Toplice Lešće Hrvaška
Res je, da je ponudba dosti na nižjem nivoju kot marsikje drugje, je pa zato tudi cena nizka. Ne razumem nekaterih, ki bi radi za nekaj evrov imeli radi ponudbo kot v hotelu s 5 zvezdicami.
Nam je bilo lepo, osebje je prijazno, trudijo se, kolikor je v njihovi moči, hrana je resda postrežena klasično, jo je pa dovolj in je okusna. Narava okoli je čudovita, dovolj je bilo miru, da smo si spočili dušo in telo. Kar mi v naših toplicah žal ne uspe, ker je zmeraj polno gostov.
Naj zaključim, da smo se za malo denarja vseeno imeli fajn.
V Lešćah sva z možem bila s prijatelji. Že naslednji dan smo odšli. Notranji bazen katastrofa. Ves omet se lušči. Voda nikakršna. Povsod je temačno tudi pod tušem. Malo večji bazen zraven notranjega- mrzla voda.. Streha je pokrita s ponjavo, ki je na vsakih nekaj metrov obtežena s tri litrskimi kanticami od kisa napolnjenimi z vodo ….
Hrano ti postrežejo porcijsko. Za zajtrk so nas vprašali ali boste sladko ali hrenovke….
Ničesar ne bi pisala, pa me je zmotilo to, da niso pošteni. Ker smo hitro šli, smo pozabili dvojne kopalke, pižamo, dežnik. Klicala sem in prosila, da mi na moje stroške te stvari pošljejo. Obljubili so, poslali pa seveda ne. Fotografije za reklamo jim je očitno delal zelo dober fotograf,