Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek torbice Marjete Grošelj

torbice Marjete Grošelj

Kakšen je razpon cen njenih torbic?

Hvala in lep dan

Od 300 do 1500 eur…

Noro nabite cene ima.

Za 1500 EUR tam torbice še nisem videla. Videla sem eno veliko ekstravagantno in je imela ceno blizu 1000 EUR. Sicer pa me je ena solidna črna G torba z lepo izdelano razdeljeno notranjostjo stala okrog 500 EUR.

Potem sem si pa naročila še eno rjavo Jane Shilton iz umetnega usnja po netu za 50 EUR:) Ampak ta pa ne bo zdržala več kot dve leti, preden bo razpadla.

Ne razumem v čem je point, da imaš eno in isto torbico 10 let?
Jaz jih kupujem za tam okoli 50€ in jih nosim leto, dve. Torbice niso znošene, ker jih imam več in jih menjam, ampak so že demode.

Tudi jaz imam raje več različnih torbic za ‘kulturno’ ceno.

Nekaj velikih, nekaj ‘usnjenih’, nekaj barvastih, malih, športnih, elegantnih…..

Tudi slučajno si ne morem privoščiti torbice za 1000 eur in tudi ne bi dala, pa če je zlata ali iz kačje kože mozambiškega pitona.

In res mi tudi ni, da bi eno torbico nosila 10 ali več let. Mogoče kakšno večerno – ko jo rabiš 5 x na leto – evo, pa ti v bistvu dela samo gužvo v omari.

Ja res ni point 10 let met isto torbico.
Jaz sem si pred (veliko) leti komot privoščila torbice od Grošeljce, so bile bolj zmerne cene. Jih imam še zdaj nekaj v omari, po 10, 15 letih, ker jim čist nič ne fali. Sam za nosit pa niso – čakam, da spet pridejo v modo 🙂
Zdaj so pa njene torbise grozno drage, pa še, kolikor včasih spotoma pogledam, tako ekstravagantne, da moraš met tud posebno garderobo za vsako torbico posebej. V glavnem, samo še za “high society”.
Ja, jaz si zdaj tud kupujem torbice po okol 50 evrov in mi jih ni po sezoni al pa dveh škoda vreč v kontejner.

kaj je point torbic mi pa najbrž nikoli ne bo jasno, da bi pa za en usnjen žakelj dajala toliko denarja pa še manj. itak mi je vse, kar moram vlačit s sabo odveč. ful so mi smešne ženske s tistimi ogromnimi barvastimi in najbolj čudnih oblik boršami.
al pa ko občudujejo torbico ena drugi,
mah ja sto ljudi sto čudi.

No, seveda ne morem biti prepričana, da moja torba ne bo čez pet let čisto iz mode. A ko sem si kupila prvo G torbo, pred mnogo leti, je bila tudi črna, sem jo res lahko nosila 10 let, pa ni bila videti iz mode. Vmes sem si kupila še kakšno ceneno torbico bolj živahnega videza, a črna je ostajala moja najljubša. Kaj čem, taka sem.

Sicer pa eni modeli torb ne pridejo kar tako iz mode. Recimo birkinke. To se vedno nosi. In moja je precej v tem stilu. No, bomo videli.

Jaz imam nekaj njenih torbic. Raje imam torbic manj, pa tiste kvalitetne. Pa ženski zavistni pogledi mi tudi prijajo, moram priznati.

Ne bi opazila niti posumila, da ima kakšna ženska torbico za 500 + EUR.

Torbica je nujna, če imaš na sebi oblačila brez žepov.

Nujna je tudi, če si odsotna od doma par ur ali cel dan. Kaj vse je notri?

Denarnica z dokumenti, mobi, ključi od avta in stanovanja, labella, osvežilni robčki, papirnati robčki, tamponi, očala, cigatere (za kadike), mogoče še kakšna nujna kozmetika (puder, barvica, maskara, parfum…), vrečka iz blaga za šoping………….evo, najmanj to!

Potem pa še kakšna revija, kaj takega, kar boš nujno rabila tisti dan, jabolko ali ‘bacci’,….joj moja torbica je ves čas polna.

Ne bi opazila niti posumila, da ima kakšna ženska torbico za 500 + EUR.[/quote]

Jaz pa vsako opazim, ki nosi G torbice. Ena zdravnica, soseda jih ima kar nekaj. Vsakič opazim, ko ima novo.

72

Nič lažjega, kot tisti njen logotip “G” pritrdit na eno drugo, cenejšo torbico. Kakor tudi druge razpoznavne znake kreatorjev iz TUJINE, bejba!!

Grošljeva ima res kvaliteto – kar se pa dizajna tiče, je pa malo njenih torbic res lepih, uporabnih in jasno cenovno dostopnih. Nimam pojma, kako ji kšeft laufa. Najbrž to fura samo še tako – poleg penzije.

Imam 7 torbic Marjete Grošelj in vsaka je drugačna in posebna. So različne barve. Moja najljubša pa je živo oranžne barva.

Se lahko potikaš po ulicah, v temnih sexy oblačilih….brez obvezne kresničke za pešake, ko ‘skačeš’ po vozišču….. te rešuje torbica G…

Bravo bejba! Pa še izpadeš ku*ba prve klase.

Od vedno sem si želela njeno torbico a si je nisem mogla privoščiti. Ali mi lahko kakšno podariš?

Men so všeč pa GUESS torbice:)))))))))

N

V Oni so skoraj vsak teden. Na živce mi gre, ker nikoli ni cen zraven. ZA ostale stvari so pa vedno, tudi če so to čevlji od Mckvena al kako se napiše in stanejo 3000 eur. Za njene torbice pa nikoli ni cen. Jim bom enkrat pisala NA UREDNIŠTVO. V njeni štacuni pa obup od obupa, najraje bi vidla, da plačaš s kešom brez računa, kartic ne jemlje. Torbice pa meni niso všeč. So včasih kakšne plastik fantastik lepše. Bila sprijateljico,ki si je torbico kupila. Mislim, da si je več ne bo.

Se čist strinjam – teli GROŠLJI furajo en ‘visokomeščanski’ stajling – v resnici je pa vse en blef.
Vse ena izumetničenost, plehkost in preplačanost ……

In mama Grošelj ima že tolikokrat operirane veke, da sploh ne more več zapreti oči.
Sinko se šlepa z njenim imenom – jaki lepotec, hahahaha.

Nea vem, kdo – kdo kupuje njene umotvore?

Imam odveč torbico Marjete Grošelj, pa ne zato, ker mi ne bi bila všeč, ampak je žal pretežka (težave s hrbtenico). Pred letom dni je bila 500 EUR, meri 38x32x15 in je rjavo/črne barve. Jo kdo odkupi? Slikice priložene.

Lp

Še vedno mi je napisala račun, brez da sem ji sploh kaj rekla. In se vidi, da že dolgo nisi bila v trgovini, kritiziraš pa vseeno – namreč, pri Grošelj že nekaj časa jemljejo plačilne kartice.

tega ne bi nosla, da mi zastojn daš

Všeč mi je, a odkupiti je ne morem. Koliko pa bi želeli zanjo?

Res nisem bila že kar nekaj časa v njeni trgovini, ko pa sem bila je prijateljico poslala na bankomat. Sem ji rekla, da je jaz ne bi kupila. Ona jo je, sedaj pa tudi ne kupuje več pri njej.

najbolj smešne so izjave v stilu: ne bi mela takih dragih torbic, za nič na svetu, jaz si kupujem tiste za 50€ in sem vsa srečna….

Ah dejte no….

Osebno nosim ravno tako torbice za 50€ cca, ampak bi pa s strašanskim veseljem v svoji omari imela kakšno Birkinko, LV, Gucci, ali Prado…………mogoče pa tudi bom kdaj…..

In te naše torbice za 50€ že čez mesec ali dva rednega nošenja še kako kažejo da so nošene, ena Birkinka, še po 10 letih zgleda kot nova, tko da ne lupetajte z fovšijo v sebi, ampak odkrito povejte kako in kaj.

Če bi že izbirala torbico za tako ceno torej od 300 € dalje, bi si kupila prav gotovo kak clutch od LV ali konkretno torbo od LiuJo, ali pač manjšo LV, ali pa kaj takega….

New Report

Close