Tom Cruisova 4. žena
Avtor pravi, da imate nekateri težave z bralnim razumevanjem.
Do zdej bi se ze lahko navadil,da grejo tuki teme itak krnekam in na koncu ni vec govora o tisti prvotni.Pa sej ce se sprevrze v kako zafrkancijo ok ampak je na koncu ponavadi podje.avanje in zmerjanje in podobno…
Do zdej bi se ze lahko navadil,da grejo tuki teme itak krnekam in na koncu ni vec govora o tisti prvotni.Pa sej ce se sprevrze v kako zafrkancijo ok ampak je na koncu ponavadi podje.avanje in zmerjanje in podobno…[/quote]
Za kar pa se lahko zahvališ prijateljici Lepolaski.
Do zdej bi se ze lahko navadil,da grejo tuki teme itak krnekam in na koncu ni vec govora o tisti prvotni.Pa sej ce se sprevrze v kako zafrkancijo ok ampak je na koncu ponavadi podje.avanje in zmerjanje in podobno…[/quote]
Za kar pa se lahko zahvališ prijateljici Lepolaski.[/quote]
Ah no temu pa ne mors rec prijateljica,tuki ne poznam ne osebno ne na katerkoli drugacen nacin,nobenga..uzivam in rada debatiram in se hecam ampak vse v dolocenih mejah cetudi je vse anonimno,neko kulturo je pa treba ohranit vseeno.taka sem..postavljam si sama merila in se ne obremenjujem z druzbenimi normami in vrednotami ker jih postavljajo ljudje in zakaj bi bile bolj pomembne kot moje..jaz stojim za tem kar sama recem in napisem
Kul. Grem si zdej to sprintat na list papirja, da bom mel za rit obrisat…
Glej,da nardis dost kopij k mam obcutek da velik serjes ker znajo bit pol gate usrane..
A ti svojih sploh ne pereš ?
po koliko seksih je bejba žripravljena tudi na analo?
O, Nekulturni, to je pa res ful zanimivo. Said no one, ever.
Ja, tema ma pa zastonj 59 sporočil, vključno s tvojim.
Forum je zaprt za komentiranje.