Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Torej slovenske matere in bodoče matere,ter mlada in manj mlada dekleta

Torej slovenske matere in bodoče matere,ter mlada in manj mlada dekleta

boste zahtevale tisto kar vam po vaših očetih in materah ter bratih in sestrah pripada ali ne? Ali boste čakale,da se vaši možje,sinovi, bratje prebudijo iz globokega spanca med tem, ko se vam, vašim sinovom, hčeram, pa tudi vašim možem pred nosom krade in prodaja, vaše, njihovo imetje, ki je bilo tudi s krvjo plačano, da vam, jim pripada?

Meni je znano, da slovenke ne bi več obstajale pa tudi slovenci ne, če bi slovenke bile brez pameti in razuma ter bi njihovo srce in telo bilo nevredno.

Znano mi je, da, če slovenski mož ni imel pameti in poguma ga je pa slovenska žena imela. Če možje in sinovi pozabili so hlače nositi in pamet v glavi imeti pa ja ne boste dopustile, da vse gre rakom žvižgat, ali pač?

Le kdo, če ne VE bo vajeti vzel v roke, kot ste to zmeraj storile in stvari nazaj na svoje mesto postavile?

Kaj se bojite, da vas sinovi, možje ne bi branili in se pravočasno prebudili in zganili, če pa bi VE vajeti v roke prijele in od države zahtevale tisto kar je vaše in samo vaše in ne tuje?

Česa se bojite, čemu se priklanjate, če pa to ni detece malo, ki bi potrebovalo vašo pomoč? Čemu se klanjate in klonite državi, da po vas hodi in vam nemirno življenje krade in miren spanec?

Kaj si ne zasluži vsaka izmed vas lepo življenje v čudoviti deželi, ki vas je rodila ali vam dom podala?

Če so me zapustili vaši sinovi in možje ne zapuščajte me še VE, da sem sam stoječ v deželi tej, ki vsem nam nudi zavetje, preživetje in prečudoviti dom.

( https://forum.over.net/forum/tema/slovenci-nategnjeni-do-fundamenta-23100919/ )

New Report

Close