Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek TOLE JE PA HUDOOOOOO;))

TOLE JE PA HUDOOOOOO;))

..”Vceraj me je picla ena stvar, pičla me je bolj k pic komar..zdaj srbi me in me zge..drgnem mazem praskam se..nobena zavba ne pozdravi me…..pa ce preskocim..HAHA a si za stvar, za kaksno stvar, da bi jaz majcken bla tvoj komar..a si za stvar;))

Se mi rola..ta pesem do fula..ja kako naj bo potem drugace..haha..le kje je kaksen komar..da me res ornk pic..da se zresnem..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A jest,kr sm pa metalc…mi mora pa kaka jeklena traverza na krepo past,da pridem k sebi?
😉

no lahko tudi jaz nate padem..a si za stvar..za eno stvar..hihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

“a si za stvar … za kjro stvar … za eno stvar … za kakšno stvar (sej ne vem če je prov besedilo … ma koga briga) … da bi bil jst mejčkn tvoj komar … … ” :)))))))))))))))))

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii …

“včeraj me je pičla ena stvaaaaaaaaaar … pičla me je bolj kot pič komaaaaar … … ” :)))))))))))))))))))))))))))))))

Sonči … a udarva en duo … :)))))))) ;)))))))))

Sam ta komad je pa res zakon … :))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Bugi..dajva..bemti..dost je blo jokanja..ej..tole bomo pa pela na nasem zuru..ki bo..jao..jao..smo pa res total smotkoti..da se ne znamo zment..alo..kdaj se dobimoooo..da nas pic ena stvar..hahaha

p.s. A imas ta novo verzijo msn.6..ker ti lahko takoj posljem u mp3 verziji..da bos se bolj norela..da ne bom samo jaz..hihi

” a si za stvar..za eno stvar..haha

Ne me rajcat…sam,da pomislim na………uf….Sonči….a bi bla ti tko enih 15 cm moja?
😉

mišljeno je tako:
….pičla me je bolj kot pičko…mar !
Preveril!
😉

Ja … dej dej dej dej dej … pošlji pošlji … :))))

Imam ta novo verzijo, ja … :))))))))))))

ZA žur pa dej našega atija vpraš … :)))) ;))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Mhm … sahurno … :))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Obe tange dol!
No ja,za Sončka itak vem,da jih zdej sploh nima gor! 😉
Pa,da vidim al se sploh splača prit dve sraki poslušat?
😉

hihi…… Punto Natale……… hihi…….. to je za fantke, Sonči…… zate je pa Jože Čuk!!!!!!! aja, in za Bugi tudi…..

hihihi

New Report

Close