Tole mi pa res ni všečno
Ti se raje zacni sprasevati, zkj si v svojih letih, mama, zena, se vedno na nivoju pubertetnice, ki poslusa Teenage Dreams. Resno. Isci resitve, kako v odrasli dobi preseci adolescenco.
Mene js ne motim, ti se raje vprašaj zkaj morš sebe dvigat s sfaliranim predpostavljanjem o nekom na anonimnem forumu. To recimo je men otročje. Iz anonimke zalajat in v tem imet neko potešitev, patetično ni?
Kiki267, 16.05.2025 ob 20:44
Zdaj ko je Diddy v zaporu in se v Amejika dogaja en izmed najvecjih procesov proti hip hop, R&B falangi, se je potrebno na nek nacin pokloniti Hip Hop “kralju”.
Zame osebno pa brezvezen komad strganih hlac. Take imam za na njivo.
Mah tako mi pa res nkol ni blo všeč, tut na decu ne te hlače na pou rite. Strgano mi niti ni tk zlo napačno, odvisno od kroja no.
crazyfrog, 16.05.2025 ob 21:20
Mene js ne motim, ti se raje vprašaj zkaj morš sebe dvigat s sfaliranim predpostavljanjem o nekom na anonimnem forumu. To recimo je men otročje. Iz anonimke zalajat in v tem imet neko potešitev, patetično ni?
Mah tako mi pa res nkol ni blo všeč, tut na decu ne te hlače na pou rite. Strgano mi niti ni tk zlo napačno, odvisno od kroja no.
Saj to ti milan piše. Očitno je. Zadnjič ti je povedal, kaj meni o tebi. Zdaj to anonimno potrjuje. Del njegove večletne navade.
….., 16.05.2025 ob 21:26
Saj to ti milan piše. Očitno je. Zadnjič ti je povedal, kaj meni o tebi. Zdaj to anonimno potrjuje. Del njegove večletne navade.
Ti si bolano grenivka. Neprištevno, prepito, zavoženo. To vemo. Se ti ni treba skrivat
Čudnega ne bi bilo nič če bi hlačale v teh prevelikih hlačah. Ko je bil sin v oš je bila pa moda za fante z ritjo hlač pri kolenih. Mater je bilo grdo za videt.
Nicesar ne predvidevam. Odzivam se nate @crazyfrog, na tvoje akcije na tem forumu. Kk, tk, lh, petek je, nedelja je, piha, hladno, zamasen nos, …
V resnici me moti, da vsako temo, v kateri se pojavis, obrnes v smer ‚zakaj bi se pogovarjali o vas dolgocasnezis, gremo se pogovarjati o meni, ker sem res edinstvena.‘
Nicesar ne predvidevam. Odzivam se nate @crazyfrog, na tvoje akcije na tem forumu. Kk, tk, lh, petek je, nedelja je, piha, hladno, zamasen nos, …
V resnici me moti, da vsako temo, v kateri se pojavis, obrnes v smer ‚zakaj bi se pogovarjali o vas dolgocasnezis, gremo se pogovarjati o meni, ker sem res edinstvena.‘
Aja.. a tk -odjebi z omejevanjem mene in svobodno skoči v temo, ki ti je bližja-recimo o prekratkih kurcih si tk bolano, da mi slediš in mi pišeš kk needinatvena sm ti
jaooo svašta res!
Anonimno 10755, 16.05.2025 ob 22:08
Me resno zana, kaj imate od sodb ti, ki sodite? Kaj vas muči, vas dolgčas? Nimate družin? Nobene rutine? Vam ostaja le mon in ste ljubosumni na vse, ki so drugačni od vas? Motijo vas navadne teme, medtem ko se prepir dobro obnese? Premislite malo o sebi in svojem doprinosu s tem.
8409, 16.05.2025 ob 22:42
Ampak ta jezik ženskih revij, za umret od smeha, “Jeans bermude niso več samo hlače, ampak modna izjava”, kaj za vraga je “modna izjava”, ženske po moje čist v paniki, da morajo po tanovem hodit naokol in nek “fashion statement” dajat.
Živjo, živjo, ti, kaj je pa danes tvoja “modna izjava”?
Ja res ane. Modna industrija je ena večjih organizacij kriminala. Perejo možgane, unićujejo naravo.. baah. Lepo, da je kdo v temo prostopil glede na temo. Hvala
Modri-saj drugega nism pričakovala, ti pa verjetno tut ne. Sam vpogled v najin privat talk pa nimajo in pol malo v prazno glodajo. Naj bo TK KKR je a KK Pomoje je LH TK! MOJE mnenje je pa TK al TK najbolj važno-MENI!
crazyfrog, 17.05.2025 ob 07:23
Ja res ane. Modna industrija je ena večjih organizacij kriminala. Perejo možgane, unićujejo naravo.. baah. Lepo, da je kdo v temo prostopil glede na temo. Hvala
Modri-saj drugega nism pričakovala, ti pa verjetno tut ne. Sam vpogled v najin privat talk pa nimajo in pol malo v prazno glodajo. Naj bo TK KKR je a KK Pomoje je LH TK! MOJE mnenje je pa TK al TK najbolj važno-MENI!
Pol ne boš hlačala okoli v trikrat prevelikih kavbojkah?