Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Toliko o Avstriji in obveznem cepljenju.

Toliko o Avstriji in obveznem cepljenju.

Toliko o Avstriji in obveznem cepljenju.
Kopirano:
Autor: Eldin Vukalić
skrbnik skupine SLOVENCI V AUSTRIJI
Da razjasnimo nekaj zadev glede obveznega cepljenja v Avstriji…
1.Zadeva se ni sprejeta, o tem se bo odločalo v cetrtek in ne bo veljala za delavce migrante, na delovnem mestu ostaja 3G.
2. Vceraj so objavili samo osnutek predlaganega zakona
3. Potrebna je vecina za sprejem zakona, s strani dveh odvetnikov z Dunaja , je zbrano ze skoraj 100 tisoc podpisov, kar zadostuje za ponovno obravnavo zakona v parlamentu, vkolikor bi prislo do sprejema zakona.
4. Nekaj zadev iz predlaganega zakona vkolikor bi ta bil sprejet..
– veljalo bo prehodno obdobje vse do 16.3., torej do takrat, ne bo nihce kaznovan.
– kazni se ne bodo pošiljale na 3 mesece avtomatsko, kot je bilo sprva receno.
– kazni bodo pisali samo izključno policisti in to samo ob nakljucni kontroli ( pr. prometna kontrola, vstavi vas policist, vprasa po prometni, vozniski in ce vas vprasa, kar dvomim tudi po 2G, vas lahko kaznuje) Policist vam vzame podatke, v 30ih dneh dobite po posti kazen in obvestilo v katerem bo pisalo, da vkolikor prejmete prvo dozo cepiva v 14ih dneh, vam kazen ni potrebno poravnati.
– glede na zgornji odstavek pomeni, da bo zakon veljal za vsakega posameznika sele od takrat, ko bo imel bližnje srečanje s policistom in ga bo ta povprašal po 2G, saj se bo se vedno lahko sele takrat cepil in izognil kazni. ( s tem, da je veliko policistov necepljenih )
– vsak posameznik bo lahko kaznovan max stirikrat, torej petic vas policist ne sme kaznovati, tako je zapisano v predlogu zakona, kar pomeni, da ce placate 4 kazni, ste si kupili svobodo vse do konca veljave predlaganega zakona, kateri naj bi se končal konec januarja 2024.
– kazen ni 600 eur, kazen je v visini od 30 do 600 eur, višina kazni se bo preracunala na osnovi vašega osebnega dohodka, vzdrževanih clanov, otroci itditd… Torej recimo, ce zasluzite 1600 eur neto imate dva otroka, je za vas kazen med 100 in 150 eur, ce jo placate stirikrat, ste si za par sto evrov kupili svobodo do konca korone.
– drzava prevzema odgovornost v primeru smrti in raznih posledic zaradi cepljenja.
DELITE NAPREJ MED SVOJCE ,PRIJATELJE DA VIDI ČIMVEČ LJUDI !!!
V nadaljevanju piše Ludi D
Sej pravi par kazni plačaš in “smrtonosni mrtvi-organizem (patogen) ki skače s šišmiša na človeka in prvoten cilj mu je da preživi tako da pobije celo človeštvo, ma možnost repliciranja (pa ni živ) in mutira, več potem ni nevaren?
Sej pravi nekaj neživega se ubije sa parama..
Ajmo pare na sunce.

Aha a pol je pč parlamentarni odbor odobril osnutek in strašenje se potencira in dela nezaključene zaključke.. zanimivo.. mn ni nč jasno hah, tnx za tole!

kje je link do te skupoine v fb, ta skupina ne obstaja. nikjer ne najdem tega eldina kot skrbnika. daj dokaze

Odgovor na objavo uporabnika
kje so dokazi, 21.01.2022 ob 20:28

kje je link do te skupoine v fb, ta skupina ne obstaja. nikjer ne najdem tega eldina kot skrbnika. daj dokaze

( https://www.facebook.com/groups/432291926872441 )

https://www.facebook.com/groups/1187770771305393/?ref=share_group_link

New Report

Close