Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Torej…srečanje(nevemkolikirič)

Torej…srečanje(nevemkolikirič)

21.12. sem v LJ.
Domorodci od tam, predlagajte lokacijo….tist,kr ima namen prist,naj mi mejla(da ne bom zastonj tam čaku)….in pol, ne več jokat, da se ne mormo zbrat.
Eko!Zdej sem povedu….drugič se mi ne bo ljubilo več.

ob kateri uri?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

srečanje kletkarjev in gmajnarjev (tistih aktivnih celo leto oz. večji del leta) bo enkrat januarja……. ožji organizacijski krog dela na tem….. vsi boste pravočasno obveščeni……

ane organizatorka?

:-))
v torek sem povsem slučajno v Lj.
zato me je zanimalo 🙂

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Tam bom jaz skor cel dan,sicer polovico dneva na mučenju,pa vendar…
kakorkoli pa vidim, da se bo treba spet na preverjene zanest…;-)))

:)) pridem pokukak,kam že? lp ljubljančanka

Moje “delovišče” je običajno BTC.
Natančneje pivnica Kratochwill…še natančneje tista miza,kjer se oni dve biondasti kelnarci s tistima mega ritkama vidi…
😉

hehehe, in ob takih razgledih da bi ti jaz delala senco.-))
ojej..

No ja,lahko bi bila dobra krinka za moj skrit digitalc…
😉

hahaha, ane, jest bi se hotla s tabo pogovarjat, hehe, ti pa bi oči metal po kelnarcah, skakal po mizi z digitalcem, hehehe, da bi ju ujel:-))
ojejojej…
mene pa sploh ne bi porajtal:-)

hm…a majo natakarje tud?

Ja,če praviš,da si kot omara od Alplesa…pol bi te pa že porajtal,ejga!
😉

:-))))
sej zato Sp….
Kako se lahko ena omara meri z dvema sexy natakarcama?
Izgubim na ravni črti:-((((

Čak,čak!To pa pr men ne gre tako!
Ena omara je pa ja več vredna,kot dve babji riti(nedosegljivi)?
😉

No…to bi morala bolj koga drugega vprašat….načelno bolj na babje riti padam,čeprav bi mi ena sodelavka rada zrihtala fanta…
😉

to pa sigurnne, sp!

poglej:
če se boš potem v sredo pohvalu pred prijatleji, da si bil skupej z dvema sexy bejbama, bodo vsi fouš.
Če boš pa reku, da si šel na kavo z eno Alples omaro, te bodo meli pa za NOREGA !!
🙂
A ŠTEKAŠ RAZLIKO?

glavca..on bi se pred prazniki dobil,da bi se kušval in zalizval kao za praznike..hehehehe jejej jej ti rit frdamana!

:-))))

pomisli, še celo z omaro bi to rad počel:-)
tega svet še ni vidu:-))

cajti so taki,da v naših letih več veljaš,če si nor!
😉

Veš kaj!?
Če se ti noče…..ni treba razglabljat,kaj bi jest delu rad….tisto bodo vidli tisti,ki bi pršli.

ne lom ga no!
te bodo v KR zapisali v zgodovino in to kot prvega, ki je dal prednost DVODELNI omari pred dvema bebama:-)))

Čist tko mimgrede,a si nočna omarca…al regal za v dnevno?
😉

HM…bolj kot ne spominjam na udobno francosko posteljo:-))))

Čaki a bi mene tud aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????

Vsaj nekje,da se vpišem v zgodovino,hehe…
😉

New Report

Close