Tole je pa resno…moje zadnje besede tukaj!!!
To spikanje..ta svinjarija..mislim…sploh nimam besed in sreca je le ta,da se ne bom spustila na vas nivo…uzivajte vse ve, ki ste tko dobre, postene, iskrene,dobre..ma oh in sploh……slabo mi je ob misli na vse to..kar delate tukaj z svojimi besedami in se kje… Adijo…mene gmajna ..ne bere nikoli vec,sedaj lahko spet dihate po svoje..brez fofsije,ljubosumja…srecno!!!
Zajci..in brez veze..neki spikat z Primozem..nekimi dokazi…ma nehaj no…saj nismo v vrtcu…ne bojim se nobenega..se nimam zakaj…moja vest je cista..sporoci Promozu kdaj se dobimo..al komur koli..pridem..nc bat..samo bojim se,da marsikoga drugega ne bo.Zakaj..se ve!
No, tkole…punca
mene tukaj poznajo in vedo , da se nikoli ne spuščam v konflikte.
Ti si me spravila do tega , da ti povem tole..
Redko se mešam u konflikte…in tokrat imam vsa merila za dokaz teže dejanj…da si se spravila na muco..oki…..sem še pojedla…tole z Mariči pa je too much..
In kar se Primoža tiče….pozna me do obisti in mi mora verjeti..ker se oglasim redko a kadar se..imam utemeljene dokaze za svojo težo besed.
Zatorej…..dej mir….
In nikar se več ne loti ne Mariči ne muce , ker je men tega dost….in ker si mi spraula dol mojega frenda…to je še bolj hudo…