Naslovnica Forum Starševski čvek Torbice

Torbice

Pozdravljene,

zelo res zelo si želim original torbico Louis Vuitton. Sedaj pa me zanima ali ima katera od vas original in kje ga je kupila?Zanima me kako dolgo imate že torbice?Prosim da odgovarjajo samo resne ki torbico dejansko imajo.

Na njihovi uradni spletni strani imaš seznam trgovin po Evropi. Cene so vsekakor pretirane, ampak če hočeš imeti original, ga plačaš.

http://www.bolha.com/oblacila-obutev-modni-dodatki/modni-dodatki/torbice/nova-louis-vuitton-eva-torbica-1295669438.html?aclct=14173532

Tukaj ena prodaja vse polno originalov..samo ne vem kje je keč da imna toliko kao novih nerabljenih torbic pa jih prodaja nekje mora biti neka finta…jaz nebi tak kupla grem raje v trgovino..

prodaja K.Kresal. Poglej mail.

Ja in? Pa menda ne misliš, da torbico pod tem vzdevkom na bolhi prodaja Katarina Kresal?:))

Sicer jo pa lahko vprašaš na naslov [email protected], ali pa na twitterju na @katarinakresal. Boš dobila zanesljiv odgovor.

Že nekaj časa ne kupujem originalov, ker so ponaredki na prvi uč identični originalu, samo, da je fake stvar precej, precej cenejša in ti jo ni škoda vršt stran, ko pride čas za to.

Mene originali ne prepričajo več.

Še kako se vidi da so fake:)

Če nočeš kupiti originala, pa kupi nekaj drugega. V čem je finta ponaredka? A samo to, da ti bo gor pisalo LV?

Evo iz prve, oz. druge roke, saj sama nima te torbice, ima jo pa moja tašča.

Original kupljen na Dunaju, pred cca 15 leti.

Kolikor jo vidim je torbica skoz v pogonu in se ji praktično nič ne pozna.

Sej zato si jo jaz želim, ker je brezčasna kvalitetna in če ti je všeč logo in stil vredna malo več denarja.Kolegica ima speedy in pa ono malo za pod ramo in torbice tudi po 8 letih izgledajo nepoškodovane medtem te moje ko jih kupujem za 30 al pa 50 eur po hitrem času začnejo razpadat al pa se uničijo pa blago potrga pa še pa še…Vglavnem želela sem samo še katero, ki jo ima direktno vprašat kako je zadovoljna. Pa ne vem če je kaka razlika če jo kupim v new yorku,dubaju ali kje v evropi (Dunaj,Salzburg,Milano,Benetke,Munchen,Kitzbuhel,Pariz) Ne vem če so cene enotne po vsem svetu..

Dej ga srat, na takih torbah cigani na štacjonih posedajo. Če imaš tavžntkrat oriđinale, bo vsak mislil, da je fejk.

Poznam enga bukslna, ki jo je kupil v Barceloni, pa odkar sem mu povedala zgoraj omenjeno, je niti enkrat ni več na svetlo privlekel, po moje jo ima v drvarnici za trske not zlagat.

Sori, no. 😉

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)