Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Toplice sv.Martin na Hrvaškem

Toplice sv.Martin na Hrvaškem

Ali je že bil kdo v toplicah sv.Martin na Hrvaškem? Kakšni so tam apartmani in ostala ponudba?

zakon. poceni zelo!
imaš hotel ali pa tiste hiške kao apartaji..res urejeno okolje.

Kako pa se imenuje tam hotel?

Moja babica je od tam, ni bog ve kaj. Baje da so zakon terme Tuhelj.

LINK:
http://toplicesvetimartin.hr/index.asp?lang=HR

Sv.Martin na Muri so v Medimurju – zelo lepa okolica, veliko sprehajalnih poti (gozd), veliko igrišč (tenis, nogomet), bazeni so super. Mi tam še nismo spali, kopali smo se pa. Od bazenov imajo zunanjega in notranjega. To so v bistvu toplice, v katere zaide marsikateri Anglež, Rus, Slovenec, veliko je Avstrijcev… po reg.tablicah. Aparmaji, ki so na drugi strani ceste so na ven lepi – samo zdaj, ko je mrzlo, zaradi zdravja (iz toplega bazena na mraz…) priporočam hotel.
So pa to blizu Čakovca – torej skoraj ob slovenski meji – oni bi rekli v Medimurskih bregih 🙂
Če potrebujete mir, iti stran od vsakodnevnega vrveža – priporočam. Koliko je poceni pa ne vem. Glejte link.

Tuheljske toplice so drugo – v Zagorju. http://www.hupi.hr/tuhelj/Default.htm

Hotel še ni odprt.Bo predvidoma to leto.

So pa bazeni postali zelo zanemarjeni in umazani, posebej sanitarije.

Naj vam povem da v termah sveti martin na muri ce si nastanjen v app regina si tretiran kot drugorazredni gost…..vse je kot pred 20 leti ….restavracija vuckovec je bila pred 20 leti enaka kot danes…appartmaji so dobesedno partizanski bunkerji…….da o tretiranju gostov ki so nastanjeni v appartmajih ne govorim…..dobesedno ignoranski……medtem ko v hotelu je pa cisto drugi svet,vse na nivoju oprema nova….odnos do gosta dober balkanski ….tusti ki hodite na hrvasko morje poznate ta odnos……. tko da je za razmislit kam boste sli ce boste sli v terme sveti martin na muri….

Midva s partnerjem sva namesto staršev koristila apartmaje Lapaz. Naj Vam povem najino izkušnjo.
Ker sva prisla v vecernih urah sva prvo jih iskala (poti zelo slabo oznacene vse otezevala se megla ter slaba vidljivost). Ko sva jih nasla sva se sprasevala kje je recepcija? Na vratih vsakega apartmaja je pisalo poklicite to stevilko za ostale info. Okej kliceva …nakar pride nek mladenic nama razkazkaze skupen wellnes ter apartma v katerem bova bivala. Presenecena ugotovima , da notri ni masazne kadi ampak le navaden tus, ko to omeniva je bil odgovor , da bi to morali prej javiti , da zal ze vsi oddani. Kako clovek naj ve ali bo dobil app. Z navadnim tusem ali masazno kadjo? Se vsa sreca , da starsi niso koristili tega, saj je slo za obletnico in tukaj nebi imeli kaj delati drugega. Hotel je sicer res blizu pa vendar. Da ne omenim hrupa pod balkonom… pozna jesen skoraj zima , ko sva ga koristila. Ta mladenic , ki nama je app razkazal je imel neko svojo zabavo kjer so si pekli in razgrajali celo noc prav tako nadstropje nize. Nikoli vec.

Pozdravljeni

Bi pa še jaz delila svojo izkusnjo v Sv. Martinu. S partnerjem sva se odločila za prvi dopust po porodu ravno v teh termah. Vzela sva suito in ravno zato pricakovala nekaj vec. Največji problem je cistoca in nedoslednost zaposlenih. Že prvi dan sva opozorila, da so vratca na omari polomljena. Police sem sama prebrisala, saj so bile umazane. Naslednji dan sva prosila, da zmanjsajo temperaturo v sobi – je bila ves cas med 25 in 27 stopinj (ker sva imela s sabo dojencka nisva upala prevec zracit, posledicno smo se kuhali). So povedali, da ni mozno, ker imajo centralno ogrevanje se vedno vklopljeno.

Drugo jutro sva zelela skuhati caj in je bil aparat cisto zadelan z vodnim kamnom. Sva spet prosila, ce uredijo. Vmes so prisli se pocistit neke malenkosti, ki niso bile ok – pocisceno je bilo tako da prta niti prestavili niso in je spodi se ostala umazanijo, ceprav sem ravno to izpostavila in pokazala.

Da ne omenjam, da so bile zavese cele flekaste.. V savni, ki ja v suiti pa polomljeno vedro in zajemalka.

Res sem zelo razocarana in zalostna, saj bova drago placala (3 noci 880 evrov) storitev pa katastrofa.

Ponudili so nama, da lahko bivanje podaljsava do 18.00 ure. Prepirati se nisva zelela, ker pol itak ne bi imela nic od dopusta… še vedno pa sem v dvimih, ce sva se prav odlocila.

Skratka predrago za to kar nudijo.

Edina super zadeva je bila masaza.

Zagotovo se tja ne bova vracala.

Lp

New Report

Close