Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Toper oblačila

Toper oblačila

Zdravo vsem,
ker sem ugotovila, da rabim en kjut trenirkast zgornji del, ki bi ga lahko tudi kdaj imela v službo (ob dnevih, ko nimam sestankov), razmišljam o nakupu Toper jopice.
Nekaj takega:

http://www.toper.si/kolekcija-toper-oblacila/zenska-oblacila/zenske-jope/amaja-zenski-kapucar-z-zadrgo/amaja-zenski-kapucar-z-zadrgo-azur-modra-rumena-bela

Imate kakšne izkušnje z njihovimi oblačili? Kako se perejo, zadrga …

lp
Tamara

Sploh nisem vedela, da Toper še obstaja 🙂

Imaš pa res eno službo posebno, da si bi tole nosila za v službo. To ni jopica, to je trenirka. Trenirka je za šport in ne za ulico, nikakor pa ne za v službo.

Meni je pa ta kolekcija ful lepa:

Seveda za šport in prosti čas 🙂

Ja pa res.
Čist nobenga ne poznam, ki bi takle hodil v službo.

Sicer pa tud jaz nisem vedela, da Toper še obstaja.

sej ni vprašala, kva bi ve mele za v službo, ampak za kvaliteto Toper oblačil. Sorry, tud jaz ti ne morem pomagat z odgovorom, so pa tudi meni nekateri modeli všeč.

Dobra brezplačna reklama za Toper 😉

in je kvelitetnejše na pram ness, nike, adidass…..

Priporočam.

Če cel dan (8 do 10 ur) presedim za računalnikom in rihtam aplikacije, sem v kavbojkah, majčki in kaki luštni jopci ali zgornjem delu trenirke in allstarkah. Popolnoma causal. Parkrat na mesec.Ne v razvlečenih trenirkah in popacani majici … taka še doma nisem. Mislim, da imate malo skregano predstavo …

Sicer pa sem v petah in krilu več ali manj, ker letam po sestankih.

ne vem pa, kaj se vam opravičujem.

Spraševala sem o kvaliteti za denar, ki ni tako majhen. Želim pa podpirat slovenski trud.
Hvala Andražki in Iamtoper za odgovor. Bom šla tvegat 🙂

Sem ,po obnovitvi blagovne znamke, kupila nekaj smučarskih majic, pa nisem zadovoljna s kvaliteto…dizaj mi je pa čedalje bolj mimo:(((

New Report

Close