Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu toplo, vroče

toplo, vroče

Čakam na telefonski klic. Ta presneti telefon pa noče in noče zazvoniti. Preverjam ali imam zvonenje ugasnjeno, ali mi je ugasnil, …pa je vse ok. Le zakaj noče zazvoniti??? Morala bi s e dobiti z njim, zmenjena sva da me pokliče. Pa nič. Že 15 minut čakam. Zapeljivo oblečena, dišeča in voljna. Razdražena že ob misli nanj, na njegove roke, ki potujejo po mojem telesu, me raziskujejo, razpirajo in se poželjivo spravijo na moje občutljive točke….Zakaj ne zvoni???? Naslonim se na steno in zaprem oči, čakajoč na dobro znani zvok telefona. Misli mi oddrvijo na najino zadnje srečanje. Ko mi je ob pogledu nanj zavrela kri in mi je muco zalil val vroče mokrote. Objela sva se in začutila sem, kako raste in trdi. Podžgalo me je. Z rokami je objel moji dojki in se prišel igrati z njima, kar čez majico. Ob mojem stokanju se je razdražen opogumil, mi odpel modrček, slekel majico in se začel poigravati z bradavico. Kako ve kaj mi paše, kako me draži. Na robu orgazma me pusti in se z rokami spuša nižje…lepo…s krožnimi pohotnimi gibi.odpne mi krilo, ki zdrsne z mene, sleče premočene tangice in zaplava v vročo muco. Tresem se od vznemirjenja, a ko ga želim božati, se odmakne :’ne še’, mi reče….S prsti nežno kroži po ustnicah, rahlo stisne ščegetavček, da se zvijam od ugodja. Ko ga prosim, daj me nabije, se odmakne, sleče in pred mano se v vsej svoji trdoti pokaže korenjak. S pohoto v očeh ga vzamem v usta. Njegov vzdih mi pove vse. Ogreta do konca ga intenzivno ližem, božam, sesam in z vsakim njegovim vzdihom si ga bolj želim.
Zvoni, zvooooniiii….’Prosim?’ se oglasim….’Potrebnica moja….pridi, čakam te…’
Razdražena od misli na najino zadnje ljubljenje stečem skozi vrata, po stopnicah in sedem v njegov avto. Kako je lep….in njegove pohotne oči…Imela bom nove sanje…..

Super vroča zgodba res.Povečal se mi je pretok krvi,nemudoma.

kako so eni občutljivi:))))

sicer pa, punca se je potrudila…ravno zato, da kateri otrdi:))))

Ne morem ti povedati kako sem postal sedajle potreben:-)

ne govori:)))))

poglej raj, kake kupe imaš na mizi!:P

Res jih je veliko ja.Bi pa pasalo sedajle:-)))

Še ena potrditev, da res znaš….:))))

Že kar nekaj časa ni bilo tako vroče zgodbice za prebrat….

Nadaljuj….

New Report

Close