Tole si desci predstavljamo pod šifro “pravi moški”.
No sej, če začnemo iz vseh tem sem limat, se jamranja (pretežno moškega) nabere kar
precej….
Razmerje je približno 1:5…na tem forumu….(jamra pet moških na eno žensko)…
Ko babi kakšna stvar uspe, je polna svoje slave in sposobnosti. Kadar se ji pa kaj ne izide, so za to krive moške svinje na visokih položajih, ki jo zatirajo zaradi njenega spola. Kaj pa, če je ravno obratno? Če desci o vsem odločajo, potem so tudi za karierni uspeh žensk zaslužni oni, ker so jim omogočili, da so se nekje zaposlile, dobile udoben položaj in ji pomagali, da se realizirajo. Če desci o vsem odločajo, potem odločajo tudi o prihodnosti in uspehih žensk. Torej so tiste, ki so prilezle do določenega statusa, tja prišle zato, ker so jim moški to omogočili.
Hahaha! Pred časom mi je na srce sedla normalna, zaposlena, urejena, o inteligenci bi se zdaj lahko pregovarjal pa se ne bom…
Skratka, po njenih več kot čudnih potezah, sem jo postavil na realna tla, zato si je našla drugega.
Nikoli več se ne bom zapletal s kako prepametno punco, ki misli, da je pojedla vse znjanje tega sveta, ker ima faks, magisterij… Izobrazba je danes močno precenjena in ne odraža resnične sposobnosti.
Se pa znajo take punce fino sofisticirano izražati in ti zlahka nataknejo rožnata očala, da s tem prikrijejo svoje “sposobnosti”. Niso pa vse take… zato je bolje, da startaš na mačističen način in če je vodljiva, si na konju, če je navidezno vodljiva, to kaže na njeno visoko inteligenco, če se upira… kaj pa bi s tako?[/quote]
Pa sej točno to ti govorim.
Nisi dovolj deca za ornk žensko, najdi si lepo eno nablajhano kelnarco z velikimi
joški, prepričaj se, da je imela težko otroštvo, očeta pijanca, ki jo je mlatil in zaničeval,
s slabo samopodobo, ki bo čist srečna, če jo boš rešil šanka in slinavih pijanskih rok,
ki ji vsakodnevno lezejo pod kiklo…
Ne bo strahu, da bi se sofisticirano izražala, popolnoma zadovoljna bo z frizerjem enkrat
na teden, geliranimi nohti in gledanjem Bara in španskih nadaljevank.
Zanjo boš bog in batina, dovolj bo že samo to, da jo enkrat na mesec mal nadereš (tud
če ne bo potrebe, samo tolk, da ji naženeš mal strahu v kosti) in pač malo paziš, da se
preveč ne razpusti (vsake tolk časa vržeš krožnik z večerjo po tleh ali ji zabrusiš, da se
je spet zredila)
In ti garantiram, oba bosta srečna.
In še….heh…Kar se tiče urejene, pametne ženske….
TI si njo postavil na realna tla??? Al je rajš ona tebe …[/quote]
Če je orenk ženska tista, ki ti soli pamet in te na fino podrkava, potem naj ostane kar tam kjer je, stran od mene.
Bab iz problematičnih familij sem se vedno izogibal. Natakaric s tetoviranimi joški tudi. Če se sofisticirano izraža je čisto ok, samo… ko pa začne solit pamet na pdročjih, kjer sem doma ali o nečem kar spada v moj profesionalni segment.. taka pa takoj odpade.
Derem se samo v nujnih primerih, ki pa ne obsegajo partnerskega odnosa in družinskih razmerji.
Ja, bivšo sem postavil na realna tla. Svoje mini denarce je služila v udobni službici in z njimi ni mogla pokrit niti svojih osnovnih potreb. Nato se je preveč razkomotila in sem ji pač povedal, da tako ne gre, da supersponzor pač ne bom. Ni minil mesec dni, ko je spozanala svojega novega… Lahko pa samo enkrat ugibaš, če je po dveh letih še vedno znjim 😉
Pa sej točno to ti govorim.
Nisi dovolj deca za ornk žensko, najdi si lepo eno nablajhano kelnarco z velikimi
joški, prepričaj se, da je imela težko otroštvo, očeta pijanca, ki jo je mlatil in zaničeval,
s slabo samopodobo, ki bo čist srečna, če jo boš rešil šanka in slinavih pijanskih rok,
ki ji vsakodnevno lezejo pod kiklo…
Ne bo strahu, da bi se sofisticirano izražala, popolnoma zadovoljna bo z frizerjem enkrat
na teden, geliranimi nohti in gledanjem Bara in španskih nadaljevank.
Zanjo boš bog in batina, dovolj bo že samo to, da jo enkrat na mesec mal nadereš (tud
če ne bo potrebe, samo tolk, da ji naženeš mal strahu v kosti) in pač malo paziš, da se
preveč ne razpusti (vsake tolk časa vržeš krožnik z večerjo po tleh ali ji zabrusiš, da se
je spet zredila)
In ti garantiram, oba bosta srečna.
In še….heh…Kar se tiče urejene, pametne ženske….
TI si njo postavil na realna tla??? Al je rajš ona tebe …[/quote]
Če je orenk ženska tista, ki ti soli pamet in te na fino podrkava, potem naj ostane kar tam kjer je, stran od mene.
Bab iz problematičnih familij sem se vedno izogibal. Natakaric s tetoviranimi joški tudi. Če se sofisticirano izraža je čisto ok, samo… ko pa začne solit pamet na pdročjih, kjer sem doma ali o nečem kar spada v moj profesionalni segment.. taka pa takoj odpade.
Derem se samo v nujnih primerih, ki pa ne obsegajo partnerskega odnosa in družinskih razmerji.
Ja, bivšo sem postavil na realna tla. Svoje mini denarce je služila v udobni službici in z njimi ni mogla pokrit niti svojih osnovnih potreb. Nato se je preveč razkomotila in sem ji pač povedal, da tako ne gre, da supersponzor pač ne bom. Ni minil mesec dni, ko je spozanala svojega novega… Lahko pa samo enkrat ugibaš, če je po dveh letih še vedno znjim ;-)[/quote]
kar mene bega je to, da je po dveh letih še nisi prebolel…
Pa do kdaj pa misliš še jokat o njej?
Če sem jaz v življenju naletela na kretena (verjemi, da ne enkrat) sem ga lepo
skenslala in danes moram fajn pomislit, da se spomnim nanj…
In še – po teh nekaj izkušnjah ne sodim zdaj kar celega moškega roda…večina je
čist ok….
Aja in ne, ornk ćenska nikogar ne podrkava in mu ne soli pameti. Zato je pa ornk
ženska.
I BELIEVE.
Ja, bivšo sem postavil na realna tla. Svoje mini denarce je služila v udobni službici in z njimi ni mogla pokrit niti svojih osnovnih potreb. Nato se je preveč razkomotila in sem ji pač povedal, da tako ne gre, da supersponzor pač ne bom. Ni minil mesec dni, ko je spozanala svojega novega… Lahko pa samo enkrat ugibaš, če je po dveh letih še vedno znjim ;-)[/quote]
čist ok….
Aja in ne, ornk ćenska nikogar ne podrkava in mu ne soli pameti. Zato je pa ornk
ženska.[/quote]
Ja, tako iščem, ki ne podrkava 😉
Jaz sem jo prebolel, vsaj tako se počutim pa čeprav sva bila skupaj več kot 15 let.
Čisto vseeno mi je, kaj počne in s kom je. Komentar, ki sem ga dal (s kom je) je bil le za ilustracijo…
Žal pa imam z njo dva otroka za katera ona sicer pravi, da bi zanju tudi umrla, ne potrudi se pa niti toliko, da bi sproti preverjala vsaj če delata domače naloge. Tudi za ocene je zvedal od mene… Zdaj je pač prezasedena z iskanjem novega sponzorja, ki pa ga bo pri svoji teži, svoji arogantnosti in vasezagledanosti težko našla…
Sicer sem te probleme opisal v drugi temi…
čist ok….
ženska.[/quote]
Jaz sem jo prebolel, vsaj tako se počutim pa čeprav sva bila skupaj več kot 15 let.
Čisto vseeno mi je, kaj počne in s kom je. Komentar, ki sem ga dal (s kom je) je bil le za ilustracijo…
Žal pa imam z njo dva otroka za katera ona sicer pravi, da bi zanju tudi umrla, ne potrudi se pa niti toliko, da bi sproti preverjala vsaj če delata domače naloge. Tudi za ocene je zvedal od mene… Zdaj je pač prezasedena z iskanjem novega sponzorja, ki pa ga bo pri svoji teži, svoji arogantnosti in vasezagledanosti težko našla…
Sicer sem te probleme opisal v drugi temi…[/quote]
Ja. Razumem, popolnoma.
Moj predlog – posveti se otrokoma, njo pa pozabi, vesel bodi, da si se je znebil, hura
da ti je ni treba več prenašati.. ženskam pa vseeno daj vsaj toliko šanse, da priznaš, da
niso vse take, kot tvoja bivša….
Jaz jih namreč poznam na kupe, ki so ena A s črtico…
sveželočen ma dej pust šrot na mir, to so ARGUE JUNKIES. Razčlenjene, argumentirane debate itak niso sposobne, sploh ko se utegne pokazati, da so kaj falile.
Se strinjam glede izobrazbe, isto za moški del seveda, je večina FRAUD pa false hope. Itak je javna tajna, da je bilo večina programov narejenih zarad socialnega miru, rešiš se brezposelnih za 5let, pol so pa že starejši in sprijazneni. Na prstih ene roke je uporabnih fakultet v sloveniji, sploh v teh časih pa še znotraj teh so SCAM programi k dajejo false shit.
Na konc je pomembno sam kaj znaš in je res da nek je nujn faks, pri ostalih pa je le izsiljevanje za višjo plačo. V smislu, predstavljajte si da bi šel na hotdog, pa bi bila cena x2, zato ker ima delavec diplomo/magister, bi plačali ? Al pa smeti, da bi šle x2, ker so sedaj vsi dipl.inž.komunale.
So pa poklici kjer če nimaš faksa, se je škoda s tabo ukvarjat, ker boš strelal kozle pa vsak dan bi te moral učit pa popravlat, če neb clo velko pizdarijo naredi al pa koga ubov po nevednosti. Zdravnik, odvetnik, matematik, fizik, inžinir (elektro, strojna, kemija…), računalništvo je samouko, rabš sam STOPNJO če že, če ne znaš kar rabijo, največ programske jezike, jih boli kurac a maš 10diplom/magisterij/doktoratov iz FRI. Faks je super naložba, če je pravi, drugače si še zjebeš zaposlitvene možnosti. Daš 1k neto plače eni 20letnici z napeto kožo plače, bo vsa vesela in ponosna, pred kolegicami bo kraljica, medtem k bodo ostale žrle na bone, bus furale in pa “študirale” organzicajo/kozmetiko/komunalo/bullshit do 25-30, ko bodo šle direkt na zavod pa socialno, pol pa na MON. 20letnica pa bo morda počasi ob delu naredila še kakšno izobraževanje, lepo na izi, če ji sedej, ga lepo pomočila v svoje izkušnje in morda še dražje prodala oz imela asa v rokavu, če se odpre kakšna možnost za napredovanje. Najbolje je dobit 20letno srednješolko, potem pa glede na delovno mesto dela faks lepo počasi, to je BEST. Ne pa da maš 30letno brez izkušenj, magistrico godknowswhat, k bi rada direkt vodilno mesto, taki boš dal 1k neto ti bo jemala mater, tožila za mobing pa vsak dan ti bo plunla v kavo.
To pa je logično in pametno razmišljanje. Velja tocno to.
Pa po možnosti ga lahko še namočiš v mlad in svež pičič;)))
Kaj zdaj tukaj iščete partnerko (ženo) ali delavko za zaposlit? Eni itak ne delajo razlike, pa vseeno… 🙂
Smiselno je kar pravi pizdec. Smiselno, uporabno in življenjsko.
Danes 30-35 let star človek brez uporabnega znanja in kakršno koli izobrazbo je kar slaba popotnica za življenje.
Oboje. Vzameš lepo tajnico, če se pa kej razvije maš pa še ženo, a ni mega 🙂
Pa še to. Ene srednješole so super, bol uporabne k faks, sploh za tisto kar večina firm v slo dela. Bol dobra srednja, kot bedn faks za 90% služb, pa že pri 20ih dobiš job, pol pa ob delu naprej, če te kaj res veseli oz je dobra naložba, če se ne ukvarjaš že s svojo firmo ob jobu 🙂 No nekaj faksov ne dovoljuje ob delu – zarad vaj, to je fact, samo teh je itak p.dim., pa še to se da morda zmenit. Srednje so razvrednotli po nepotrebnem, folk je šel na faks, pa še firme so takrat za vsak drek hotlo 7 stopnjo, dokler so si jo lohk privoščile.
Da nav kdo narobe razumu, for the last time, faks je super, če je RIGHT/HARD, drugač čimprej DELAT oz./in FIRMO odpret. Ostali pa ob ljubljanco pa litrco cuzat ko dojamejo to.
Ma veste kok se jih spari na delovnem mestu ? Direktor, tajnica etc…
Jst jih osebno poznam kar nekaj, k so videli kakšno “the one” žensko, jo vzeli k sebi v job, sta vidla kako se ujameta in potem jo je vzel al pa je ona njega začarala.
Jst mislim, da mora met vsak moški tajnico v lajfu. Al če si samski al pa če že maš. Če še nimaš, pol si vzameš mlajše, če že maš pa stare, če pa hočeš met mal začinjen zakon, pa vzameš mlade tud k si poročen, da je mal tekmovanja, mal se rajcaš kot Bond in Moneypenny[/url] a nikol ne prestopiš praga, erotičen odnos pa to.
Še bolje je, če si moški izbere tajnico, ki ni njegova žena. S tajnico je dobro vzpostaviti obetajoč erotični odnos in potem ta ženska zvesto dela za tega moškega, če ima lastnosti gospodarja. Seveda se ne sme spustiti v uresničenje svojih erotičnih obljub, lahko pa jo igra. Neki evropski psihiater je bil trideset let v obetajočem odnosu s svojo socialno delavko. In se je upokojila, ne da bi se je dotaknil.
http://www.podjetnik.si/clanek/kak%C5%A1en-je-pravi-gospodar-20041003
Ker tukaj si ne želi imeti dobre tajnice v lajfu ? Come on.
Aja PS, prejšni POST je SPOT ON-TOPIC… naslov
Kakšen je pravi gospodar?
Avtor: Mojca Svetičič | Objava: 10.03.2004
http://www.podjetnik.si/clanek/kak%C5%A1en-je-pravi-gospodar-20041003
Pravi moški ima prioritete poštimane in se zaveda GOLDEN RULE:
“You can lose lots of money chasing women, but you will NEVER lose women chasing money. “
Normalno. https://www.youtube.com/watch?v=HT6Tnc7USAY%5B/quote%5D
No :))
Lepo.[/quote]
Sploh če maš doma neko srednjo žalost. Moraš malo skompenzirat. Drugo je, če imaš doma katero od sedmih disnejevih princesk (Jasmine, Pepelka, mala morska deklica Ariel, Trnuljčica, Mulan, Sneguljčica in lepotica Belle). Drugače moraš mal popiti eliksirja mladosti vsaj na delovnem mestu, drugače lahko umreš predčasno.
Aja PS, prejšni POST je SPOT ON-TOPIC… naslov
Kakšen je pravi gospodar?
Avtor: Mojca Svetičič | Objava: 10.03.2004
http://www.podjetnik.si/clanek/kak%C5%A1en-je-pravi-gospodar-20041003%5B/quote%5D
To pa je top topova.
Vprašanje za tipe z možnostjo, babe glejte stran..
Kaj bi imeli raje, lepotico 9+/10, pa skos hoditi po jajcih, skos na maximum performance, da jo zadostiš v postelji in denarnici, je pa zvesta, pametna, te podpira in vse, samo če jo boš enkrat samkat prevaral, ti ga bo odrezala, se (bogato) ločila, sodna prepoved priliževanja, NI DEBATE, če boš sam hotel, četudi prek njene družine, karkol pojasnjevat, bodo pa še naročli ene da te prefukajo k zajca. Tvoj life bo spremenila v HELL. Pa tud če se boš še pred morebitno prevaro, zapustil (telesno), zajebal karkol finančni položaj al karkol, ti bo sicer dala možnosti, spodbjala a če ne boš uspel (pravočasno) rešit, si bo našla drugega, ker take imajo polno kandidatov do pozne starosti, so lepe in mikavne vsaj do 50ega.
Al bi meli 7/10, k sama misli da je 6/10. In se lepo sama preživlja (če je treba), ti vse kar narediš je lohk sam še BONUS, ker je šrot lohk vesel, da je sploh dobila takega desca. Si skos sproščen, lohk hodiš ukol neobrit, ni je treba nosit po rokah, v spodnji majici pa Pavel Jazbec Footwear. Kadar ti paše, jo nategneš, pa te občuduje. Če imaš denar ji seveda kupiš, če ga nimaš pa tud prav oz. tud če propadeš je še vedno happy da je stabo… Vmes pa se lohk goniš kot ti paše, lohk maš 2 tajnici v službi in zjutraj malicaš med njunimi nogami, pa tako naprej. Ta grdoba doma tud če zve, ne dela problemov, ne dira kjer je ne srbi, važn da ma kar ma 🙂 Lohk greš s tipi kamor ti paše, ti ne bo srala pa nič, večino stvari je po tvoje pa tko. Ne da jo lih zabijaš, sam se jasno ve kdo je šef.
No upam, da sem dost opisal. Kaj bi zbrali ? Al pa primerjava.. Kaj bi raje, če mate npr 2-3k neto na mesec… En rabljen avto, k te boli kurac zanj, si lohk kupš jutr druzga, niti ga ni treba met kasko, če pa ti kdaj zapaše elite avto, ga pa rentaš ipd.. Al bi raje imeli en prestige avto za 50k+, pa kasko, pa vsakič na parkingu pogledat a ga je kdo ruknu pa to, bit živčen. What do u do ? Serioulsy ?
Sploh če maš doma neko srednjo žalost. Moraš malo skompenzirat. Drugo je, če imaš doma katero od sedmih disnejevih princesk (Jasmine, Pepelka, mala morska deklica Ariel, Trnuljčica, Mulan, Sneguljčica in lepotica Belle). Drugače moraš mal popiti eliksirja mladosti vsaj na delovnem mestu, drugače lahko umreš predčasno.[/quote]
Kaj pa misliš, kaj imamo doma v večini po 15-tih letih?
Rugelj: Nič se ne odreče, ima pa tajno zvezo. Vsak moški ima kaj kje.
VIR: http://www.playboy.si/branje/intervju/dr-janez-rugelj/
Hehe, po moje je to recept za srečen zakon. No četudi imaš princesko, prvih 20let si morda po jajcih, pol k ji pa cena pade si pa lohk še kakšno Viagro za zraven privoščiš, sam za res lepe bo to šele po 20-30ih letih zakona, ene so res super ženske in se dobro starajo. Če hočeš podaljšat zvestobo do smrt in si še potenten, je po moje res pogoj, da vsaj po srebrni poroki definirata prosto erotično cono https://www.youtube.com/watch?v=98cKxjA0JqY.
Sicer sem te probleme opisal v drugi temi…[/quote]
Ja. Razumem, popolnoma.
Moj predlog – posveti se otrokoma, njo pa pozabi, vesel bodi, da si se je znebil, hura
da ti je ni treba več prenašati.. ženskam pa vseeno daj vsaj toliko šanse, da priznaš, da
niso vse take, kot tvoja bivša….
Jaz jih namreč poznam na kupe, ki so ena A s črtico…[/quote]
Točno to počnem že več kot eno leto… edino tistih 1A’ je bolj malo…pa nisem zbirčen, le zmoti me, če ima ta nova kake “že videne” lastnosti in take imam potem raje na distanci.
Forum je zaprt za komentiranje.