Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tole si desci predstavljamo pod šifro “pravi moški”.

Tole si desci predstavljamo pod šifro “pravi moški”.

poslušej
Re: Ne bom več nudil zastonj spolnih uslug ženi
04.05.15 21:58
poslušej dobro.

Sem imel isti primer doma. Pol je še napredovala u službi in je bla še bolj polnih hlač !!

Imaš dve možnosti – ali jo odjebaš, ali pa se boš moral potrudit.

V obeh primernih jo moraš, najprej odjebat – ja prou si prebral.

Če jo boš nagnal, pol ni kej dost filozofije.

Če se boš potrudil – poslušej dobro, kaj naredi IN tudi če jo boš nagnal naredi naslednje pri svoji bodoči.
Morš ji nagnat strah u kosti, da bo začutila, da TI NJE NE RABIŠ. Posveti se svojim hobijem, daj svoj dopust ZASE – ne za vaju. Nekaj časa VIDVA NE OBSTAJATA. Si samo TI – in včasih ji dovoliš, da gre zraven (na morje, na kosilo…). Premalo imaš prijatlov in premalokrat greš na moški večer. Dat ji moraš vedet, da je tvpoje življenje POPOLNO brez nje, njeno pa je brez tebe mizerija. Brezsrčno in po MOŠKO, MAČISTIČNO. Iz psihologije ti povem – če se je oprijela feminizma pomeni, da še bolj vneto išče pri tebi pravega dedca. Pofukej jo kadar se tebi zahoče – ja pravilno piše – ne bosta se ljubila, brez romantike, vzameš, brez vprašanja in jo pofukaš – to jo bo OBNORELO. Naj te nima na voljo na vsakem koraku – Pazi tole: ženek sevražijo, če jim lažes, ampak še bolj pa sovražijo tipe, ki jim vedno povedo resnico in vedno povedo kje so, kdaj pridejo, s kom so… BODI UGANKA ZA NJO. Naj ne ve, kaj boš danes popoldne – ali boš imel čas zanjo ali ne. Obnašaj se egositično (do meje seveda), da bo začutila, da se ji zmuzaš, da o tebi stvari ne ve, da si uganka . Potem boš (spet) zanimiv. Vse odgovore dajaj tako, da ne bo nič zvedela – začela se bo s tabo ukvarjat in te pecat – takrat si zanimiv zanjo in bo pozabila ne feministične fore.

S to teorijo sem najprej pomagal sebi – nimaš pojma iz kakšnega dreka sem se izvlekel s to teorijo. In sem pomagal še precej prijatlom. Zandjič se je eden pohvalil, da je na to teorijo peljal domov dve hkrati – če je pol tega res – prej že ni imel ženske pet let plus.

Presenečen boš kako preprosto je in to je že v tebi. Ne sili se spogovori, sodelovanjem, darilci, pozornostmi, kompromisi, ne hvali je, ne govori ji da je lepa, da te privlači, nič za rojstni dan, nič za božička,… če boš zanjo kaj naredu naj bo to malenkost oz vsaj daj jasno vedet, da je to zate malenkost.

Če hošeč, da te bo cenila – se mora ONA potrudit ZATE. Starši imajo svoje otroke velik orajši kot otrci starše- zakaj – ker starši so se potrudili za otroke, obratno pa (še) ne….

Poglej si v preteklost – kdaj si imel največ ženskih klicev in smsov – takrat, ko si glih z eno začel neko zvezo. Takrat, ko jim nehal dajat pozornosti – bi te pa vse imele – zapomni si – ženske hočejo to kar ne morjo dobit – in NIIIIČ drugega.- Če hošeč, da bo hotela tebe – naj se zate potrudi – bolj kot se bo – več bo vreden.

Da ne bi slulčajno kej kuhal, pral, likal…. žal nimaš,časa ker imaš tenis, tarok, prjatu dela ograjo, pa mu greš pomagat, smučaj, surfaj… ne čakaj odgovora zakaj danes ne moraš biti doma..

Še tole – če to ne bo zaleglo, potem jo resno, stokrat resno zamenjaj – potem imaš doma dedca z joški in pi… in to je zveza za omejen čas…

Zdej pride pa najtežji del – to boš moral delat cel lajf, sicer boš zašel na paptetična pota kjer si sedaj – copata, v nekem nematerialnem smislu te je kastrrirala, – NOBODY LIKE PUSSIES.

Vajina zveza in predvsem tvojlajf je v tvjih rokah…

Stari moj – po tvojem receptu sem živel 10 let in me je ex odjebala potem ko sem zgubu službo, se je dajala dol z vsemi po vrsti. Po zdejšnem receputu sem pri 45ih najdu 32letnico ex local miss, ki me pedena da me je sram kkakšen parsec moški sem – ampak je srečna. Ženska SE MORA pritoževat nad dedcem, sicer je nesrečna – s tem govori sami sebi, da ima pravega moškega in ne copateka…

Zakaj imano bgataši dost žensk in se zanje en drek brigajo – NE ZARADI DNRJA -ampak ker se obnašajo tko kot sem ti napisal – babe pa za tem NORIJO….

:-))))))
Ker i.d.i.o.t…….
Ja, drži ta teorija….za tiste, ki so sami po sebi pravi moški….sam takim ni treba
“špilat mačota”….pa se posluževat raznih fint, trikov in sistemov….
Sistem “bodi prasec in bodo babe za tabo norele”? Ja, sanje so res lepe….pol se
pa zbudiš…
..

Dobro vas je pogruntal.

Ja, res je.
Pokaži ženski, da si zanjo povsem neuporaben, pol si te bo pa šele zares zaželela :-))))
Komi čakam, da enga tacga najdem….

Ja, take ste. Zakaj se pretepene babe desetletja ne ločijo od svojih tiranov? Ker čutijo, da jih imajo nekako še vedno rade. Saj, ko niso pijani in nasilni, so pa tako zlati…

Ma ja.
Večinoma ne grejo od njih, ker čist ajnfah nimajo kam it. Dobesedno. Ponavad so
brez službe, brez imetja. Pa otroci, ki jih nočejo zapustiti. Simpl.
Nekaj primerov je pa čustveno pohabljenih še iz primarne družine…ko imajo tako
nizko samozavest, da res verjamejo, da boljšega niso vredne.
HB je takih primerov vedno manj….

Saj jih je ženska intuicija nagovarjala, da so se vezale za take. Vaša intuicija se nikdar ne moti, mar ne. Intuicija vas vodi v naročje prascev, od katerih potem ne morete več stran. Privlačijo vas. Zgornja teorija se torej popolnoma ujema z babjo mentaliteto. Pogruntal vas je.

Prov. Ti kar verjemi, jest te res ne bom prepričvala :-))))
Spet en avtor najtanjše knjige na svetu “Kaj moški vedo o ženskah”….

tole kar drži za večino žensk, saj je večina vzgojena v manjvredno bitje, ki se mora moškim prilagajat. za par procentov žensk to ne velja, za vse ostale pa.

Babe ste simpl za dojet. Tista vaša skrivnostnost je samo mit, na katerega padajo naivneži, da potem pisarijo debele neuporabne bukle o ženski duši. In da vam to godi. Preprost desc vas pa v mrežo ujame, da mu služite. Tako je bilo vedno.

toliko bikovega dreka lahko nadrka samo peder, ki beži pred babnicami ☺

babnici se ponudi, se jo osami in nato nasloni

Hehe….odkrivanje tople vode vam gre fajn od rok…
To načelo ženske poznamo in krasno uporabljamo že stoletja. Le kako smo sicer
dosegle, da moški tako zagnano skrbijo za nas, nas nosijo po rokah, nam pišejo
cele knjige poezije, nam podarjajo bogastva, delajo samomore, se zapijajo zaradi nas?
Jasno, mal se delaš nedosegljivo, pa glih tolk popustiš, da se tipu zdi, da ima malo
upanja….in evo…uspeh zagotovljen.
In zdej je en pogruntal, da bi to moralo delovati tudi v obratno smer….LOL….velik sreče
naivnež….proti zakonom narave, pa proti vetru, se ne da s’cat….

Pri zenskah je treba vedeti 2 stvari. Ne marajo da jih kdo popravlja, ko se motijo. In kot drugic, da se dostikrat zmotijo 😉

Proti vetru ščijete tiste, ki jamrate, da bi se ločile od nasilnežev, kurbirjev, alkoholikov, jebivetrov, izkoriščevalcev in vseh ostalih, za katere ste se sladostrastno odločile po diktatu ženske intuicije. Redko kateri to uspe. Pa še ta je potem nekam prazna in nesrečna. Tisočletja vladavine patriarhata so dokazala, kam babe spadate. V pralnice, kuhinje in ostale gospodinjske prostore. Zakon narave pač.

Ti kar živi v svojem domišlijskem svetu…..uživej….

Ti kar živi v svojem domišlijskem svetu…..uživej….[/quote]

Hehe… točno ta, prvi tekst je ravno tisto, kar sem jaz prej počel narobe. Bila je moja kraljica, nosil sem jo po rokah in ko sem si žalelel hobi… da ne dolgovezim – moj nick vse pove.
Moral pa bi ravnat točno tako, kot je napisano v tem, prvem tekstu. 😀
Vsaj otrokoma bi bilo bolje…

Taki ženski, kot si ti Skela… taki pa se je bolje ogniti, ker sklepam, da si pretežka osebnost za večino moških tega sveta.

Ti kar živi v svojem domišlijskem svetu…..uživej….[/quote]

Hehe… točno ta, prvi tekst je ravno tisto, kar sem jaz prej počel narobe. Bila je moja kraljica, nosil sem jo po rokah in ko sem si žalelel hobi… da ne dolgovezim – moj nick vse pove.
Moral pa bi ravnat točno tako, kot je napisano v tem, prvem tekstu. 😀
Vsaj otrokoma bi bilo bolje…

Taki ženski, kot si ti Skela… taki pa se je bolje ogniti, ker sklepam, da si pretežka osebnost za večino moških tega sveta.[/quote]

Dej no povej, zakaj bi bila pa težka? V kakšnem smislu? Ker sem mi zdi zgornje
nakladanje točno to, kar je – nakladanje?
Al si samo malo zamerljiv do celotnega ženskega roda, ker te je draga načevljala?

Moski: ko zasadim zastavo je gora moja 😉
Zenska: lastnik je tisti ki dan za dnem jodla na gori 😉

Malce ekstremno, ampak resnično. Dobri moški to delajo brez razmišljanja, pač takšni so, eni se pa moramo aktivno aplicirati a ne? 🙂

skela: spet bereš kot ženska. 😛 Pomisli kaj bi ti napisala kot nasvet za ženske in kako bi to moški prebrali?

Nekaj res najhujšega kaj lahko narediš ženski je, da ji prepustiš moč in odločitve.

Kako pa naj berem? Kot kaktus?
Za prepustiti moč odločanja nekomu, jo moraš najprej imeti….in če jo res imaš, ti to
ni težko.
Če se pa samo duvaš (kot teli tukaj, od katerih ima vsak v vseh žepih hlač narejene luknje,
saj vemo zakaj) ….potem pa jasno da pišeš….kot pišeš….
Dejstvo je, da se pravi moški ne boji žensk. Tlele pa strah kar šprica iz vseh vas….

A tole jih razbeli potem ?
https://www.youtube.com/watch?v=aIKNgX-5y1I

A eni tak pristop zagovarjate ?
https://www.youtube.com/watch?v=pnEEe7cBKP0

35:55-36:10
https://www.youtube.com/watch?v=6y4Zyos1XzQ

Vsak s svojimi besedami napisala kako se to počne že od nekdaj in nič ne kaže, da bo kdaj karkoli drugače.

Eni pa najemajo ko jim paše, vmes so pa FREJ.

Pa vse tisto k je bilo opisano kaj vse delamo moški za ženske, ni bilo napisano da sam za oz. dokler so: MLADE, LEPE in BREZ OTROK. Ostalih pa se bojimo kot hudič križa.

Bišes.

Tip lahko MARSIKATERO, če ne vse manjke dobro kompnezira z osebnostjo/položajem, denarjem…
Medtem ko grda/stara/zoprna ženska bo zelo težko skompenzirala karkol, ker moški smo vizuelna bitja, poleg tega pa nas nič ne ubije bolj (razen fetišiste) kot ZOPRNA BABA, kot je tukaj gor. Misli, da je zelo pametna/razvita, z odlično perspektivo, a vidi samo enosmerno.

Tole je ŽIVA resnica, ostale k se ne strinjate (večina tukaj, ker je večina tukaj DAMAGED) pa vam bog pomagaj… https://www.youtube.com/watch?v=H6Lx4BFfQ3c

Ja to kar ene pišejo je res, ampak to zato ker ima take standarde po očetu ! Npr., če jo je oče zaničeval, poniževal al karkol, če moški te štafete ne bo prevzel naprej, ga bo (podzavestno vsaj) zapustila, ker ni izpolnil pričakovanj. Če pa je oče z njo delal kot s princesko, jo spoštoval, cenil in spodbujal, no tak te ženske ne bo nikoli niti spoznal ker prvo nimata skupnih interesov (se prav se socialni krogi skoraj ne sekajo) in pa tudi OB PRVEM znaku bo šla, pa že prej ji bo na 100m zasmrdel (po alkoholu, čebuli al pa luzerstvu).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close