topolšica ocepkov gaj
Apartmajev ne poznam, smo bili v hotelu Vesna. Same toplice niso ravno nekaj posebnega. Malo bazenov, hrana povprečna, precej gužve zaradi akcij in dnevnih gostov, ki prihajajo z avtobusi.
Sva pa z možem večino časa preživela v wellnessu Zala in tam je res prijetno. Malo obiska, precej možnosti za savnanje, zunanji bazen s toplo bodo, pa zunanji in notranji džakuzi…
Bili že 4 krat, enkrat v mali hiši, 3 krat v veliki hiši. Meni super. Hiše so zelo lepo opremjene, tople, udobne. V veliki hiši imaš predsobo v kateri so copati in kopalni plašči. Nato kuhinja z jedilnico in dnevna soba vse v enem prostoru. Iz kuhinje je spalnica, prostorna , velika in tudi sef. Po stopnicah,galerija so še dve sobi za spanje, ena kjer so ločene dve postelje in še ena manjša soba v kateri je ena postelja.
Bazen je topel.Če je komu tukaj mrzla voda potem jaz ne vem. Meni je mrzlo povsod, Laško, Rimske, Snovik vse mi je premrzlo. Tukaj me še nikoli ni zeblo. Jemo zunaj, v hiši pojemo samo zajtr in kakšno hladno večerjo. Welnes je super, ženske zelo lepo oblikujejo obrvi in pa nazadnje sem bila na sprostitveni masaži.
Meni je zelo všeč. IN še se bomo vrnili.