Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek top 10 naj – ženske

top 10 naj – ženske

No, ma saj ženske pogledamo tudi druge ženske, ne? Dajmo spisat še ženske – tiste, ki so nam dobre (seveda za pogledati)…

Moj izbor tuje: Madonna, Severina, Halle Barry, Peta Wilson (Nikita)
domače: hm, hm… Maša Merc, Ana (Bepop) – mi je punca tak simpatična, pa tud tiste nove – BBT so luštne

Oj,

Tuje: Sandra Bullock, Meg Ryan (preden si je operirala usta), večna Sharon Stone, pa Jeniffer Garner (iz Aliasa), Jeniffer Aniston (tko posebna punca), pa Charlotte iz Monaka (matr bo lepotica čez par let), pa Sarah Biassini (hči od Romi- ta je kopija svoje prekrasne mame), pa kraljica Ranya iz Irana, pa Lucija Šerbeđija, aja, pa definitivno Michelle (bivša od Ramazzottija),… uf punc je pa kokr hočeš… vsaka po svoje lepa…

Doma: Nuša Šenk, Brina iz BBT, Pia Zemljič, mogoče Zvezdana Mlakar (tko izžareva neki posebnega), pa vse Be popovke (so tko lušne punce), od malo starejših pa se morem spomnit kaj posebnega…

Brina

heh, jaz pa sem pozabila Vesno Milek. Mi je všeč.

Ena najlepših definitivno Malena:-) – Monica Belluci; pa npr. Andie MacDowell, ja, Pia Zemljič je tudi zelo luškana, Sharon Stone (zdaj, ko je starejša, mi je skoraj lepša:-)), Susan Sarandon, Wynona Ryder,… – pa tista naša, ki je igrala Vesno, kako ji je že ime, je bila taka lušna, prisrčna…

Hm… Na prvem sigurn Angelina Jolie, pol pa ja kaka Meg Ryan, pa ona ko je igrala v Kako se znebiti fanta v 10 dneh, pa Britney Spears, pa še jih je. Od naših mi je pa sam Martina Kajfež, druge so mi nekje daleč daleč zadaj.

Meni pa je všeč punca k dela reklamo za italijanski Wind telefon. Uf, sem se kar zatrapala vanjo. Pa Meg Ryan (pa Nicholas Cage, hi, hi, hi mi je tud všeč, čeprav ni punca)

Med Slovenkami bom zdaj ful težko rekla, ker mi ni nobena nekaj ekstra… Anja Rupel recimo mi je dobra baba.

Med tujimi pa: Angelina Jolie (pogoj, da ma črne lase!), Meg Ryan taka sladka, Julia Roberts prikupna, sploh ko se smeji, tisti njen smeh je tak posrečen, Halle Barry itak, pa Monica Belucci tut… jo, pa sej je ful lepih žensk! 🙂

Aja, pri sosedih pa definitivno Severina! Pa Vesna Pisarović.
Če mi že grejo misli južno… bom rekla Ceca, čeprav je vsa umetna, ampak meni je dobra baba ful. Pa Goca Trzan.

Domace:
Anja Rupel (pred 3 leti)
Tina Vrhovnik

Tuje:
Sharon Stone
Angelina Jolie
Madonna

tuje: Beyonce, Angelina Jolie, Julia Roberts, Meg Ryan, Christina Aguilera (zdaj ko ima črne lase)

naše: Mateja (Power dancers), Anja Rupel

Lep pozdrav

Tuje:
Catherine Zeta Jones
vecna Grace Kelly
Cindy Crawford

Domace:
Melanija Knavs ( a jo sploh lahko stejemo se za naso?)

meni je pa ful dobra ženska,ki dela reklamo za kozmetiko Clinians… ful je luštna…

Monica Belluci, Andie MacDowell, Julia Roberts prikupna, Beyonce, pa ena k je igrala v filmu “Sleeping dictionary”, sam ne vem imena.

Od naših mi je pa všeč Mojca Mavec, pa nobene druge se trenutno ne
spomnim!

Sosedne pa Ceca(samo v faco), včasih mi je bila Doris Dragovič, pa pa una Jelen iz Magazina je fuuuul cukr.

Od tipov pa definitivno Nicholas Cage. Hehheheheh.

Shania Twain, Josie Maran, una iz Simpatij, ta črna, luštkana (imena se ne spomnim)….
..Heidi Klum, ma , se bom še spomnila..

Madonna daleč pred vsemi….od naših pa recimo Alenka Vidic

od tujih:

Monica Belluci
Catherin Zeta Jones
Jennifer Aniston
Liv Tyler

od naših:

Živa Rogelj
Rebeka Dremelj
Oriana Cavazza
Polona Juh

Lp

Joj, dodajam še eno, ki sem jo zdaj ravno videla na tv, pa mi je bila vedno simpatična- Marisa Tomei.

Aja, pa Beyonce itak že odkar pomnim! 😉

Aja, od manekenk pa Linda Evangelista, pa Eva Herzigova!

Ja, Linda Evangelista je cukr…

Natalija Verboten definitivno.
Pokojna Marylin Monroe.

Najlepša sem jaz, he, he, škoda da me ne poznate ker bi sigurno bila na vašem spisku :-)))

Torej:
1. Mojca
.
.
.
.
. Natalija Verboten
. Marylin Monroe

1. Severina
2. Natalija Verboten
3. Bernarda Žarn
4. Tina Vrhovnik
5. Monica Belluci
6. Ylenia Zlobec

ups.. ylenia zobec je ne zlobec;)

Valeria Mazza je njeno ime……

Moja ženka od naših :0), od tujih pa Linda Evangelista.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close