top 10 naj
Ok, tujih tipčkov sta mi res luškana, simpatična itd. Jon Bon Jovi (na prvem mestu, pa potem nekje do osmega mesta nobenega drugega) ter Alex Band.
Pri slovenskih pa ne bi našla nobenega znanega moškega, za katerega bi res lahko rekla “vav”. No, kr fajni je tamlad Cavazza- Sebastjan.
khm slovenski?? renato vugrinec:), zdej k je bil glih rokomet:)drgač je pa men slovenski en neznan všeč:)
pri tujih khm…ma jest se naveličam teh znanih, k so skoz po časopisih in ostalo….
ampak vsekakor mamo fejst fante v sloveniji in po svetu…
tuji: Ryan Phillipe, Denzel Washington, Simon Baker (Odvetnik z ulice)
domači: Hm, manjši izbor. Sebastijan Cavazza, mogoče tudi Lado Bizovičar, drugače pa moj možiček
Uf, pozabila enega domačega – meni je Mile Ačimovič noro dober… ;-)))
domaci:
1.renato vugrinec (sm se vedno pod vplivom rokometa)
2.sebastijan cavazza
3.vid kavticnik
4.pa un voditelj na kanalu a-vodi glasbeno oddajo vsak vecer en blondinc
5.hm…no se kaksen bi se najdu…
tuji:
1.noah whyle-urgenca
2.brad pitt
3.moz od buffy-fredy al neki tazga
4.charly…igral je v filmu freaky friday
5.matt damon
to je to, je pa res da se “seznam” skoraj vsak teden spreminja…ste slisal aprila bo “gimnasticno” prvenstvo (novi telovadci…) 😀 vam sporocim aprila moj nov seznam…:D
Ojla,
pa še jest svoj piskrček:
Od tujih: od 1.mesta pa do 10.mesta: vedno in zmeraj Richard Gere
Od domačih:… študiram pa mi ne pride nič na pamet…
Brina
Tuji: Richard Gere, Bruce Willis (a sem prav napisala?), hihihi, pa Mr. Bean, hihihih
Domači: Đonzi Plestenjak, pa Pšemek, pa tamali Janković tut kr dobr izgleda, pa še bi se našlo, samo se ne spomnim zdele…
Men pa od naših:
1. Miran Stanovnik
(sem ga vidla na smučanju, jaaamiii, nisem ga mogla nehat gledat)
2. Domen Kumer
3. Sebastian Cavazza
4. Peter Poles
Pa še kakšen.
Od tujih pa Jean Claude Van Dame, včasih mi je bil Brad Pitt, sam mi je premal mišičast. Pa Lenny Kravitz. Pa Odpadnik ne vem kak mu je že ime. Sam nos lasuljo…
Uh, od Slovencev… Sebastjan Cavazza menda edini…
Od tujih pa se jih kar najde, recimo v Urgenci mi je hudooo dober Dr.Pratt, jam jam, kar pojedla bi ga. 🙂
Pa Tom Cruise mi je še vedno taki lepi…
To je zdaj vse, kar se spomnim, med tujimi se jih v glavnem najde kar nekaj
Neki Brad Pittip pa taki mi niso ne vem, kaj. Ok, sej recimo Brad Pitt mi ni grd, ni mi pa ono tak hudo blazno lep, da dol padeš. 🙂
Domaci:
Cavazza
Tomi Meglic
Tuji:
Bruce Springsteen
ANdy Garcia
Richard Gere
Zeljko Joksimovic
Dejan Stankovic
Alessandro Del Piero
Pedja Mijatovic
1. Tom Cruise je in ostaja moja prva ljubezen :-)) (ko je prišel ven film Far and Away sem od njega dobila podpisano slikco in še nek bla, bla, bla) in sem bila ”daleč najbolj važna Slovenka” :-))
2. Nicolas Cage (Mesto Angelov)
when I fall in love, it would be for ever… se bliža pomlad, ni kej
3. pri domačih: boo, pojma nimam – mogoče Vugrinec (meni se je v nedeljo zdel ful sexi, ma mož ni videl nič privlačnega na njem :-))
Domači: moj fant
Tuji: nimam pojma
:))))))))))
hm hm:)
amm tuji:
1. mesto se delita Brendan Fehr (Roswell) in Jasmin Hukič (košarkaš), osralo se iz dneva v dan spreminja
domače pa… 3-ka pri rokometaših..neki na B se piše:) , pa tomi meglič in njegov brt Boštjan… pol so pa kr neznani na seznamu:)
domači:heh, Magnifico
tuji:Keanu R.,Rihard G.,John Malkovich,pa un tipček, no oba , ta bel in ta črn u Na kraju Zločina
Tom Cruise, Lenny Kravitz, Raul Bova
Naši: …..bo…
od domačih mi je najbolj všče Jan Plestenjak, pa tudi mlajši Jankovič ni slab, pa Rok od Ron benda.
Tuji Pierce Brosnan, pa David Cultard(vem da ni prav napisano) in Ralf Schumacher pri formuli, pa Aleksander (tisti pevec pri nemški različici popstars)mi je tud ful luškan.
Več se ne spomnem!
Od domačih: Amir Karič, Vid Kavtičnik…
Od tujih: Nick Cage, Will Smith, Denzel Washington…
Meni pa:
od domačih: Dušan Podpečan pa Zorman(rokometasa), Bostjan iz Siddharte in Aleš iz Mambo Kingsov.
Od tujih pa: Tiziano Ferro in dr. Carter iz Urgence, ker je tako prikupno zmeden;)
Lep soncen dan se naprej,
K.
Leon Pogelšek!
Od tujih en Grk z imenom Alis, ki je bil kelner v enem hotelu in je sto posto mednarodno znan, ampak bolj v krogu nordijskih gospodinj, ki se ne pojavljajo v medijih. Škoda, škoda. Fant je kapaciteta.
Od domačih Leon. Pa ne tisti kuhar, ampak en komunalec, ki ga tud pozna veliko starih tet, ker koplje jame za grobove. Še ena zelo znana osebnost, ki pa je že spet žrtev dejstva, da ga poznajo tete izven rodnega in plodnega obdobja 🙂
Ammm …
Jude Law, bi ga kar pojedla
Brad Pitt, kaj morem, klasika 😉
Mark Owen, še z najstniških let
Jacob Dylan, ta ne rabi nobenga komentarja
Chris Martin, pevec skupine Coldplay
Lenny Kravitz in Denzel Washington
Ryan Philippe, oh yes 😉
(trenutno mam te v glavi pa po špeganju po prejšnjih sporočilih)
od naših pa:
Aleš Šteger 😉
un Japonček tud ni slab (ne vem imena)
Peter Poles
pa Predin ima tud nekaj “tistega”
pa še ogromno simpatičnih fantov, ki jih srečam sem in tja in jih verjetno nikoli več ne bom videla, mi pa za sekundo ali dve polepšaj dan
Na absolutno prvem mestu je pa moj mišek.
Forum je zaprt za komentiranje.