Tole je pa glih za sem
Jap, točno tako, boljše ne bi šlo povedat. Ženske imajo še eno dosti hujšo potrebo od moškega nagona, to je potreba po spreminjanju svojih tipov (ne več tega, onega, nehaj pit, nehaj to, ne ono, postani tak, malo bolj se tu zavzami itd) Ne vse, marsikatera pa, sploh te samske zdaj 30-40……..
Mele bi res neke tipe ki so moški da jim kolena klecnejo, ampak morjo pa bit doma copatarji, samo tip ne more bit oboje, ker mu ne ustreza vloga copatarja, in hkrati lovca…. ne paše to skup… nenaravno.
Kdo bo pa čaj stregel? Jim boš ti kelnerca? 😉
Nemara te lahko še kdo po tazadnji poboža….. 😛
Takšen lovec, kateremu bo ona glavna in edina trofeja. 🙂
Dokler si bo sama to želela. Seveda.[/quote]
Saj pravim nenaravno…… ampak ženske so si od nekdaj želele princov na belih konjov in od nekdaj jih je bilo zelo zelo malo. pa še ti so želeli princeske, ne pa feministk 🙂
Kdo bo pa čaj stregel? Jim boš ti kelnerca? 😉
Nemara te lahko še kdo po tazadnji poboža….. :P[/quote]
Za dobro urno postavko, komot. 🙂
Eh Boom, zdaj se pa sprašuješ kot bi bil najstnik :)) Se je že zgodilo, da me je kakšen prav poželjivo zgrabil za zadnjico in me pri tem polil s pivom (mimogrede, piva ne prenašam najbolje – ogaben vonj ima), in medtem ko mi je z (ne prav appetitlich) robcem brisal dekolte (po katerem je curljalo tisto njegovo smrdljivo pivo), sem jaz (omamljena) zijala v njegove oči, si mislila: ooo kakšen kavalir! in že napela ušesa, da ja ne bi preslišala tistega, kar me bo vprašal (ponudil), čeprav sem (itak) že vnaprej vedela, da bom pristala (pa karkoli bo že to) (samo, oh bog!, naj se ne obira predolgo in naj že brž vpraša).
Spet drugi je poskusil enako strategijo, pa sem ga prestregla s tistim fasal-boš-šamarčino pogledom, še preden se je revež opogumil in iztegnil roko proti moji tazadnji. Hmm… Bog ve kaj nas ženske vse privlači in draži in kakšne kriterije za uvrstitev med kavalirje uporabljamo.
Znaš ti (točno) pojasniti kaj privlači tebe?
Ne znaš.
Brez zamere, ampak napisano je ravno tako prostaško in nedamsko kot se njej zdijo tiste ženske, ki kažejo ledvice (Ali so bile bradavičke?) in se derejo.
Točno tako. In točno taki so tudi tipi, ki jih spoznava. Tisti manj prostaški se ji izognejo. Je pa duhovita.
Točno tako. In točno taki so tudi tipi, ki jih spoznava. Tisti manj prostaški se ji izognejo. Je pa duhovita.[/quote]
Je prostaška. Duhovita si lahko tudi, ne da bi bila prostaška. Moja teta je duhovita. Kamorkoli gre, ima okoli sebe čredico moških, ki se ob njej počutijo fantasično, se smejejo in so z njo zelo gentlemanski. Zato ker je ona damska.
Tale je pa … zmedena. In s prostaškostjo poskuša pritegniti pozornost in biti duhovita, s čimer pa je v popolnem nasprotju s sporočilom, ki ga želi prenesti. Nekako tako, kot da dobiš diamant zavit v skret papirju. NAj je diamant še tako lep, občutek ni najboljši…
od kod pa neje.beni kruli mnenje kaj je “damsko” ???
še za curaka nisi sposobna prijeti med rokovanjem … kaj šele po.fu.kana “dama” ☺
Forum je zaprt za komentiranje.