Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Torej, kaj res punce okoli 20+ hodite ven s krili in spodaj nič? Ali mogoče tudi starejše?

Torej, kaj res punce okoli 20+ hodite ven s krili in spodaj nič? Ali mogoče tudi starejše?

Nisi sploh rabilo napisat mulčtinično blentavo, na kako “visokem” nivoju si, mimogrede pa nisem deset let na forumu.😅
[/quote]
Še več kot deset let…tvoje napisane bedarije imajo “benificirano dobo”

Ahhah☺…ta zadnja pripomba, primera za smeh: …kot bi v luži sedela …hvala za to.
Drugace pa drugic vsaj tange izberi. Resno. V javnosti, v kolikor ni plaza, tole ne gre. Moje mnenje.

Jsh kaj- naravno zračenje je vedno super. Sploh v teh vročih mesecih. jaz se tako ali tako vsaj 3x dnevno umijem n bideju, tako da ni ovir, in ja, je užitek bit spodaj brez. Zračno, pihlja vetrič, razpočnica pa lepo diši po prezačenem, svežem, ne pa po crknjenih ribah, kot nekaterim zadekanim in neumitim.

ko se kje vsede brez gat jim luknja ni zaščitena pred glivicami,
ki so povsod kjer se vsedeš

A nobena ne pomisli, da nesreča nikjer ne počiva? Se ti kaj zgodi, pridejo reševalci, bolnišnica,…. hitro se razve – tale je bila pa brez spodnjic…. 😂😂😂

Ti ližeš goščavje, dobro, da si nas seznanil, bo pri večerji večji apetit!
[/quote]

Niti ne. Preveč razgledanih in preveč preluftanih pa tudi ne. Niti ne bi bil z žensko, ki hodi naokrog oblečena kot najbolj cenena k.u u.r.b a in jo ima vsem na izvoli.

Niti ne. Preveč razgledanih in preveč preluftanih pa tudi ne. Niti ne bi bil z žensko, ki hodi naokrog oblečena kot najbolj cenena k.u u.r.b a in jo ima vsem na izvoli.
[/quote]

Ti pa imaš resne ( ljubosumne in posesivne) probleme v svoji glavi.

Ti pa imaš resne ( ljubosumne in posesivne) probleme v svoji glavi.
[/quote]

Hahaha! Jaz imam probleme? Nimam jaz nobenih problemov s tem, če okoli mene hodijo k.u r.b.ice in razkazujejo mednožje. Me sploh ne ganejo! Tudi nobeni ne bi tega poskušal preprečiti. Imam pa visoke estetske in higienske standarde. In med njimi definitivno ni zaprašene fufle, ki jo še vsak cucek na cesti lahko obvoha. Tako slabo mi pa res ne gre, pa tudi nobeni moji ženski do sedaj ne. 🙂

Prijatelj, ki dela na urgenci, mi je povedal, da je skoraj polovica pripeljanih brez spodnjic in, da se jim to ne zdi nič nenavadnega. Poleti, samo za primer, so tudi vsi pripeljani brez rokavic, ne grede na spol, razen nekaj motoristov.

Hahaha! Jaz imam probleme? Nimam jaz nobenih problemov s tem, če okoli mene hodijo k.u r.b.ice in razkazujejo mednožje. Me sploh ne ganejo! Tudi nobeni ne bi tega poskušal preprečiti. Imam pa visoke estetske in higienske standarde. In med njimi definitivno ni zaprašene fufle, ki jo še vsak cucek na cesti lahko obvoha. Tako slabo mi pa res ne gre, pa tudi nobeni moji ženski do sedaj ne. 🙂
[/quote]

In kaj potem celo dramo delaš okoli teh, ki so ( po tvojem) brez spodnjic zunaj? Seveda da te “ganejo”; ker drugače ne bi tako zaničevalno pisaril o njih.

Visoke estetske in higienske standarde, praviš. Kolikokrat na dan si pa tvoja svojo “prelufta”?Res je, da nima zaprašene, ima pa zagotovo precej prepojcano in verjetno kar dostikrat sled belega toka na spodnjicah. in take , če povzamem tvoj citat, cucek na cesti še bolj obvoha.

In kaj potem celo dramo delaš okoli teh, ki so ( po tvojem) brez spodnjic zunaj? Seveda da te “ganejo”; ker drugače ne bi tako zaničevalno pisaril o njih.

Visoke estetske in higienske standarde, praviš. Kolikokrat na dan si pa tvoja svojo “prelufta”?Res je, da nima zaprašene, ima pa zagotovo precej prepojcano in verjetno kar dostikrat sled belega toka na spodnjicah. in take , če povzamem tvoj citat, cucek na cesti še bolj obvoha.
[/quote]
A ve luftarke si jo umijete ob vsaki fontani v mestu? Kaj se usajate, če je komu to nagravžno. Saj je vsakemu normalnemu. Brez gat hotijo naokrog samo prostitutke in mentalno zblojene ženske. Debata o tem, ali je bolj higiensko nag hodit naokrog ali v spodnjicah res ni na mestu. Obstajajo higienski robčki, pa vložki itd. Ni fora spodnjic v tem, da skriješ svojo fračo, temveč da jo zaščitiš. Potem pa visite vsak mesec pri ginekologu, saj ni čudno.

Kako ste vsi papezki, kaj ce grem zvecer enkrat mesecno ven v miniki brez hlack, ali pa na tek v trikoju spodaj brez sem takoj ze sinonim za nehigieno ali kaj?
Kaj od vas se sploh kdo seksa in uziva v zivljenju ali se samo pritozujete????

ne vsi.

Si ja. In? te moti? Kaj se oziraš na to, kaj mislijo drugi? Tako kot ti je vseeno, kaj si mislijo, če pod miniko vidijo tvoje mednožje, naj ti bo vseeno še, če si mislijo, da si sinonim za nehigieno.

New Report

Close