

Spremeni naj zato sebe in se izkleše v vseh ozirih v žensko, ki bo magnet za take, kakršne ona pa bi… , če je tega sposobna in ima voljo za to. Človek je kot oddajnik, antena, oddaja to, kar je v njemu in to sprejema tisti, ki je uglašen na ta signal. Za ostale oddaja ni zaimiva. 🙂 Želeti si nekaj, pomeni, iti za tistim najprej v sebi in pri sebi. Spremeni naj svojo vsebino, ki jo seva navzven. Tedaj jo bo opazil in za njo pogledal še kakšen drugačen, za katerega sedaj meni, da ne obstaja. Ugotovila bo, da celo obstajajo natanko po njeni “novi”meri narejeni in to – po prosti izbiri. 🙂 Spremeni naj torej “merilo”, to je, sama sebe ali pa naj jamra na humoren ali resen način do abrahama in še naprej, v samskem stanju, po blogih in še kje drugje.

Za tem “novim” modelom, ki bi sekal iz sivine, bi gledala tudi vsa preostala moška populacija, ne le par nedonošenih fantkov, s katerimi on nima baje kaj početi; niti oni z njo. 🙂

Lep pozdrav
marinec

…, s katerimi ona nima baje kaj početi; niti oni z njo. 🙂

Lep pozdrav
marinec

Čist razumen zapis. V bistvu je punca povedala v par vrsticah to, kar jaz ves čas razlagam. Ne vem, zakaj ste eni oldtajmerji vedno znova presunjeni, ko ena ženska nekaj direkt pove?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Meni se pa zdi, da ji prav vsi dajejo prav.

Biti v resonanci…

Saj ona se ne more spremenit, bolje rečeno ne sme se, ker v nasprotnem bo ostala brez službe…
O čem bi pa pisala, če se ji vse to ne bi dogajalo? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ravno to je največkrat največja ovira, ker imamo od trenutnega stanja še vedno neko korist, ki prevlada nad težnjo ali voljo do spreminjanja.
Zato se večini ljudem mora res zgoditi nekaj hudega, da doživijo težko izkušnjo, ki jih bo prisilila do spremembe. Nekaterim pa niti to ni dovolj in rajši umrejo.

Ravno to je največkrat največja ovira, ker imamo od trenutnega stanja še vedno neko korist, ki prevlada nad težnjo ali voljo do spreminjanja.
Zato se večini ljudem mora res zgoditi nekaj hudega, da doživijo težko izkušnjo, ki jih bo prisilila do spremembe. Nekaterim pa niti to ni dovolj in rajši umrejo.[/quote]

Pa dobro, če ji tako paše, čemu se spreminjat?….

A imate mogoče občutek, da sta Linhart pa Moliere tako opisovala, kot se je res zgodila, ali da sta mogoče eno mičkeno pretiravala, pa smo vsi zato tako navdušeni nad njunimi komedijami? Hm.

Po mojem da je bilo ono vse do zadnje črke čisto res.

Vicom se potem tudi ne smejete, k v njih pretiravajo?

Linhart in Moliere sta pisala iz (benevulentno ošabne) distance, ki je pripomogla k temu, da sta družbo razgalila v karikaturah. Tale baba pa izhaja iz sebe. Ironizira svojo zmedo in bolečino. Ampak bolečina in zmeda sta pa še vedno …

En nedonošen se je oglasil.

En nedonošen se je oglasil.[/quote]

A to si sebe najavil?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

En nedonošen se je oglasil.[/quote]

Pač sem. nedonošeni smo babam všeč. Vi normalni pa na ona-on ostanke razočarank pobirate.

Če prav razumem, punca poziva “napačne tipe”, v katere s eona zaljublja, naj postanejo bolj družbeno odgovorni do nje.

Neodgovorjeno pa ostaja vprašanje, zakaj si svojih družinskih sanj ne ustvari s kakšnim tipom, ki si tega želi. Aja, ni kemije, pa to..

Babe rade pametujejo, da se desci ne znajdejo v modernem feminiziranem svetu, ker naj bi bila ogrožena njihova tradicionalna vloga ali nekaj takega. Vse pa kaže, da se tudi babe ne znajdejo najbolj v lastnem svetu. V moškem pa sploh ne. One bi bile kakor moderne in neodvisne, hkrati pa imele ob sebi primerke nekih muzejskih descev, ki obstajajo samo še v senilnih spominih prababic. Ženske so večni otroci. Razvajeni otroci.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close