Najdi forum

Splash Forum Politični čvek tonček se vrača

tonček se vrača

Ja, ja … koliko opravičil in razumevanja za enega Tončka.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

zaradi kakšnih drugih razlogov pa????

Ker se je eden odpovedal poslanski funkciji, pa se je pomaknil navzgor, pa drugi se je odpovedal, pa se je spet pomaknil navzgor in to toliko časa, da je ponovno notri. Ja, dosmrtne funkcije in podobno.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

hja, pa mi povej, a ni bilo v vseh vladah tako, ministra vedno nadomestijo z novim parlamentarcem, al ne?:)

Ja, itak, je pa prav pripravno, da se odpove en, pa drug, pa tretji in so spet klovni not. Se jih ne rešiš, da si bog.

hehehe, glaven da imamo opozicijskega klovna, zaradi katerega bo zanimivo spremljati seje!:)))

evo, kle maš pa spremembe!:)

http://www.gorenjskiglas.si/novice/politika/index.php?action=clanek&id=26515

Jih že poznam.

Če pa bi ministra ne bi izbrali med bodočimi poslanci, pa Tonček in podobni ne bi prišli v parlament. Zelo veliko poslancev je to pot postalo ministrov. In Tončkov se res ne bomo rešili.Razumeš?

Eh, če je Cvikl lahko v parlamentu, je pa tudi Anderlič lahko.

Če pa bi ministra ne bi izbrali med bodočimi poslanci, pa Tonček in podobni ne bi prišli v parlament. Zelo veliko poslancev je to pot postalo ministrov. In Tončkov se res ne bomo rešili.Razumeš?[/quote]

če čebula na bi ČE imela, bi čebula bula bla, ja!

mene nič ne motijo, ne Tončki in ne Frančeki, ne Janezki še Grimsi ne če so v opoziciji!:))))

ninej ne mešaj me med politike, js sm delavc in s svojimi davki skrbim da imajo politiki kej v usta za dat, za ostale tu gor ne vem če to počnejo ali počnete torej bodi malce previdna pri pojmovanju ČE-ja!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

hahaha, pa saj nisem napisala frančišeki!:)

Če pa bi ministra ne bi izbrali med bodočimi poslanci, pa Tonček in podobni ne bi prišli v parlament. Zelo veliko poslancev je to pot postalo ministrov. In Tončkov se res ne bomo rešili.Razumeš?[/quote]

mene nič ne motijo, ne Tončki in ne Frančeki, ne Janezki še Grimsi ne če so v opoziciji!:))))[/quote]

Ko ti zmanjka odgovorov, se pa zezaš…Res globokoumen odgovor. Ali pa ne razumeš? Po tvojih odgovorih sodeč, bo to, drugo.

mene nič ne motijo, ne Tončki in ne Frančeki, ne Janezki še Grimsi ne če so v opoziciji!:))))[/quote]

Ko ti zmanjka odgovorov, se pa zezaš…Res globokoumen odgovor. Ali pa ne razumeš? Po tvojih odgovorih sodeč, bo to, drugo.[/quote]

hahaha, nenene očitno ti ne razumeš!:)

New Report

Close