Toplice na hrvaškem
Nam so bile terme Tuhelj zelo všeč. Sploh, ko so bili otroci manjši. Je pa res, da je kar razlika med namestitvami… hotel je super, levi del je bil – vsaj ko smo še mi hodili – bolj tako/tako. Se mi pa zdi, da so potem nekaj prenavljali.
Všeč mi je bila hrana, veliko lokalnih sestavin in jedi, zelo stremijo k zdravi prehrani, kar pa ne pomeni, da ješ samo to. Raznolika hrana za vsakega… kar tam pripravljajo na žaru, v jedilnici. Tudi bazeni so dobri, savne pa sploh.
Bila pred tremi leti v Tuhelju in mi je bilo všeč. Sicer sva bila z možem v starem delu hotela, ker je bil nov zaseden (bila sva v času slovenskih šolskih počitnic). Star del je sicer cenejši, pa tudi ni bil tako slab…vse je bilo čisto, sobe prenovljene,…le tista miza, na kateri je bil TV je bila malce znucana. No balkon pa je bil res slab…stari stoli, mizica, ki bi jih bilo treba že zdavnaj zamenjati. Ampak balkona itak nisva uporabljala, ker je bilo zunaj mrzlo in naju zato to sploh ni motilo.
Fajn je, da je celoten hotelski kompleks med seboj povezan s hodniki, in se lahko v halji in copati gblješ po celotnem kompleksu. Jedilnica zelo prostorna, hrana pa res raznolika, tako, da tisti, ki bi trdil, da si ni mogel kaj izbrati za zajtrk, kosilo, večerjo, tisti laže!
Tudi, ko si na bazenu lahko greš kaj malega pojest ali spit in še sladoled dobiš, če se ti zahoče.
Osebje zelo prijazno…od čistilk do natakarjev, receptork…
Bila zadovoljna in bova še šla, naslednjič planirava v nov del hotela.