torbice Marjete Grošelj
Te torbe niti slučajno niso Grošljeve. Hahahaha, niti znak.
Kar hecaj se – se pa vidi, kako poznajo te čvekaške mone nekaj ‘vrhunskega’!
Hahahaha, si jih dobila na tem, da nimajo pojma! Hahahahaha…………
Ampak tudi Grošeljca ima tak design – za male pare………ampak še vedno preplačan od stranke za 5 x..
ŽENSKICE, zadnjič sem bila v Emporiumu – en kurčev zložjiv dežnik stane 60 eur.
Točno tak, kot stane v trgovskemu centru 4,5 eur. Pa še zgubiš, pozabiš ga nekje ob prvem sončem žarku.
KDO TO KUPI?
Zakaj sklepaš po sebi? Meni torbica ne pomeni NIČ. Večino telih znamk, ki jih navajaš še poznam ne. Zame je važno samo, da je kakovostna (se pravi ni po enem mesecu čist “fuč”) in pa da je na pogled (zame!) lepa.
Tako, da jaz za torbico bi dala 300 EUR (500 nikoli) edino, če bi zadela na Lotu.[/quote]
Ha, ne sklepam nič, zakaj misliš da sklepam karkoli le po sebi? Povedala sem to, da so mi take izjave, ki si jih ti samo še ponovila, totalno glupe in smešne povrhu. Če bi imela na voljo vsak mesec po kakšnih 100 tisočakov, ti 1 za torbico ne bi pomenil nič, pa če ti torbic kaj pomeni ali ne. Povedala si, da ti je samo kakovost pomembna….
Na Hermesovih, LV, Pradinih torbicah se na kilometre pozna kakovost, torej?
Zakaj sklepaš po sebi? Meni torbica ne pomeni NIČ. Večino telih znamk, ki jih navajaš še poznam ne. Zame je važno samo, da je kakovostna (se pravi ni po enem mesecu čist “fuč”) in pa da je na pogled (zame!) lepa.
Tako, da jaz za torbico bi dala 300 EUR (500 nikoli) edino, če bi zadela na Lotu.[/quote]
Ha, ne sklepam nič, zakaj misliš da sklepam karkoli le po sebi? Povedala sem to, da so mi take izjave, ki si jih ti samo še ponovila, totalno glupe in smešne povrhu. Če bi imela na voljo vsak mesec po kakšnih 100 tisočakov, ti 1 za torbico ne bi pomenil nič, pa če ti torbic kaj pomeni ali ne. Povedala si, da ti je samo kakovost pomembna….
Na Hermesovih, LV, Pradinih torbicah se na kilometre pozna kakovost, torej?[/quote]
izgleda, da bi morala biti bolj natančna. Se pravi kakovost v relaciji do cene. In prek 300 EUR za torbico … no way.
DOBRA torbica ima znotraj ful žepkov, zadrg…….na zunaj ja, da je lepa, barvno odgovarjajoča (ne samo standard črna) – da vedno najdeš, kar iščeš!! Lahko ima tudi žepek za solzilec sprey – jasno ne nekje na dnu – ob ročaju!!
VSE TO IN ŠE VEČ GA. GROŠELJ ŽE ZDAVNAJ VEČ NE DOHAJA.
Je ena stara mama, ki jo ‘gor’ držijo drugi – eni, ki se še trudijo. Sinkoti, v mlakuži vseh fitneserjev plavajo na njenem šlaufu……
Pa saj ni škoda, da gre vse v ‘tri krasne’……… bo treba kaj novega izumit, hehe.
Všeč mi je, a odkupiti je ne morem. Koliko pa bi želeli zanjo?[/quote]
Kaj pa vem, tam od 250 do 300 EUR. Moj mail: mst1408@gmail.com
Lp
Pisite mi na mail
lijana.blaz@gmail.com