Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek top dom ali merkur?

top dom ali merkur?

Katera trgovina je ugodnejša, Merkur ali Top dom? Hvala

Top dom.

top dom je, splošno gledano, najbrž najugodnejša trgovina v Sloveniji..imajo zelo podobne cene kot Bauhaus, ki je že itak znan po najnižjih…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Kljub temu je v Top domu večina artiklov na višji kakovosti glede na oba Bau-a.

V Top domu na Lesnem brdu so izredno prijazni, resnično vedo, kaj prodajajo, znajo svetovati.
Meni je lansko leto zmanjkalo 250 ojrov, so mi brez problema dali robo, plačala pa 5 dni kasneje.

Sem rabila predračun za banko, ko sem jemala kredit. V 10. minutah ga mi je deklica sklofala do zneska
40.000 ojrov.

halo…..kaj pa je problem sklofat predračun……to ti ga vsak tomaž za 100.000 ojrov če hočeš…..

kar se pa tiče trgovin je pa po mojih izkušnjah odvisno za kaj se gre, kako blizu je (prevoz pa te zadeve)….skratka tud od lokacije je veliko odvisno…

Če bi bil račun sklofan od tebe, ga banka sigurno ne bi priznala; ker pojma o pojmu nimaš!

Redko kje še dobiš predračun, ne da bi pri njih kaj vzel, oz., da bi ga plačal. Ravno tako je z izrisom pohištva, ki ti ga povsod zaračunajo, pa če po tem pri njih naročiš al pa ne.

Letos, ko sem kupovala kuhinjo, so mi v prav vseh salonih izrisali kuhinjo in jedilnico brezplačno. Vzela sem ju pa potem v Avstriji.

Je preveč konkurence, da bi si lahko kdo kaj takšnega privoščil….

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Letos, ko sem kupovala kuhinjo, so mi v prav vseh salonih izrisali kuhinjo in jedilnico brezplačno. Vzela sem ju pa potem v Avstriji.[/quote]

Ne nabijaj neresnic! Če samo z iskalnikom poiščeš na tem portalu poiščeš odgovore, hitro ugotoviš, da v 100 primerih morda ni bilo treba 3 plačati pa še to zaradi vez.
lp

Če kdo tukaj nima pojma, si to ti….

Dandanes , dobiš za kar češ in koliko češ predračun, sm če hočeš in če obstaja kanček možnosti, da potem kaj kupiš…..

New Report

Close