Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Toplice Strunjan

Toplice Strunjan

Pozdravljeni. Po operaciji so mi odobrili toplice v Strunjanu. Zanima me, a je v redu tam. Terapevti… Kakšne so vaše izkušnje? Ste bili zadovoljni, tudi v drugih toplicah?

Hvala za kakršenkoli namig…

Nobeden ne ve.  🙁

No, moraš malo več povedati – kakšna operacija in kakšna rehabilitacija.

Sicer za drugo poškodbo, a v Strunjanu je rehabilitacija zelo dobra. Terapevti, vaje odlične, bazen, biserna kopel, masaže, vse top. Morda bi pri masažah lahko malo podaljšali.. poskusi se le zmeniti za dober urnik, da ne čakaš med enimi in drugimi terapijami, ampak da je v kosu, če se le da. Hrana odlična. Pa Strunjan sam po sebi ima toliko energetskih točk, da se lahko sprehodiš, ozdraviš na pol že zaradi tega. 🙂 Jaz jih vedno pohvalim, ker so bili vsi zelo dobri. Pa se malo spoznam na fth in sem bila že na veliko različnih koncih.

Hvala za odgovore. Drugače pa sem imela operacijo tumorja na ledvenem predelu hrbtenice. Za enkrat izvidi dobri. 🙂

So mi priporočili Strunjan. Se mi zdi da morska voda vse ven potegne. 🙂

Za termine se bom pa tudi poskušala zmenit, da bodo v enem kosu.  Ne bi mi prišlo na misel….

Mimi, vse dobro in dobro rehab.

V Strunjan hodi mama znanca. Pohvali. Tudi turistov je hotel vedno poln.

Eden boljših hotelov v Sloveniji. Un v Cerknem je res nula.

Sicer pa:

»In Gospodova moč je bila, da je ozdravljal« (Lk 5, 17)

Hvala za odgovore.

Me pa še zanima, kaj bi si v Strunjanu lahko ogledala, ko bom frej? Menda je ena lepa cerkvica…, da se zahvalim, ker je tumor bil benigen in v celoti odstranjen. 🙂 Imam pri 45h še načrte.  🙂

So tudi kolesarske poti?  Mogoče pa srečam Jana Plestenjaka… kdo ve..  🙂

Obvezno vzemi kolo in se podaj na pot. Najbolje e bike, s tem lahko res daleč prideš. Slovenska Istra je čudovita. Dali ti bodo zemljevid.

New Report

Close