Toliko je govora o iskrenosti
Tam pred Centrom Vič se lahko dobiva, pa še usput kako najstnico z vonjem po vročih kostanjih privabiva? Ali bova samo gledala oz. ti boš govoril, ker jaz nimam daru govora, namreč samo pisanja, razen če jim je štajerski dialekt zelo privlačen? Jaz sem sicer zelo mlad, še niti 40 nimam, tako kot ti nekje, pa še lase imam, tako da bi verjetno moralo kaj prijeti?
Matjazko, kako se ne naveličaš tega svojega kao smešnega blebetanja?
Ne da se mu dopovedat da je bedn. Mislm, sej ne da moje mnenje šteje neki, sam tko, ko berem odzive bab, se mi zdi, da vse bruhajo zravn.
Posluš me baba, da ti bo neki jasn. Noben ne želi vedno 100% iskrenosti, to je dejstvo. Vendar je pa ena bistvena razlika med moškimi in ženskami, generalno gledano. Če se moški zavedamo, da nam morebitna resnica, ne bi bila všeč, vanjo ne drezamo! Medtem, ko ženske, k veste, da boste dobesedno ponorele, če boste slišale resnico, pa kar upate, da vam bo povedal “RESNICO”, ki vam bo všeč, še kar naprej silite z njo, neumorno, tako da popizdimo in vam jo serviramo v gobec, potem ste pa v najbolšem primeru TIHE MAŠE za 1teden do enga meseca al greste prevarat al pa do odvetnika za ločitev.
Mislim, kako ženska, k ima tronadstropni ŠLAUF iz špeha še sprašuje/najeda desca z vprašanjem A SEM DEBELA? Tehta se z ogledalom, ne s tehnico. Konstitucija, kosti, aha.. Bajsa je bajsa, raj pejt hujšat, ne pa težit vsem. Sem videl že kako so se na smrt skregali zarad tega. DEbela k sprašuje, če je debela, pa če ji to kdo odgovori pošteno, ga potem hoče zaklat. Ni hujšega dinamita kot bajsa k na stoto vprašanje k ga zastavi ISTI osebi, izve, da je DEBELA. To moraš sam laufat, nikol ti ne bo odpustila.
No za moški kurac pa ta pametni moški sploh ne sprašujejo, ker si skoraj nihče ne želi slišat resnice. Sam debilni oz poženščeni moški oz. po vaše NEZRELi, najedajo ženskam s tem a majo dober kurac oz. bolši k prejšnji pa take fore…
RESNICA je za oba spola velikrat neprijetna, vendar babe v to BISTVENO BOLJ DREZATE, čeprav veste, da boste dobile po pički. Edina rešitev je LAŽ, k jo pa tud domnevno ne marate. ŠAH MAT. Naredite uslugo obema. Če niste pripravljene na resnico, VANJO NE DREZAJTE, je rekel NICHOLSON
https://www.youtube.com/watch?v=9FnO3igOkOk#t=42%5B/quote%5D
Hahaha, vsec mi je tole. Pol je kot kaze v meni precej moskega. Raje iskrenost pa
tut ce se v sebi pozrem.Treba je biti pa sigurno realen in samokriticen, da lahko sprejmes resnico.
En med mojimi ljubsimi filmi kakor tudi oba igralca.
A so se moški tak fejst spremenili, še vedno mamo kurce kot oni pred tisoče leti… jaz ne rabim zgledov, tak tip moškega je po evoluciji moški, tisti metroseksualci ki tolko da ne dajo na sebe make upa in brijejo nog, pač niso ideal moških….. lahko so tebi, ki si v zvezi dominantna in ”nosiš hlače” ne pa ostalim.[/quote]
Viš, k ti tut slučajno ni jasn, kakšen je pravi moški. Pa da ti poenostavim…vsi, ki so drugačni od tebe.
No pa ma ta forum vse. Če kdo ne ve kaj je prava ženska. Vse k so drugačne kot ona.
Ah Senza saj se ne gre za to da je samo iskrenost zraven. Gre se za to da vam moramo moški lagati do zadnjega trenutka, drugače ni nobene šanse da vas ujamemo. KEr preprosto take ste in sovražite moške ki so iskreni. Seveda govorim za Slovenijo. V ZDA bi samska ženska šla takoj s tabo na pijačo če jo na tak način povabiš. Sem poskusil in je uspelo. Glede sovražnic je pa dejstvo. Mogoče si preveč feminizirana da bi razumela. Priznala itak nikoli ne boš. Najhujši kolektivi so ženski kolektivi to je bilo že večkrat dokazano. Slej kot prej se skregate
Bolj je baba zmešana, bolj ji mora dec nalagati o sebi, da jo očara. Na kratko. Obstajajo celo ženske, ki imajo rade iskrene moške, večina pa o tem le naklada in si pod “iskren moški” predstavlja nekoga, ki ji pove, kar rada sliši.
Pa kdo pravi, da se ne? Očitno spet bereš med vrsticami, ampak svojimi.
Feminizirana sem pa očitno dovolj, da prepoznavam dva tipa žensk – zaveznice in rivalke. Medtem ko so zaveznice z vidika komunikacije in sodelovanja večinoma okej, so rivalke prej kot ne no go. Zame. In če se jim včasih vsaj na delovnem mestu ne morem izogniti, se v toliko večji meri potrudim v prostem času, s čimer že v štartu preprečim veliko večino kreganja.
Pa uspešno laganje še naprej.
Tukaj se pa motiš.
Kaj pa naj normalen tip drugega reče? Če je všečnost obojestranska in je ž. samska, rečeš z veseljem in stvar rešena. Ne vem kakšna ženska (razen, da ji pač nisi všeč), bo rekla ne – če pa si želi ravno tega, torej povabila na drink.
Kok si eni komplicirate življenje no :))
iskrenost? ☺
najprej se vprašajte koliko je prenesete – brez da spokate zaradi par postranskih fu.ko.v, preveč zapravljenih € …
Iskrenost je samo za iskrene ljudi, ki so iskreni do sebe.
Če človek laže sebi, bo to pričakoval tudi od drugih.
iskrenost je tudi, biti pravočasno in o občutljivih temah – tiho ☺
Forum je zaprt za komentiranje.