Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu toplo vroče II

toplo vroče II

Mmmmmmmmmmm dragi moji, zgodbice še bojo. Zanje čase bi lahko rekla, da je moja glava uporabna samo za pohoto in pohotne misli. Vse ostalo je nekako vsiljeno in ne spada zraven. So to zgodnja srednja leta, ali je to normalno, kaj? V bistvu mi je pa tudi vseeno….le zakaj….ker mi je lepo, ko z nasmehom hodim naokrog. Že dolgo nisem.

Vas presenetim še kdaj, papa

Ja, fajn te je brat….še večkrat kaj napiši.

Ker se sprašuješ, ali je to normalno, da imaš pohotne misli? No, kar nas je tukaj, sigurno mislimo isto kot ti, da je to čisto normalno, ….., da nas občasno ali pa velikokrat zanese, misli nam uhajajo, želimo si seksa…..

Torej…uživaj, piši, razveseljuj in rajcaj nas s svojimi zgodbicami….:))))

ta pravi, lepo je tkole brat pohvalo. Je to moja prva taka zgodbica in odziv mi je kar všeč. Na zalogi jih je pa kar nekaj. Tako da….ja, še bojo tukaj…

Lep dan

No, ko boš imela čas….razpiši se, mi bom pa z veseljem brali….pa zraven uživali….v zadnjem času nam resnično manjka takšnih zgodbic…:)))

Prijeten večer!

no?

leta letijo - iščem stevardeso

obljubljal je, da me bo vzel…
in graditi, dom začel:))))

.na kocu pa je drugo imel………..
:)))

Globoko se opravičujem vsem, vendar sem doma brez neta, ker sem se preselila, službo sem pa šele sedaj začela. ampak nič bat, zgodbice so in kar ščemijo v meni, tako da jih bom čimprej šreselila v post. najkasneje pa takrat, ko dobim net….oz. ko ne bo šefa kje blizu, ne bi rada bila kakorkoli presenečena…hehe

pozdravček vsem

A je tale page tvoj?

hehe g. minister, ni moj.

New Report

Close