Tomaž Humar ml. – isti ata
Ne vem za druge, mene fant sam po sebi ne moti. Moti me pa vrednostni sistem, v katerem je tako početje občudovano, kovano v nebo, zaželeno. Moti me tudi, da t.i. “sive miške” merijo lastno vrednost po temle. In se, logično, postavljajo v vlogo “dolgočasnežev”, nekoga, ki ni še nič ustvaril itd.
Zame so prav t.i. “sive miške”, ki vsak dan odgovorno opravljajo svoje delo, skrbijo za družine ali za kaj drugega, in tega ne obešajo na veliki zvon, prave junakinje. Težje je zdržat pritisk vsakodnevnih obveznosti kot takole pot. Vem, ker sem bila v obojih čevljih.
Cenite se! In ne primerjajte se z “dosežki”, ki to sploh niso, ker so vezani izključno na samega sebe.[/quote]
Pa ti veš, da Tomaž H. nima otrok za katere bi skrbel?
Ti veš, da gre za komaj polnoletnega fanta, ki preprost nikomur ne škodi? Nikogar ne sili, da se zgleduje po njem?
Ti si si izbrala, da boš počela, kar počneš v življenju. Razmisli kaj si počela pri 19ih? Toliko je namreč TH star.
Mogoče te bo sedaj malo manj motilo.
Predvsem pa, nihče nikogar v nič ne sili.
Lahko občuduješ naše politike, naše športnike, pevce, ali pa nobenega od njih. To je tvoja izbira.
Pa še nekaj: TH ni dobil kakega denarja od države, sponzorjev ali kaj takega.[/quote]
Pa ti veš, da jaz zadeve malo bolj od blizu poznam?
Pa ti veš, da Tomaž H. nima otrok za katere bi skrbel?
Ti veš, da gre za komaj polnoletnega fanta, ki preprost nikomur ne škodi? Nikogar ne sili, da se zgleduje po njem?
Ti si si izbrala, da boš počela, kar počneš v življenju. Razmisli kaj si počela pri 19ih? Toliko je namreč TH star.
Mogoče te bo sedaj malo manj motilo.
Predvsem pa, nihče nikogar v nič ne sili.
Lahko občuduješ naše politike, naše športnike, pevce, ali pa nobenega od njih. To je tvoja izbira.
Pa še nekaj: TH ni dobil kakega denarja od države, sponzorjev ali kaj takega.[/quote]
Pa ti veš, da jaz zadeve malo bolj od blizu poznam?[/quote]
Ne, ne vem. Me pa resnično zanima zakaj te en najstnik tako znervira :)? Ti kaj škodi ali kaj?
Te popolnoma razumem! Slepci, ki občudujejo takšne ekstremiste, pa tega niso zmožni dojeti. Enako kot ti ekstremisti. Žalostno.[/quote]
Naj raje občudujemo najstnike, ki se sredi dneva pijani valijo skozi mesto pa bruhajo po parku in tako naprej?
ALi pa raje tiste mlade bejbike, ki so videt kot pocestnice, ko greš na kak koncert? Našmirane, namazane, na pol nage pa kar iz steklenice vlivajo vase, da o čikih ne govorimo?
Ali pa raje tiste najstnike, ki pol dneva prespijo, ker so celo noč se ga ulivali na žuru?[/quote]
Na obeh straneh so opisani ekstremisti.Tudi to, kar naštevaš, je daleč od normalnosti.
Vsi ljudje smo egoisti. Vsi delamo stvari ker tako čutimo. Ene čutijo, da so mame, druge, da so žene. Razdajajo se zato ker to same želijo oz se ob tem dobro počutijo. Zakaj potem tak napad na tega fanta, ki ne dela nič drugega kot to kar mu veleva srce. Kapo dol za njegov pogum, da se je odločil narediti in iztopiti iz okvirja povprečnih mon. Kdor je poznal Tomaža ve, da kjerkoli se je pojavil je ljudi obdajal iz tako pozitivno energijo un ja ljude so ga imeli radi. Družina ga je sprejela takega kot je. Bilo je veliko lepega, bile so neprespane noči kot so lahko v vsaki družini tudi če je oče šofer kamiona in ga nu po pol meseca domov. Zakaj obsojanje nekoga, ki je mali drugačen od nas? Zakaj mislite, da je edino vaša pot prava?
Naj raje občudujemo najstnike, ki se sredi dneva pijani valijo skozi mesto pa bruhajo po parku in tako naprej?
ALi pa raje tiste mlade bejbike, ki so videt kot pocestnice, ko greš na kak koncert? Našmirane, namazane, na pol nage pa kar iz steklenice vlivajo vase, da o čikih ne govorimo?
Ali pa raje tiste najstnike, ki pol dneva prespijo, ker so celo noč se ga ulivali na žuru?[/quote]
Na obeh straneh so opisani ekstremisti.Tudi to, kar naštevaš, je daleč od normalnosti.[/quote]
Opisano nisi ekstremisti, ampak običajni najstniki.
Na obeh straneh so opisani ekstremisti.Tudi to, kar naštevaš, je daleč od normalnosti.[/quote]
Opisano nisi ekstremisti, ampak običajni najstniki.[/quote]
Res? Imela sem tri najstnike, moja sestra dva, oba bratranca po dva, pa nikoli ni bil nihče tak, kot opisuješ.Kje jih najdete, ne vem.Živimo pa na deželi.In delamo.Vsi.
Opisano nisi ekstremisti, ampak običajni najstniki.[/quote]
Res? Imela sem tri najstnike, moja sestra dva, oba bratranca po dva, pa nikoli ni bil nihče tak, kot opisuješ.Kje jih najdete, ne vem.Živimo pa na deželi.In delamo.Vsi.[/quote]
Opisala sem moje gimnazijske sošolce. Pa opisujem to, kar vidim v mestnem parku spomladi. ALi pa na kakem koncertu.
Pa recimo naš maturantski izlet. Nekaj razredov z gimnazije – večina dijakov pijana vse dni izleta. Zraven je bila še ena poklicna šola. 2 razreda. Same punce. Jih nisi videl trezne, še slabše kot gimnazijci.
Ne verjamem.Težko je s takim, ki ga nikoli ni doma, ženska pa sama za vse.In kot vemo, se je zapletel tudi z drugo.Zame taka pot absolutno ni prava, niti odgovorna do družine in otrok.
Če si ekstremist, potem ne imej družine.To je zame pošten odnos![/quote]
Tema je o Tomažu Humarju mlajšemu. Nima otrok, je samski in fajn pubec je.
Star je pa nekje 19, če se ne motim?
Saj v tem je ravno hec. Zadovoljstvo enega je lahko trpljenje za drugega. Samo eni ne čutijo, da bi morali svoje zadovoljstvo malo prilagoditi v zadovoljstvo obeh (zakoncev) ali vseh (družine). Dajte malo odpret oči. Ne govorimo o rekreativnih športnikih, ampak ekstremistih. Je družina Humarja st. res sprejela takega kot je, ali se o problemih samo ni govorilo v javnosti?
Je pa čista resnica, da znajo biti taki ljudje pravi magnet za okolico in vir pozitivizma in inspiracije za druge. Družini pa žal ne. Zato bi bilo nujno, da si ne ustvarjajo družine!
Super zapis ženske, ki je sigurno zadovoljna s svojim življenjem.
Samo nekdo, ki je zadovoljen sam s sabo, lahko takole lepo napiše.[/quote]
Ne verjamem.Težko je s takim, ki ga nikoli ni doma, ženska pa sama za vse.In kot vemo, se je zapletel tudi z drugo.Zame taka pot absolutno ni prava, niti odgovorna do družine in otrok.
Star je pa nekje 19, če se ne motim?[/quote]
Ne motiš se.
Nekatrim je to šopanje adrenalina ob takih ekstremnih podvigih edini orgazem, ki jih zadovolji za tisti trenutek. Naslednjič hočejo še več. Če preživijo, ostanejo živi.
Tisti, ki živijo in so živeli z njimi, dobro vedo, kaj kat takim ljudem pomeni to šopanje adrenalina po žilah. Ko jih zavestno vleče na rob in preko njega.
Star je pa nekje 19, če se ne motim?[/quote]
Takle fajn pobci naj ostanejo samski, pa bo za vse fajn še naprej.