Tole si desci predstavljamo pod šifro “pravi moški”.
Če si z žensko predober in je iz nikakve družine oz je pobegnila pred nasilnim moškim, te bo zapustila.
Če si z žensko predober (to ne obstaja za lepe in zdrave – psihično in fizično), te bo pa cenila in ljubila, dopolnjevala, spodbujala in motivirala.
In ja ker veliko žensk (na takih forumih večina) je iz BROKEN family/razmerij, velja žal v veliko primerov tako kot je napisal UVODNI POSTER.
Enkrat sem se zajebal, sem hotel vzeti samohranilko z 2 otroki in ji odplačat dolgove.. Pizda sem jo nosil po rokah… Sam je je blo preveč, predobr sem bil, če bi ji takoj kolenčka stisnu, kar je bla navajena, bi bila pa poročena kasnej…
Medtem ko če maš IZOBRAŽENO lepotico z nadpovprečno zaposljivo službo (če jo hoče), iz urejene družine, bo samo ob SUMU da ga kaj serješ oz si nespoštljiv, te bo sterala v p.m, 0% tolerance.
Tko da zakaj velja za dost primerov tako kot pravite tipi tukaj ? ZATO ker izbirate take ženske, K TO RABIJO, so navajene oz drugega ne poznajo! To je vsa formula. Poglejte odnos ženske z očetom, manj boste odstopali večja bolj bo zvesta. Lahko pa odnos še bistveno nadgradite, smet v ISTI predznak iz katerega izhaja, pa bo še bolj zvesta. TO je to. Pa prosim to je sam za tipe, ženske k se ne strinjate pejte hitr iskat ene par copat pa jim spucajte kako sem se zmotil 😀
Na, kdor bo OPEN-MINDED bo razumel, tiste obrambne OSE boste pa pikale itak cel lajf, take se lohk sam izogneš, pozdravit jih več ne moreš, razen če se totalno zlomijo (breakdown), potem bi bile nekatere morda dovzetne.. Sam ene tukaj, k so navidezno močne, suverene so najbol broken. No evo vam zgodbo. Damaged goods so kot škorpijon v zgodbi, ne znajo drugače.
Škorpijon se je odločil, da gre na daljši izlet po pokrajini. Kmalu je prišel do reke in ker škorpijon na zna plavati, mu ni preostalo drugega, kot da se obrne in gre nazaj domov. V tistem trenutku pa je mimo prišla dobra plavalka žaba. Škorpijon jo je prosil, če mu lahko pomaga in ga ponese čez reko.
Žaba se je ustrašila, saj sta naravna sovražnika in odgovorila, da kako naj mu pomaga, če jo bo škorpijon pičil in ubil. Škorpijon ji je zagotovil, v želji da prečka reko, da nikakor ne, saj bi mu žaba pomagala. Njegove hvaležnosti pa ne bi mogel izkazati s smrtjo. Tako jo je pregovoril, da mu pomaga.
Žaba je prijazno sprejela škorpijona na svoj hrbet. A že v naslednjem trenutku jo je škorpijon pičil. Razočarana žaba ga je vprašala, čemu, saj bosta sedaj oba umrla. Žaba od strupenega pika, škorpijon v deroči reki, ker ne zna plavati. Škorpijon ni niti počakal, da bi prečkala reko in bi sam preživel. Škorpijon pa je žabi odgovoril: »Ne morem si pomagati, to je v moji naravi.«
Če si pa VIZUELNO bitje, potem si pa sigurno izbereš kako lepotico. In če je lepa, lahko glih tolk dobro skompenzira razne manjke, kot moški s položajem. Je pa samo kot vizuelno bitje težko prit do tega sklepa, to pa.
To je pa že boljši sklep. Precej dober.
Pa to velikokrat drži. Seveda ta sistem potem pozabi upoštevati to, da so takšne ženske potem običajno razočarane, žrtve nasilja itd…..
Ženske niso vse pametne, pa čustveno zrele, kot si želela to s svojim komentarjem prikazati.
Kakšen pimpek…
Ostalega sploh ne bom komentirala, sem se pa narežala, ja.
Predlagam pa, da tele modrosti izdaš v priročnih knjižicah, že vidim reklamne panoje, INSTANT NASVETI ZA USPEŠNE MOŠKE, POSTANI PRAVI MOŠKI, MOŠKI, V AKCIJO! itd. V desnem kotu zgoraj pa kaj v smislu IDEALNO DARILO ZA SVEŽE LOČENE MOŠKE, VAS JE ZAPUSTILA? NI PANIKE! Bestseller, garantirano!
Hvala ti za tole Senza 😉
Kakšen pimpek…
Ostalega sploh ne bom komentirala, sem se pa narežala, ja.
Predlagam pa, da tele modrosti izdaš v priročnih knjižicah, že vidim reklamne panoje, INSTANT NASVETI ZA USPEŠNE MOŠKE, POSTANI PRAVI MOŠKI, MOŠKI, V AKCIJO! itd. V desnem kotu zgoraj pa kaj v smislu IDEALNO DARILO ZA SVEŽE LOČENE MOŠKE, VAS JE ZAPUSTILA? NI PANIKE! Bestseller, garantirano![/quote]
Hehe, to sem tud jst enemu zadnjič predlgala. Materiala za cele zbirke :)))
Itak ja…če ciljaš na ženske brez lastne osebnosti, slabo samopodobo, nesrečnim otroštvom, nagnjenji k depresijam…potem si res trofnil pravo, da ji pereš slamo v glavi. Bravo, uspelo ti je dobiti nemočno žrtev, ki bo igrala vlogo kot jo želiš. Kakšen bedn lajf se ti mora odvijati, da si tako skromen.
Hehe… točno ta, prvi tekst je ravno tisto, kar sem jaz prej počel narobe. Bila je moja kraljica, nosil sem jo po rokah in ko sem si žalelel hobi… da ne dolgovezim – moj nick vse pove.
Moral pa bi ravnat točno tako, kot je napisano v tem, prvem tekstu. 😀
Vsaj otrokoma bi bilo bolje…
Taki ženski, kot si ti Skela… taki pa se je bolje ogniti, ker sklepam, da si pretežka osebnost za večino moških tega sveta.[/quote]
Dej no povej, zakaj bi bila pa težka? V kakšnem smislu? Ker sem mi zdi zgornje
nakladanje točno to, kar je – nakladanje?
Al si samo malo zamerljiv do celotnega ženskega roda, ker te je draga načevljala?[/quote]
Preveč si pronicljiva, preveč razmišljaš o vsem mogočem… Po večini smo desci simpl, priček, družba, čvek, kak basket, smučanje, hribi, ko je pa hobija konec pa hitro domov k ženički. Od ženičke pa pričakuješ prijazen pozdrav, objem, poljubček in vprašanje: “Si lačen, imam …” Pogovori… ja kaki taki o realnih problemih, kako rešit kaj narest, ko pa začne blebetat o tem kakšna je popolna ženska, popolni moški pa kaj to pomeni pa neki polfilozofski zapleti okoli nepomembnih tem… aaaaaaahhhhh, takrat se pa vprašam kaj mi je tega treba?
Jap, draga me v bistvu ni dala na čevelj. Zaljubila se je v drugega pa je želela imeti oba, a to pri meni ne gre pa sem jo jaz dal na čevelj. Še danes se ona počuti prevarno in izdano, še danes se do mene vede kot, da sem jaz bil tisti, ki je varal… Pač nima vse pošlihtano pod streho.
Sicer nisem zamerljiv, odpustil sem ji, le z njo nočem imeti več nič… samo zaradi otrok se moram z njo še ukvarjat, se mi sicer ne da, a se žal moram…
Katere druge, ki bi mi pasala po karakterju in drugače, se pa ne bom branil.
to je že dlje znano, ženske privlačijo moški s t.i. značajem “dark triad” – ta trojica pa so: psihopatstvo, narcisiziem in makiavelizem
http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_triad
– Jonason P. K., Li N. P., Webster G. W., Schmitt D. P. (2009). “The Dark Triad: Facilitating short-term mating in men”. European Journal of Personality 23: 5–18. doi:10.1002/per.698.
– Carter, Gregory Louis, Anne C. Campbell, Steven Muncer, “The Dark Triad personality: Attractiveness to women”, Elsevier/ScienceDirect, 12 June 2013
Tukaj se zdaj najbolj besno oglašajo take, ki si še danes niso opomogle od šoka, ker so jih desci načevljali. Orenk dec lahko vsaki domišljavki zbije ego dol v globine frustracij.
….in pika!
Za take “moške” kot se jih gor opisuje, so primerne samo ženske iz neizobraženega,
zapitega, nezaposlenega in disfunkcionalnega nižjega sloja, ali uvožene iz manj
razvitih držav….ali čustveno in osebnostno popolnoma zatrte, ali pa od malega vzgajane
v “moški je bog” religiji….
Normalna ženska iz normalne družine, izobražena, zaposlena, urejena, se mu lahko samo
smeje v fris, take ne bo dobil nikoli…
Pa saj nič hudega, saj teh debilčkov pri ženski ne zanimata inteligenca in sposobnost…če
zna skuhat, oprat in ga gledat kot boga, pol je čist vseeno, če je nepismena in nezaposljiva…
Vsakemu svoje…
@Skelca: a ma smisel 🙂
Ne povej jim preveč, k se lahko ponesreč uštulijo med ta normalne 🙂
Smisla itak nima….ampak saj ne pišemo sem zaradi smisla.
Hehe, po nesreči praviš?
Take bi še Helen Keller v pol minute pogruntala….
Hahaha! Pred časom mi je na srce sedla normalna, zaposlena, urejena, o inteligenci bi se zdaj lahko pregovarjal pa se ne bom…
Skratka, po njenih več kot čudnih potezah, sem jo postavil na realna tla, zato si je našla drugega.
Nikoli več se ne bom zapletal s kako prepametno punco, ki misli, da je pojedla vse znjanje tega sveta, ker ima faks, magisterij… Izobrazba je danes močno precenjena in ne odraža resnične sposobnosti.
Se pa znajo take punce fino sofisticirano izražati in ti zlahka nataknejo rožnata očala, da s tem prikrijejo svoje “sposobnosti”. Niso pa vse take… zato je bolje, da startaš na mačističen način in če je vodljiva, si na konju, če je navidezno vodljiva, to kaže na njeno visoko inteligenco, če se upira… kaj pa bi s tako?
Zanimivo, da smo se v zadnjih nekaj postih kar zedinili 🙂
Ja BAD GIRLS potrebujejo BAD BOYS.
Imaš pa še nekaj. Včasih so na izbiro al NICE GUYS pa BETA FAGG al pa ALPHA MALE z napakicami. In ko pretehtajo vse, ima včasih ALPHA MALE k je vsaj delno BAD BOY, več prednosti k slabosti.
Primer1: Pošten, prijazen Tako nesposoben, če bi imel pogrebni zavod, neb noben umrl. Noši ženski rožice, ji piše verze, jo pokriva z odejo, ko gre spat, ji skos govori “ljubim te”. A broke as fuck, tud če je uspel spacati izobrazbo do konca, ni sposoben dobiti/obdržati službe. Skos jamra, pusti se jebati staršem, šefu, prijateljem, vsem. To je pa sluz in mehkuš od moškega, ki ga bo vzela samo dominantna ženska ali pa starunkla za živi dildo oz za hišnega ljubljenčka s človeškim kurcom. Al pa ene k so že dale skozi eno kalvarijo s prevarantskim možem, ki jih je javno poniževal in si želijo zgolj celiti rame, ponavdi ko so nad 40. 20letno dekletce si bo težko zbrala ZGOLJ nice guya. Tudi v postelji so bol nice, tok nežni da jo z mehkim pofukajo.
Primer2: Alpha male, dont take shit from noone. Ima izborazbo, če mu paše, drugače praviloma dela na višjih delovnih mestih, najvijše kvalificiranih mestih (manager etc..). Tud eni zdravniki so ASSHOLES, alphas. Služi dobre denarje, ima vse, urejen, dišeč, po najnovejši modi, dober avto, stanovanje ki ga oddaja, hišo zase. Privablja feminilne ženske, ki jih razvaja, nosi po rokah, ji da možnost da opremi (njegovo/skupno) hišo (ZAVESE, KUHINJA pa to.. to je fetish za babe). Jo dobro in surovo obdeluje v postelji, da ima razmaknjeno medenico po vsakem interkursu in da ne ve kje je doma. No zaplete se pa v podskupinah tega DRUGEGA PRIMERA:
PODSKUPINA A: Se poročita, imata skupaj otroke, on se še naprej bori/izkazuje v poklicu, morda dopolni izobrazbo, ji je lepo zvest, jo spoštuje in ceni. En za drugega skrbita, da se ne polenita, zapustita, sta si v motivacijo in oporo. V galvne, to kar hočte slišat: spoštovanje, vzajemnost, zvestoba!
PODSKUPINA B: No ta drug, kjer se zatakne. Pa si žensko podredi, ji odvzame suverenost, da je od njega odvisna, čeprav še vedno skrbi zanjo. Zraven rabi še ljubice za vznemirjenje, ki jo poteši pri ljubica in/ali kurbah. Eni za to še ženskam vse povejo v detajle, ne vem zakaj točno, da jih delajo ljubosumne al da se pohvalijo, da bi se še bolj borila zanj, nevem. Ta drugi pa to kar javno delajo, da ostale ženske vidijo, da ima tip druge poleg žene.
No in kot vidimo je za PRIMER1 bolj malo zanimanja razen za DAMAGED, se pravi FUCK (only) NICE, za drug primer pa je ogromno zanimanja, le vprašanje al za podskupino A al B. SE pravi, a bo ALPHA na “PRAVIH” področjih (borba/kreativnost/vznemirnjene v doseganju dosežkov) al pa bo vznemirjenje iskal preko gonjenja z (več) ženskami, se pravi varal. Med podskupino A in B pa obstaja cel spekter in dosti žensk pretehta kaj se ji “izplača”. Če kakšen dost dober tip bo imel sem pa tja kakšn skok, mu znajo še odpustiti, vzeti v zakup, podobno kot čevlji k so PERFECT, le tiščijo vas, pa potrpite 🙂 No top top ženske bodo vzele samo TOP TOP jasno, vse manj pa imajo na izbiro ali vzamejo napake v zakup al pa bodo self-feeding bitter bitches oz iskale beta phaggs, namreč s takim alpha lohk sprobajo le enkrat, ker drug alpha ne bo več za drugmu vtikal.
P.S.
Ste slišale za najbol pogosto razlago moških, ki varajo žene ? “Ljubim ženo a ljubica me vzburja”.
Hahaha! Pred časom mi je na srce sedla normalna, zaposlena, urejena, o inteligenci bi se zdaj lahko pregovarjal pa se ne bom…
Skratka, po njenih več kot čudnih potezah, sem jo postavil na realna tla, zato si je našla drugega.
Nikoli več se ne bom zapletal s kako prepametno punco, ki misli, da je pojedla vse znjanje tega sveta, ker ima faks, magisterij… Izobrazba je danes močno precenjena in ne odraža resnične sposobnosti.
Se pa znajo take punce fino sofisticirano izražati in ti zlahka nataknejo rožnata očala, da s tem prikrijejo svoje “sposobnosti”. Niso pa vse take… zato je bolje, da startaš na mačističen način in če je vodljiva, si na konju, če je navidezno vodljiva, to kaže na njeno visoko inteligenco, če se upira… kaj pa bi s tako?[/quote]
Pa sej točno to ti govorim.
Nisi dovolj deca za ornk žensko, najdi si lepo eno nablajhano kelnarco z velikimi
joški, prepričaj se, da je imela težko otroštvo, očeta pijanca, ki jo je mlatil in zaničeval,
s slabo samopodobo, ki bo čist srečna, če jo boš rešil šanka in slinavih pijanskih rok,
ki ji vsakodnevno lezejo pod kiklo…
Ne bo strahu, da bi se sofisticirano izražala, popolnoma zadovoljna bo z frizerjem enkrat
na teden, geliranimi nohti in gledanjem Bara in španskih nadaljevank.
Zanjo boš bog in batina, dovolj bo že samo to, da jo enkrat na mesec mal nadereš (tud
če ne bo potrebe, samo tolk, da ji naženeš mal strahu v kosti) in pač malo paziš, da se
preveč ne razpusti (vsake tolk časa vržeš krožnik z večerjo po tleh ali ji zabrusiš, da se
je spet zredila)
In ti garantiram, oba bosta srečna.
In še….heh…Kar se tiče urejene, pametne ženske….
TI si njo postavil na realna tla??? Al je rajš ona tebe …
Heh, ja, ja; izobražene, zaposlene, samostojne … Vemo, kako je v resnici za to kuliso neodvisnosti. Izobrazbe, tudi če ni ravno kupljena na črnem trgu, jih danes pripelje samo do zavoda za zaposlovanje, kelnarjenja po kafičih prek študentskih napotnic ali do mesta sobarice v Avstriji. Delodajalci se jih v glavnem otepajo, ker pravijo, da jih tiste diplome brez izkušenj ne ganejo preveč, potem pa samostojne jamrajo, da so dobre samo za brezplačna pripravništva oziroma morajo skrivati svoje sedme – osme stopnje, da lahko dobijo delo za četrto in minimalno mezdo. Da ne govorimo o tem, da je njihova selitev iz mama hotelov odvisna od finančne moči staršev, ki (odločilno) vpliva na možnost nakupa stanovanja. Spet druge pa cvilijo, kako bodo ostale brez strehe nad glavo, ker ne zmorejo več obrokov, zaradi podražitve švicarskih kreditov. Še bi lahko razpravljali o vidikih babje izobrazbe, zaposlitev, samostojnosti …
Na eni strani je za “samostojnice” značilna napihnjenost v izjavah, kako bolj sposobne od moških na vseh področjih da so, po drugi pa tarnanje, kako so izkoriščane, zatirane, diskriminirane zaradi svojega spola. Nikoli pa ne pojasnijo, kako lahko njihov talentiran spol izkoriščajo in zatirajo eni manj razviti moški primati? Mar ne bi moralo biti ravno obratno?
???? Matkic zakaj pa pod svojim nickom ne pišeš več?
LOL primati je reku……lol….
O čem sploh govoriš tlele? Kdo govori o kakšnem izkoriščanju? A to kar copy pastaš
svoje običajno jamranje, ne glede na temo?
Tipično babje jamranje:
Goldfish
Re: Od kje mit, da lepe in mlade lažje dobijo službo?
05.05.15 20:25
Na vodstvenih položajih so tudi ženske pod 40 let, jih poznam nekaj. Je pa res, da so moški zelo občutljivi, če je v vodstvu ženska, po možnosti še lepa. Ne vedo, kako in s čim vse bi jo zadušili. To je velik problem in javnost, mediji se ne bodo nikoli dokopali do teh konkretnih situacij, primerov.
Forum je zaprt za komentiranje.