Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tole pa resno…kupila bom kosarkasko zogico..kero naj;))

Tole pa resno…kupila bom kosarkasko zogico..kero naj;))

Okej..men se rola in brez kosarke ne gre..pa bom kupila eno okej zogico..marogico..le kero naj..ma kdo kaj znanja..da mi bo sedla u roke..da ne bo tko tezka..ma da bo zame..za na kos…drugac grem pa kar sama ke..in mi bodo ze tipcki svetoval;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Eno rdečo žogo si kupi 😉 :)).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Men pa brez rokometa ne gre več!
😉

Ja kar poglej na navodila in se odloc:

-..da mi bo sedla u roke
-..da ne bo tko tezka
-..ma da bo zame
-..za na kos

;)) v bolje zalozenih trznicah bodo zagotovo kaj imeli;)

send $

Wilson naj bo! ;))

to johanka..ja..;))..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

vsaj zdi se mi, da je bil Wilson uni balon u Brodolomu……. ti boš že vedla…. hehe………..

no, pa dober met, na trojke, mala…….. hihihi

ja met bo okej..in zdaj sem dobila nasvet iz prve roke..mi je trener reku..naj lici na usnje..in bo to to;))..okej usnje mora bit..

ben prou, debata zaključena ;)))

usnjeni Wilson naj bo……. ;))

New Report

Close