Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Toliko je govora o iskrenosti

Toliko je govora o iskrenosti

Ste res prepricani, da zelite 100% iskrenost? Po mojih izkusnjah, vecina ljudi govori o tem, kako ceni iskrenost,direktnost ipd. Nisem prepricana in tudi vem, da marsikdo odreagira hitro jezno,uzaljeno,zgrozeno, ko slisi nekoga,ki je iskren in pove to brez zavijanja v celofan.
Rajsi iskrenost pred vsem ali bolje nedozno “belo” laz?

Meni ni treba iskreno govoriti, kako se userjete zjutraj na wc-ju. Od zrele, odrasle osebe, z visokim IQ in EQ pričakujem, da loči kje je potrebna iskrenost in da ni vsak prepovedan zvitek čika že neiskrenost.

Poglej, dejstvo je da babe najbolj zamerite laganje…. po drugi strani pa čobe do tal tudi ko povemo resnico…

Tipi smo bistveno bolj odprti za iskrenost, sploh med moškimi, je zelo malo ”nedolžnih -prozornih- laži” kot med ženskami, rezultat je da smo se tipi naučili lagat ženskam ker je tako bolje za nas, ker ne shendlate resnice, čeprav govorite da jo iščete in želite slišat.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Vsak prepovedan zvitek čika ni neiskrenost(to je samo kršitev neke navidezne prepovedi običajno besedne), je pa vsak prepovedan zvitek čika ki je rezultiral v laži (ne nisem ga skadil)…..

To če je to kaznivo nima veze, iskrenost je absolutna, ne moreš rečt da si iskren ker se lažeš samo ”male” zadeve.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tipi ste pa res izredno odprti za iskrenost ja….:)))). Ravno tipom je treba lepo zaviti v celofan, da ne pobijejo pol vasi okoli sebe.

Jap tudi v tem smo tipi boljši, dva tipa se lahko stepeta eno večer, drug dan pa skupaj pijeta pir in gledata tekmo kot best frienda, ker pozabimo hitro, medtem ko ženske, se boste smehljale ena drugi za hrbtom pa hinavile in spletkarle….

Glej, ti pišeš o moških, ki se skozi stoletja niso kaj dosti spremenili. Tak tip moškega je zate ideal in zgled. Upoštevaj pa, da obstajajo tudi drugačni moški, res tisti pravi, z veliko začetnico. In to niso vaški pretepači, s flašo v roki.

Jap tudi v tem smo tipi boljši, dva tipa se lahko stepeta eno večer, drug dan pa skupaj pijeta pir in gledata tekmo kot best frienda, ker pozabimo hitro, medtem ko ženske, se boste smehljale ena drugi za hrbtom pa hinavile in spletkarle….[/quote]
To je res.

Hihihihihi…smejim se za hrbtom.

Itak, potem pa berem komentarje raznih Spiderjev in Daterjev, kako se večina moških med kolegi baha, koliko seksajo, v resnici pa samo fantazirajo in drkajo. Kdo zdaj laže?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A to je kao velka laž, če nekdo okol razlaga, da redno seksa ? Kot da s tem komu škoduje…

Ženska se ti lahko zlaže, da si ti biološki oče otroku, čeprov sta fu*ala s kondomom, zanosila je pa z drugim. Al pa ti obljub, da je vzela tabletko, pa je v resnici sploh ni. Al pa, ko ti naklada kok te ma rada, po ločitvi ti pa pobere polovičko, ker se ji zdi, da ji pripada.

Ojoj, naštevaš same hude stvari. Tolikšna želja po tem, da bi vsaj ena ženska bila nekoč do tebe neiskrena?

Mhm, to so moje največje sanje.

Bumbar.

In ja, v ta rang spada tudi nakladanje o tem, kako je včeraj 5 ur eno žgal.
Če izmišljotini doda še konkretno ime, pa tej ženski lahko tudi škoduje, ja. Sploh, ker ste moški kao ful diskretni.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kar se pa skoraj nikoli ne zgodi, razen, če je res prišlo do tega.

Si vzela tabletko?
Ja, sem.
Obljubiš?
Ja, itak.
Ok, potem pa dajva.

…za vse ostale naštete stvari imamo pa predvidene postopke in zakone. Če veš, da ti nisi foter, zahtevaš DNK test (menda so kar zanesljivi), če pravosodni organi (ki se morajo držati zakonov) ugotovijo, da ji polovica pripada, ji pač pripada. Pa tudi, če se tebi zdi, da ne.

Kako lahko kot navaden državljan spreminjam svet?

Kar se pa skoraj nikoli ne zgodi, razen, če je res prišlo do tega.[/quote]

Okej, ne rečem, da se to vsepovprek dogaja, ampak ti garantiram, da se. Govorim iz lastnih izkušenj in iz izkušenj nekaterih prijateljic.

O pravosodnih organih (belih vitezih) smo pa že zadnjič debatiral. Če je treba se tud predporočna pogodba razveljavi. Ženska na koncu zmeri zmaga, tko da brezveze vse skp.

Ja, ti imaš pa res preklemansko srečo, da se ne boš niti poročil niti na kakršenkoli drug način ogrozil svojega premoženja. Uf, še jaz sem si oddahnila. 🙂

Krneki 🙂

Joj Senza se ti vidi da nimaš pojma o moških. Matikc je odlično poveda.Ženske iskrenosti preprosto ne marate. Kaj naredite s tipom ki vam reče, ej men si ful huda bi šla na pijačo z mano? 99% ženska ga skensla. Ko se moški pogovarjamo itak sami od sebe vemo da je malce tudi nabijanja in to vzamemo v zakup. Če se hvali kako je eno žgal ne vem kolk ur, veš da je to laž ker je nemogoče. Zato se še ne skregamo med sabo. MOški se bomo stepli in potem šli na pir, ker zamera je trenutna.

A so se moški tak fejst spremenili, še vedno mamo kurce kot oni pred tisoče leti… jaz ne rabim zgledov, tak tip moškega je po evoluciji moški, tisti metroseksualci ki tolko da ne dajo na sebe make upa in brijejo nog, pač niso ideal moških….. lahko so tebi, ki si v zvezi dominantna in ”nosiš hlače” ne pa ostalim.

In ja, v ta rang spada tudi nakladanje o tem, kako je včeraj 5 ur eno žgal.
Če izmišljotini doda še konkretno ime, pa tej ženski lahko tudi škoduje, ja. Sploh, ker ste moški kao ful diskretni.[/quote]

A to iz lastnih izkušenj, da si slišala da je kdo reko da je kero 5 ur skup žgal? Al kar tako na pamet? Jaz sem bil v lajfu ogromnokrat v gostilni, pa sem zelo redkokdaj slišal kake take bahače, če sploh kdaj, se probam spomnit pa ne najdem primera, ko bi se tip bahal na glas kako je on pofukal ŽNJ žensk, to mate mogoče na vaseh probleme te tvoje prijatlce pa to….

Kako bi Robi reko, pač ste take ženske da privlačite take bahače al nekaj takega 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close