Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tole pa tudi čveku ni več podobno!!!!

Tole pa tudi čveku ni več podobno!!!!

Ampak samo še neumnostim,

žal redukcija.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Se strinjam…vsak dan eno in isto – čvek 5 bab (IRC, MSN mogoče ???) in ukvarjanje z raznimi Svetilniki…

Zakaj si nekateri ne umislite MSN ja, pojdite na Klepet, ravno tako ga imate lahko odprtga nonstop.

če na pa na forum

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož! Ampak, če se ne motim so Avrelija ujeli ravno na poljubu?! Zato je verjetno tu bolj varno… 😉

Kdo bi si mislil da lahko en post ki sa ga posebej za nas odpremo tako moti.

TOČNO TAKO. Škoda, da stran ne podpira smajlijev, ker bi zraven dodala tistega, ki zeha. Se tudi meni zdi, da se je v zadnjem času precej degradiral. Saj za vsakdanja čvekanja res obstajajo še druge (že napštete) možnosti.

Razmela bi, če bi si vedno odprle vaš post, kjer bi čvekale. Ampak ni vedno tako. Nekdo napiše post, kjer sprašuje kaj, potem pa takoj vaša klapa spodaj se pogovarja, katera je kaj skuhala za kosilo, kdaj da kdo spat otroke in take stvari. Pod resnim postom je ziher 90% vaših čenč, resnih odgovorov pa sploh ni.

ZAČNITE UPORABLJATI MSN!!! ALI SI GA NE ZNATE INŠTALIRATI?!

Bistveno bolj zanesljiv od MS je Yahoojev messegner!

Moj aspekt:

Vse skupaj je podobno virtualnemu afirmiranju bizarnih posebnežev, katere stimulirajo emocionalno izpostavljeni osebki, ki jim življenska vegetacija ni tuja ….

___________________________________________________________ Nič ne delimo tako velikodušno kot nasvete - :)

no ja točno tako. sem ravno v kratkem nameravala napisat objavo na tole temo. nič druga kot 5-7ljudi, ki čvekajo po brezveznem. Z enim stavkom, včasih je tudi 200 objav, čvekata pa 2 človeka. najbolj pa me moti, ker tole sploh ni več en forum, kjer bi s elahk zateku po pomoč, al pa kako mnenje dobil, ker postavim vprašanje, pa dobim tri odgovore, potem pa se tema umaže, kr se začnejo trije čist neki x pogovarjat…

Jp, meni se tudi zdi skrajno bedno, sploh ne kliknem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj ni važno… MSN, MS Yahoo, IRC, ICQ… karkoli, samo da se jih rešimo! 😉

tudi mene razjezi ko mi čvekajo neumnosti pod kakšnim vprašanjem..

Kje pa piše,da je to forum za iskanje pomoči.To je pač čvek koristni in nekoristni.Kdor želi naj bere,kdor pa ne pa ne.Sem pa proti vulgarnežem in žaljivkam.

kot v časih milke planinc ha ha

Mislim, hudo… Primož…. pa kej ti je tko težko zjutraj zbrisat, če je že tak problem to…
Pa vse ostale, ki vas moti,da se vam da sploh čitat vso to naše sranje…. 🙂

Primož, kaj sem se ti pa jaz zamerila? In še mnenje napiši, prosim.

Veliko tistih ki se povezujemo iz službe vse to ne pride v poštev. Ne msn ne chat ne nič podobnega. Vsaj pri nas je tako. So računalniki blokirani.
Tu si pa pišemo ker piše ČVEK.
In ponavljam da na novo odprt post ne more nobene motit…ga preskočiš pa je.
Samo očitno je kle preveč tečnih bab ki jih itak vse moti.

“post ne more nobene motit…ga preskočiš pa je.”

Ja sam moraš vsakega drugega preskočit in mogoče najdeš vse skup 5 takih kjer res lahk kej pametnega napišeš. Sicer pa kot opažam tale ČVEK moti vse ostale razen vas par rožic, ki to redno počnete. Pa brez zamere.

January, bodi sigurna, da vi čvekačice niste tako zanimive, da bi brali vse vaše odgovore. Ampak če je post resen in če želim prebrati resneg odgovore, moram vsaj preleteti vse tiste vaše neumesne odgovore, da najdem kakšnega, ki se nanašna na prvotno temo. Razumeš?

Razumem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close